Şimdi Ara

Xbox One'a İngiltere'den Yılın Ürünü Ödülü (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
465
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Burada Xbox'ı kötüleyerek ne kadar aşağılık kişiler olduğunu çok güzel sergiliyorsunuz. Kullandığınız konsol en güçlü donanıma sahip olabilir ama kalpleriniz asla en yüksek olmayacak.
  • Oyun dünyasında Playstation dışında hiçbir şeye saygı göstermeyenler, ağlanacak halinize gülüyorsunuz.
  • Hazımsızlık bazılarında o kadar ilerlemiş ki at gözlüğünün gördüğünün dışında hiçbir şeye tahammül edemiyorlar. Gerçi haberi giren bile ödülü oyunlara değilde multimedyaya bağlamış. Aynı ödülü PS4 alsa eminim haberi farklı girerdi.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Hazımsızlık bazılarında o kadar ilerlemiş ki at gözlüğünün gördüğünün dışında hiçbir şeye tahammül edemiyorlar. Gerçi haberi giren bile ödülü oyunlara değilde multimedyaya bağlamış. Aynı ödülü PS4 alsa eminim haberi farklı girerdi.

    Oylamaya katılan kişiler 'oyuncu' değil ve Xbox One'ın yarıştığı ürün arasında sadece oyun konsolları yok TVler veya başka şeyler var. Oyun odaklı bir oylama değil yani haberi yanlış anladıysanız bilemem orasını.


    40.000 kişiye 'az kişi' diyen misafir arkadaş, dünya çapındaki genel oylamalar baz alındığında en çok katılım yapılan tüketici anketi bu. Bilginize...
  • En iyi 720 p ve 30 fps dalında alınmış olmasın:)))

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Hak ettiği ödülü almış Dünya'nın en iyi konsolu=Xbox One
  • Haketmemiş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ozikaza -- 10 Kasım 2014; 0:39:42 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BelieveMe

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> Hazımsızlık bazılarında o kadar ilerlemiş ki at gözlüğünün gördüğünün dışında hiçbir şeye tahammül edemiyorlar. Gerçi haberi giren bile ödülü oyunlara değilde multimedyaya bağlamış. Aynı ödülü PS4 alsa eminim haberi farklı girerdi.<br> </blockquote><br> Oylamaya katılan kişiler 'oyuncu' değil ve Xbox One'ın yarıştığı ürün arasında sadece oyun konsolları yok TVler veya başka şeyler var. Oyun odaklı bir oylama değil yani haberi yanlış anladıysanız bilemem orasını.<br> <br> <br> 40.000 kişiye 'az kişi' diyen misafir arkadaş, dünya çapındaki genel oylamalar baz alındığında en çok katılım yapılan tüketici anketi bu. Bilginize...


    Oylamaya katılan kişiler 'oyuncu' değil ise ne? Oyunlara ilgi duymayan insanların sırf başka nedenlerle bir oyun konsolu markasını diğerlerine nazaran ankette birinci seçmeleri mantıklı mı geliyor size? Bana göre hiçte mantıklı değil.
    Playstation İngiltere'de her yönüyle daha iyi durumda ve popüler bir marka iken katılımcılar oyun odaklı da olmasın diyelim, benzer multimedya özelliklerine sahip PS4'ü bilmiyorlar mı yani.
    Saygısızca yorum yazanlara tepki gösterdiğim için beni de başka bir konsolun körü körüne savunucusu da sanmayın, oyun ilgimi çekiyorsa grafiğine ve platformuna bakmadan zevkle oynar geçerim. Oyunsever fanatik olursa pek çok kaliteli oyunu oynama fırsatını da kaçırır.




  • Tamam bu oylamada diğer markalar da vardı. Sonuçta PS4'te vardı. Xbox One kazandı işte yediremiyor musunuz. Öve öve bitiremediğiniz PS4 nerede hani ödül mödül kazanamamış. Siz anca kendinizi avutun 1080p oynuyoruz diye.
  • Bu ne hazımsızlıktır arkadaş.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Tamam bu oylamada diğer markalar da vardı. Sonuçta PS4'te vardı. Xbox One kazandı işte yediremiyor musunuz. Öve öve bitiremediğiniz PS4 nerede hani ödül mödül kazanamamış. Siz anca kendinizi avutun 1080p oynuyoruz diye.

    TV medya diye diye nesli kaybettiler. Kendinizi ödülle mi avutuyorsunuz. Evet PS4 oyunları daha iyi çalıştırıyor. Dünya'da daha çok satıyor, gerçek bir "oyun konsolu" olarak daha çok ilgi çekiyor
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Oyun dünyasında Playstation dışında hiçbir şeye saygı göstermeyenler, ağlanacak halinize gülüyorsunuz.


    aynen katılıyorum gardaş

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.