Şimdi Ara

Xbox one'a ek olarak HDD takılır mı ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
52
Cevap
0
Favori
8.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    USB 3.0 değilse takamazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Philipp_Plein

USB 3.0 değilse takamazsın.
    Hangisini?3,5” Sata harddisk kutusuz zaten.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Last Troll Bender -- 9 Mart 2019; 12:21:43 >
  • Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    Hardisk kutusunun Usb 3.0 desteği olması lazım veri aktarımı hızlı olması için
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan0101

Hardisk kutusunun Usb 3.0 desteği olması lazım veri aktarımı hızlı olması için
    Olmadığını biliyorum. Sata veya ide hdd’yi Nasıl bağlayabilirim?

• Last Troll Bender kullanıcısına yanıt
    usb 3.0 kutu veya çevirici alarak

• Beyler hdd aldıktan sonra işlem yapmalıymız? Bir de ssd olur mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Uebinay

Beyler hdd aldıktan sonra işlem yapmalıymız? Bir de ssd olur mu?
    external hdd olarak bağlanıyor, bağladığında konsol sana harddiski medya için mi yoksa oyun için mi kullanacağını soruyor... buna göre diske format atıyor(oyun için dersen)... başka da bir şey yok :)

SSD bağlanabiliyor ama performans olarak normal bir hdd'den çok da farklı olmuyor, yani parasının karşılığını vermiyor...
  • Wd 2tb 3.0 hard diski x box one a almayı düşünğyorum. Lakin büyük oyunları açarken,oynarken takılacağından performans düşmesinden korkuyorum. Kullnanlar memnun mudur acaba tavsiye eder misniz harddiski. Yoksa oyun silmeye devam mı

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • saltukc kullanıcısına yanıt
    5400rpm'lik 2,5'' disklerde bile kendi harddiskinden farksız çalışıyor... daha yeni one x'imde 4TB 3,5'' toshibadan 5TB 2,5'' WD'a geçtim... en ufak bir sıkıntı yok... one s'de de 1tb 2,5'' toshiba bağlı...
  • GCGorusu kullanıcısına yanıt
    teşekkürler cevap için alamay gidiyorum o halde.
  • saltukc kullanıcısına yanıt
    Bu arada, teknosada 5tb 750tl'ydi... Gayet ekonomik bence...

• quote:

Orijinalden alıntı: GCGorusu

5400rpm'lik 2,5'' disklerde bile kendi harddiskinden farksız çalışıyor... daha yeni one x'imde 4TB 3,5'' toshibadan 5TB 2,5'' WD'a geçtim... en ufak bir sıkıntı yok... one s'de de 1tb 2,5'' toshiba bağlı...
    Merhaba, harici diski takınca formatı sadece harici diske mi atıyor yoksa cihaza da atıyor mu? Mevcut oyunlar ve hesaplar silinir mi?

Ayrıca harici disk çıkartınca mevcut hafıza kullanılmaya devam ediyor mu?

Teşekkürler,

• pogomania kullanıcısına yanıt
    merhaba,

bir format gereksiniminde sadece gereken cihaza format atılıyor... yani cihazın içindeki diske format atılmıyor... 2. bir harici disk takıldıysa yeni takılan diske format gerekiyor, ona format atılıyor... ve bağlı tüm diskler kullanımda oluyor(2 harici + dahili mesela)...

bahsettiğim yeni 5TB diski bağladığımda oluşan görüntüde 10TB diski vardı Xbox'ın 5TB + 4TB + 1TB(iç)... sadece 4TBden 5TBye tüm oyunları aktarmak bile(%99 doluydu) gün sürdü sanırım...

şunu da yazayım, istediğin oyunu istediğin diske yazabiliyorsun... yani 1 oyun 3 diskte de durabiliyor istenirse... böylece bir diski alıp başka xbox'a taktığında oyun yanında geliyor :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 9 Haziran 2020; 17:2:5 >
  • Hocam bu cihazlar disk seçiyor mu?

Toshiba Aluminium 1tb disk aldım taktigimda yeni disk olarak seçiyor ve format at diyorum. Diske sanırım format atamiyor ve devamını yapamıyor. Çıkartıp taktigimda yine format ekranına yönlendiriyor ve yine biçimlendir dediğimde ekrandan gidiyor ama sisteme işlemiyor.

Xbox One modeli elimdeki ne yapmam gerek sizce . PC de farklı formata almam vs gerekiyor mu?

Teşekkürler

Usb 3.0 destekli olduğu sürece(ve usb3 kabloyla bağladığın sürece) çalışması lazım. Diskte bir sıkıntı olmadığına emin misin? Xbox'ın formatladığı disk, pcye bağladığında görünmez mesela...

Araştırınca şunu da gördüm, format seçeneği sunmadığında pcye bağlayıp, diskteki partitionları silip tek bir ntfs partition yarat demişler... Bir başkası da 2 partition yarat, birini formatla demişler... Özetle mevcut partitionları bir uçur demişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GCGorusu -- 9 Haziran 2020; 22:14:52 >
  • quote:

Usb 3.0 destekli olduğu sürece(ve usb3 kabloyla bağladığın sürece) çalışması lazım. Diskte bir sıkıntı olmadığına emin misin? Xbox'ın formatladığı disk, pcye bağladığında görünmez mesela...

Araştırınca şunu da gördüm, format seçeneği sunmadığında pcye bağlayıp, diskteki partitionları silip tek bir ntfs partition yarat demişler... Bir başkası da 2 partition yarat, birini formatla demişler... Özetle mevcut partitionları bir uçur demişler
    HDD yi PC ye takınca biçimlendirme istedi. Yani görmedi, biçimlendirip tekrar Xbox a taktigimda biçimlendirme yapıyor ama disk hazır demiyor. Nerde sorun var çözemedim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pogomania

HDD yi PC ye takınca biçimlendirme istedi. Yani görmedi, biçimlendirip tekrar Xbox a taktigimda biçimlendirme yapıyor ama disk hazır demiyor. Nerde sorun var çözemedim.

Alıntıları Göster
    Medya olarak kabul ediyorken oyun için formatla dediğimde bu işi yapmıyor. Nedeni halen çözemedim malesef
     Xbox one'a ek olarak HDD takılır mı ?

Seçip oyun için formatla dediğinde ne yapıyor, ne hata veriyor? Ona göre araştırayım...

• quote:

Seçip oyun için formatla dediğinde ne yapıyor, ne hata veriyor? Ona göre araştırayım...
    Hocam sorun orada hiç bir hata vermiyor.

Diski bilgisayarda fat32 ye çevirmeye çalışıyorum onu da yapmıyor. Sanırım disk bozuk diye düşünüyorum. NTFS sorun yok ama fat32 kullanamıyorum.

Pcde partitionı silip, 2 ayrı bölüm yapnayı dene bir... O da olmuyırsa diskte büyük bir sıkıntı vardır

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.