Şimdi Ara

Xbox KINECT test için kullanıcılara GÖNDERİLDİ

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
583
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  •  Xbox KINECT test için kullanıcılara GÖNDERİLDİ

Bugün şanslı Xbox 360 test kullanıcıları, e-mail gelen kutularında harika bir mail ile karşılaştılar. E-Mail, Microsoft Kinect’in beta donanımlı halini denemek için hak kazandıkları yönünde idi.

Yeni Xbox-360 Kinect’teki iki küçük kamera sizi konsolla bağlıyor. Hareketlerinizi algılayan teknolojisi ile kontrolü herhangi bir ek çevre donanımına ihtiyaç duymadan hareketlerinize yapabiliyorsunuz. Çıkması merakla beklenen yeni konsolun beta sürümü test kullanıcılarına gönderildi.

Eğer sizde bu maili alan şanslı Xbox 360 kullanıcılarından iseniz, 24 saat içerisinde Xbox 360’ınıza bir güncelleme gönderilecek sonrasında ise en kısa zamanda Kinect donanımınız size gönderiliyor olacaktır. Xbox Live tarafından gönderilen e-mail-in içeriği ise;

“Tebrikler. Xbox Live ve Kinect Beta programına kabul edildiğiniz için mutluyuz. Kinect Beta’yı denemeniz süresince sizlerden geribildirimler alacağız.
    HATIRLATMA: Microsoft Kinect Beta Program’ı gizlidir. Lütfen Kinect Beta program kuralları dışında beta sürümü açığa çıkarmayın, paylaşmayın ve beta program ürünleri hakkında tartışmalarda bulunmayın.
    Özellikle:

* Beta materyaller hakkında blog tutmayın.
    * Beta materyal, videolarını, resimlerini ve ekran görüntülerini bulundurmayın.
    * Beta materyalleri forumlarda, email-lerde ve postcast-lerde tartışmayın.
    * Medya kuruluşları ile beta materyaller hakkında görüşme yapmayın. Bunlar; blogcular, gazete ve televizyon röportajcılarıdır.
    * Kinect tecrübeniz boyunca sadecehttps://connect.microsoft.com/XboxLIVEupdate adresindeki onaylı destek metotlarını kullanın.
    * Destek ekibi ile Twitter üzerinden iletişim kurmayın. Destek için lütfenhttps://connect.microsoft.com/XboxLIVEupdate bağlantısını kullanın.
    * Paylaşımlarınızı sadece Kinect Beta forumunda yapabilirsiniz.

Konsolunuza 24 saat içerisinde güncelleme gönderilecektir. Sonrasında ise Kinect donanımınız paketlenecek ve başvuru sırasındaki adresinize gönderilecektir. Lütfen sabırlı olun ve Microsoft Connect web sitesinden (https://connect.microsoft.com/XboxLIVEupdate) son güncellemeleri takip edin.
    Katılımınız için sizi bekliyoruz.
    Xbox Live Takımı "

XBOX KINECT için Tüm Ayrıntıları TAKİP EDİN

Alıntı:http://www.bilisimlive.com

• türkiyeye göndermicekleri için salla gitsin
  • fwli makinelere kinect yerine başka birşey gönderiyorlarmış
  • quote:

Orijinalden alıntı: SuMMerMaN

fwli makinelere kinect yerine başka birşey gönderiyorlarmış

Move yolluyorlar Fwli makine sahiplerine (Uzun ve iri

Bu arada bende Fw li kullaniyorum kizmayin hemen

• beyler kinect zencileri görmüyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mj 23

beyler kinect zencileri görmüyormuş

Eski haber o.
  • Bana da göndermişler de evde yokken gelmiş, postacı geri götürmüş PTT'ye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maximum_Carnage -- 28 Ağustos 2010; 0:28:01 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Eski haber o.

ben yeni öğrendim duyunca yarıldım ya
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: GencayA

quote:

Eski haber o.

ben yeni öğrendim duyunca yarıldım ya

Bende yeni duydumYazık ya

• Bana gelmedi daha :p

Zenci espriside iyiydi
  • zenci esprisineee koptummm
  • İnş. karşımıza iyi birşey şey çıkar...beklentiler büyük tabi ki, inş. eksiklikler giderilirde herkes kinecte gıpta ile bakar...
  • Paylaşmayın diyorlar da sen kime laf söylüyorsun saniyesinde sitelerde bulunur
  • evete bitanede bnaagönderdiler 1.5 milyardan gelsn paralar
  • quote:

Orijinalden alıntı: anLcbN

Paylaşmayın diyorlar da sen kime laf söylüyorsun saniyesinde sitelerde bulunur

abi direkt domain açarlar. hatta memet ali erbil'e bağlanırlar :d o fıstık hatunla
  • quote:

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.