Şimdi Ara

Xbox One aldım - Bir kaç sorum olacak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bugün bir oyuncak mağazasından xbox one aldım eski xbox360 ı verip üstüne belirli bir miktar para ekleyip. Yoksa diğer türlü sıfır xbox one'a o kadar para vermezdim heralde. Size bir kaç sorum olacak.

1- Aldığım cihaz ikinci eldi ve sanırım oradaki satış yapan abilerden birisinindi, zaten teşhir ürünü diyordu. Cihazı açtığımda içinde kendi hesabı vardı ve mesela yüklemeyi bekleyen bazı oyunlar vardı. Sizce ben şimdi bu oyunları yüklersem bu abi başka bir cihazdan aynı şekilde oturum açması yükleme hakkını kaybeder mi? Yani adama zararım olsun istemiyorum o yüzden merak ettim çünkü normalde xbox one store'da 60 küsür lira yazıyor oyunun değeri.

2- Hiç oyun almadım ki zaten 150-200 lira arasında sanırım kutulu bir oyun. Sizce herhangi bir orijinal oyuna o kadar para verip sonra değişim mi yapayım? Ki çoğu oyun yerinde xbox one oyunu bulamadım doğru düzgün, hep ps4 var. Yoksa direk kendi hesabına Gold hesabı falan mı açmam gerek internetten ucuza oyun indirmem için? Gerçi oyun indirmeye kalksam yeni oyunlar 40 küsür gb diyor, onu indirdim mi bizim evin internet kotası dolar. Kısacası sizce nasıl bir yol izleyim bu oyun konusunda?

• 1. soruyla ilgili bilgim yok ama sahibindenden veya forumdan ikinci el kutulu oyunlar alıp işin bittiğinde yaklaşık olarak aldığın fiyatlara oyunları satabilir veya takas edebilirsin.
  • Kutulu oyunlar cok para, hele turkiyede...

Ne yap ne et dijital almaya calis oyunlari.

3-5 kurusa oyun alirsin ne guzel

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Kutulu oyunlar cok para, hele turkiyede...

3-5 kuruş değil 30-50 liradan başlıyor geçtiğimiz yılda çıkan oyunlar :D O bile pahalı aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: eren131313

quote:

Orijinalden alıntı: IamxMSFT

Kutulu oyunlar cok para, hele turkiyede...

3-5 kuruş değil 30-50 liradan başlıyor geçtiğimiz yılda çıkan oyunlar :D O bile pahalı aslında

15 liraya witcher3, 15 liraya forza 6 satiliyor 30 liraya rainboe six siege vs bicok ornek

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.