Bildirim
XBOX live 1 aylık bedava üyelik hakkında
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
her makinada o kodlardan 3 tane var yani birinci hakkini kullanip bitirince yeni bir mail adresi ile ikinci bir hesap acip baska bir ad/hesapla oynarsin toplamda 3 kere.
o bir aylik uyelige gelince, ona bisey olmamistir, xbox.com'dan gir bak my account kismina orda bi yerlerde olacak, ya da ayni sekile my account'a xbox uzerinden gir bak, hatirlamiyorum tam nerde ama saniyorum ana ekranda xbox live'a katil linki vardi ona da tiklasan once 1 aylik hakkinizi kullanmayacak misiniz diye sormasi lazim -
çok teşekkür ederim arkadaşım cevap için
yeni hesap açtım yeni açtığım hesatan 1 ay bedava üyeliği aktif ettim ancak pes 2012 ye giriyorum online oynamak için ancak lobi ye girmek istediğimde izin vermiyor bunun sebebi bedava üyelik olduğu iin mi yoksa bi yolu var mı bunun sadece 1 e 1 maç ve online master lig e girebiliyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 16 GS 1905 -- 18 Nisan 2012; 19:43:50 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X