Şimdi Ara

Xbox One'a Klavye ve Fare Desteği Kesinlikle Gelecek (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • multide klavye ve gamaped icin ayrı server olun canınızı sıkmayın pcye alternatif olur iyi de olur

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • :::LOSTPLANET::: kullanıcısına yanıt
    İyide Sony'ninde yanılmıyorsam lisanlı klavye+mouse seti var oyunlar için ;)Biz burada bu ikiliye ne kadar katı bakarsak bakalım yurtdışında çok ciddi bir kitle kullanıyor.

    Bu hizmeti şuan için sağlamayan tek firma Nintendo.
  • Olaya bir de şu açıdan bakalım isterseniz; PlayStation 4 şu anda zaten kendi lisansını verdiği HORI TAC PRO ve TAC4 modelleri ile oyunlarda klavye-mouse destekliyor. Yurtdışı fiyatı 150$, ülkemizdeki online alışveriş sitelerindeki fiyatı 850TL civarında. Xim4 yıllardan beri var; yurtdışı fiyatı 150$, ülkemizde ikinci eli bile 900TL civarında. Bu fiyat farkı şunu zaten gösteriyor; bizim Avrupa serverlarındaki rakip oyuncuların, sanılandan daha fazlasında bu sistemler mevcut zaten. Türkiye'de kaç konsol oyuncusu 900TL vererek bu klavye mouse sistemlerinden birine sahip olabiliyor? Xbox; klavye mouse desteğine öncülük ederse, herkes evindeki ister 15TL Everest, ister 1.200TL'lik Razer klavyesini bağlayabilecek. Legal bir düzlemde herkes kozlarını eşit paylaşabilecek. Biz "nasıl headshot yedim ya?" derken adamların 2 günlük harçlık ile klavye mouse bağlayabildiği bir sisteme karşı Dualshock4 savaşı veriyoruz resmen. Yorumlarda HORI, Xim4, CronusMAX'in yaygınlığından haberdar olmayan çok kişi olacak ki, eşitsizlik olur diyorlar halen daha. Zaten eşit değil. BAN yok. Çünkü HORI için lisans verdiler bir kere. Xim4 ile HORI ayrımını yapamaz.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >




  • Oyuncu popülasyonunu bölmenin nesi iyi ya? Nasıl böyle salakça bir adım atarlar? Klavye - mouse'lu oynayan oyuncuları gamepad'le oynayanlardan ayıracaklar, daha az kişiyle oynayacağız. Lobby'de adam bekleyeceğiz bi' saat. Mouse oynamak isteyen adam gitsin PC'de oynasın. Xbox One X almayı düşünüyordum, böyle bir ayrım yaparlarsa kesinlikle PS4 Pro alırım.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • moirathia M kullanıcısına yanıt
    Doğru demişsin umarım kendilerine ozel klavye mouse cıkartmazlar da her klavye bağlanır yoksa bizde gene cok pahalı olur
  • Valla şu konsola windows 10 yuklenebilse deli satar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keremec -- 5 Eylül 2017; 1:54:29 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Playstation 2'de bazı oyunların klavye+mouse desteği vardı. Hatırladığım "Dirge Of Cerberus-FF VII"
  • Mouse pad desteği de gelirse kesin Xbox One X alıyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konsolu Amiga gibi bir şey yapmaya kalkmış Ms.

    < Bu ileti BölümSonuCanavarı sitesinden atıldı >
  • bugüne kadar gelmemesi ayıp ama gelse bile ben uğraşmam, konsol dediğin yata yata oynanır
  • hakkaten şuan şöyle bir bakınca gerçekten OYUN KONSOLU üreten tek firma nintendo gibi geliyor xbox one pc olma yolunda gidiyor win10 da kuralım tam olsun bari en azından pc toplama derdim olmaz xbox alırım direk.
  • Mevcut durumda ps4 olsun xbox olsun XIM4 gibi vb cihazlarla zaten birçok oyuncu istediği klavye ve mouse u takabiliyorlar konsollara

    Bu nesil konsollarda online oyunlarda özellikle cod bf overwatch oyunlarında büyük adaletsizlik var .

    Sony ve microsoft ya bu tarz cihazların kullanımını engellemeli ( bence engellemek işlerine gelmiyor satış rakamlarını etkiler diye ) engelleyemiyorsa ozaman tüm kullanıcıların en kolay şekilde (bu ara cihazlara ihtiyaç olmadan bu cihazların fiyatı hem pahalı ve bulmasıda bir okadar kolay değil ) klavye mouse u kullanabileceği şekilde destek vermesi gerekir

    Bence şuan mevcut durumda bu desteklerin gelmesi iyi olur .Ben yine bu tarz oyunları gamepad ile oynamaya devam edicem tv nin karşısına sehpa kurup gamepad rahatlıgını bırakamam

    Şu güzel olur strateji oyunları özellikle yeni çıkacak Age of empires gibi oyunlarda konsollara çıkarsa takarız klavye mouse u rahat rahat oynarız .Konsollar için tek artısı bu olur bence




  • ozi_41 kullanıcısına yanıt
    Hocam seninde dediğin gibi bu aksesuarlara büyük rağbet var özellikle yurtdışında millet yardırıyor. Rağbet varken adam neden desteği kaldırsın. Ms ise sanırım daha farklı bir yol izleyecek mesela Sony'de belli aksesuarlar var ama Ms'in istediği hertürlü klayve ve mouse'u al tak kullan.

    Konsol işi artık hem donanımsal anlayışta ( aynı nesil içinde üst donanım çıkması) hemde oynanış anlayışı olarak tamamen değişti.

    Bu saatten sonra durum bu valla kendi adıma belli bir zaman sonra PC toplayıp keyfime bakacağım. Ex'leride onlarda kalsın ıvır zıvırlarıda.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 7 Eylül 2017; 11:53:53 >
  • Ya sony ve nintendo nun ex leri olmasa konsol kismi hepten dibe vuracak



    Birde su var aksam eve geliyorsun game pad ile tek tus cihazi ac kim ne oynuyor hersey karsinda hemen hizlica



    Pcde artik isyerinde o windows masa ustunu bile gormek midemi bulandiriyor zamaninda cokpc de topladim iste yok o desteklemez o kartin driver in da sorun cikti ya bunlar gunumuzde daha minimum seviyede olabilir ama dusuncesi bile beni bunaltiyor



    Konsolda su konuda kafan rahat bir oyun tanitimimi oldu tanitim sonunda konsolun logoyu gordunmu . Kafanda su olusuyor ."Ben bu oyunu ciktigi gun alicam bir donanim sorunu olmadigi surece bu oyunu oynayabilicem "



    Pc de hep bir soru isareti kaliyor acaba sistem gereksinimi ne olacak , yok yazilimsal bir sorun olacakmi, oyunu acarsin hangi ayarlari high medium vsvs yapsam fraps acarsin bir gozun frame rate te olur ne bileyim yas oldu 30+ 20li yaslarda olsam hevesim oluyordu boyle seylerle ugrasmayada simdi artik bir tembellik var dusuncesi bile bunaltio beni :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ozi_41 kullanıcısına yanıt
    Hocam valla benim artık ex'lerine rağmen tahammülüm kalmadı. Utanmasalar başka bir konuda yazdığım gibi ''gamepad'de tuşlara bile basma başına ücret alacaklar'' o hale geldiler birde onun yanında zaten her açıdan PC'den farkları kalmadı. Masraf olarak ise PC sistemini geçtiler.

    Benimde tam tersi yaş ilerledikçe artık konsol işi saçma gelmeye başladı :) daha doğrusu firmaların izledikleri politikalar yordu. Konsollara klavye+mouse gelsin eyvallah ama bunun bir dengesi olmalı ben en çok strateji oyunları için isterim ama kesinlikle bununla sınırla kalmayacaktır. Bakalım zamanla daha neler olacak neler değişecek.

    Birtek RDR 2 kafamda başka birşey yok.:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The_Rahip -- 7 Eylül 2017; 13:28:50 >
  • ozi_41 kullanıcısına yanıt
    SIKILIYORUM OZİ ABİ, BUNALIYORUM.
  • Beni sev.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Project Scorpio

    Beni sev.

    Seni sevmeyen dopaç olsun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Balta Harry

    SIKILIYORUM OZİ ABİ, BUNALIYORUM.



    Xbox One'a Klavye ve Fare Desteği Kesinlikle Gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.