Şimdi Ara

xbox live için oyun seçimi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
480
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde medal of honor limited edition pal mevcut bu oyunu üzerine 35 tl gibi bir maliyet ödeyerek modern warfare region free ntsc u almam sizce nasıl?oyunların ikisinide multide oynayan arkadaşlar yorumlarlarsa sevinirim. multide günde ortalama 1 saat kadar oynayabilirim...

• Sanirim Modern Warfare 3'den bahsediyorsun,eger öyle ise MoH:Limited Edition ve 35 TL verip MW3'ü almani tavsiye ederim kesinlikle.. Günde 1-2 saat oynarsin uzuuun süre idare edersin,hizli oyun yapisi olan Multiplayer oyunlardan hoslaniyorsan SIKILACAGINI da sanmam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: EdoLaS_

Sanirim Modern Warfare 3'den bahsediyorsun,eger öyle ise MoH:Limited Edition ve 35 TL verip MW3'ü almani tavsiye ederim kesinlikle.. Günde 1-2 saat oynarsin uzuuun süre idare edersin,hizli oyun yapisi olan Multiplayer oyunlardan hoslaniyorsan SIKILACAGINI da sanmam..

evet modern warfare 3 ama birde şu var hemen hemen aynı maliyetle medal of honoru elden çıkartmadan black ops alabiliyorum multi amacım sadece yoksa single derdim yok zaten
  • quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

quote:

Sanirim Modern Warfare 3'den bahsediyorsun,eger öyle ise MoH:Limited Edition ve 35 TL verip MW3'ü almani tavsiye ederim kesinlikle.. Günde 1-2 saat oynarsin uzuuun süre idare edersin,hizli oyun yapisi olan Multiplayer oyunlardan hoslaniyorsan SIKILACAGINI da sanmam..

evet modern warfare 3 ama birde şu var hemen hemen aynı maliyetle medal of honoru elden çıkartmadan black ops alabiliyorum multi amacım sadece yoksa single derdim yok zaten

Eger öyle bir sansin var ise Black Ops'da olabilir hatta cok daha iyi olur,hem Multiplayer haricinde online veya offline olarak Zombi modu da var.. Ayrica online oyuncu sayisi da oldukca fazla,illa MW3 alacaksin diye bir kaide yok tabii ama merak ediyorsan orasi sana kalmis,dedigim gibi Black Ops'da olur MW3'de her ikisi ile de uzuuun süre idare edersin SIKMAZ,secim senin..

Battlefield 3'de olabilir belki baska bir secenek..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: boatswain

quote:

Eger öyle bir sansin var ise Black Ops'da olabilir hatta cok daha iyi olur,hem Multiplayer haricinde online veya offline olarak Zombi modu da var.. Ayrica online oyuncu sayisi da oldukca fazla,illa MW3 alacaksin diye bir kaide yok tabii ama merak ediyorsan orasi sana kalmis,dedigim gibi Black Ops'da olur MW3'de her ikisi ile de uzuuun süre idare edersin SIKMAZ,secim senin..

Battlefield 3'de olabilir belki baska bir secenek..

çok sağolasın bf3 ü playstationumda oynamıştım multisini.black opsuda ps3 te deneme fırsatım oldu. multi oynayan insanlar mw3 ü pek beğenmediklerini söylüyorlar peki medal of honorda live kullanıcı sayısı nasıldır?black opsu 35 tlye alabiliyorum pal olarak medal of honor +35 e de mw3 ntsc region free. oyun olarak halo reach ve medal of honor limited edition multi olarak oynamadan yetersiz diye geldi bana modern warfare mi yoksa black opsmu sence?

• birde live üyelik ücretlerini biliyormusun önce 3 aylık alıp denemek istiyorum. us uk hangisini tavsiye edersin?pes 2011 alsam uygun fiyatından ötürü serverları dolumudur multi desteği sürüyormudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boatswain -- 27 Mayıs 2012; 15:24:11 >
  • @boatswain
    MW3 pek sevilmedi evet soluk renk paleti ve kötü harita tasarimlari yüzünden ama yine de en cok oynanan Multiplayer su anda.. Black Ops mu,MW3 mü kisiden kisiye göre degisir,ikisi de güzel bana göre..Eger fazla masraf yapmayin diyorsan Black Ops al tabii ki,MoH'un multiplayer'ini pek oynayan yok sanirsam,yani en son oynadigimda cok cok az kisi vardi..

3 aylik LIVE yanilmiyorsam 19,99 Dolar US-UK farketmez bölge kilidi yok LIVE üyelik icin,hani bölge icin alirsin orasi sana kalmis..PES 11 server destegi sürüyordur tabi ki hala ama multi dolu mu bos mu bir bilgim yok maalesef..eBay'den alabilirsin cok ucuzdur orda LIVE üyelik vs..

Kisacasi sana kalmis MoH artik tat vermiyorsa ya Black Ops ya da MW3 almani tavsiye ederim,hangisini alacagina sen karar ver YouTube'da videolara falan bak..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hani ikisininde single ını biliyorum medal of honor dışında bitirdim oyunları ama bi live üyelik alayımda moh a bakıp duruma karar vereceğim ikinci el mw3 50 tl nasıl sence? moh+35 tlmi yoksa 55 tl kargo dahil mw3 mü?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.