Şimdi Ara

Xbox Live 1 Aylık Gold Üyelik 9 TL

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.340
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Önceki sene PS3 aldım ve ürün başka kutuda geldi oyun hediyeli bir kutuda geldi,ürünü açtığımda çizikler vardı kesin açıldığından emin oldum ve aradım iadesini istedim biz ürünü açmadan sağlam birşekilde yollarız dediler.Bende tüketici haklarına şikayet ettim kararı geldi ve İADE kararı çıktı aynı kağıt onlarada gidiyor ben yinede mail olarak attım hesap numarasını attım nasıl iade edeceğim hakkında bilgi vermediler mail cevap vermediler.Karardan 15 gün sonra adli yola başvuracağım elimde Tüketici Haklarının kararı var.Siz siz olun 100 lira daha fazla verin güvenilir siteden alışveriş yapın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sercan.kocak

Önceki sene PS3 aldım ve ürün başka kutuda geldi oyun hediyeli bir kutuda geldi,ürünü açtığımda çizikler vardı kesin açıldığından emin oldum ve aradım iadesini istedim biz ürünü açmadan sağlam birşekilde yollarız dediler.Bende tüketici haklarına şikayet ettim kararı geldi ve İADE kararı çıktı aynı kağıt onlarada gidiyor ben yinede mail olarak attım hesap numarasını attım nasıl iade edeceğim hakkında bilgi vermediler mail cevap vermediler.Karardan 15 gün sonra adli yola başvuracağım elimde Tüketici Haklarının kararı var.Siz siz olun 100 lira daha fazla verin güvenilir siteden alışveriş yapın.

Hocam mailden önce bir telefonla ara konuş ne yapmayı düşünüyolar eğer oradanda bi sonuç bulamazsan yasal süreyi bekle yanlış hatırlamıyorsam süre en 15 gündü.. karara itiraz edebilirler, ederlersede sanada tebligat gelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• öyle bir ilan yok maalesef
  • GG'de Yıllık 80 lira
  • 70 tl uıllok

• nerde 70 - 80 :)))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yıllık uyelik aldiginiz zaman aylik cok ucuza geliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: LondonBack

70 tl uıllok

Nerde ı fiyat kardeş

• rodinb kullanıcısına yanıt
    arada gg de bir satici var 80 e falan dusuruyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya kardeşim bi bilgi veriyorsunuz bari herkes yararlanabilir diye düşünüp açıklayıcı yazın.
    GG nedir? Kim 80e yıllığı satıyor yolunu söyleyin alalım da size de minnettar olalım

• quote:

Orijinalden alıntı: BREATH

Ya kardeşim bi bilgi veriyorsunuz bari herkes yararlanabilir diye düşünüp açıklayıcı yazın.
    GG nedir? Kim 80e yıllığı satıyor yolunu söyleyin alalım da size de minnettar olalım

gg = gittigidiyor.com
  • zaten direk xbox üzerinden alınsa 99 tl yıllık.
    daha uyguna satan yer varsa ordan alabılırım bende . 14 gunluk denemem bıtsın alacagım yıllık.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.