Şimdi Ara

Xbox ı monitöre bağlamak

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
596
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • elimde Philips 220E1SB 22" LCD Monitör var ve sadece vga girişi var.hdmi to vga kabloyla görünütüyü aktaramadım. ayrıca hdmi to dvi aparatla da görüntü alamadım xbox ı monitöre nasıl bağlayabilirim yardımlar için şimdiden teşekkürler.

• MrPerfecttt M kullanıcısına yanıt
    Görüntümü alamadın yoksa ses mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gourcuff72

Görüntümü alamadın yoksa ses mi?

görüntü alamadım her iki yöntemlede
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPerfecttt

elimde Philips 220E1SB 22" LCD Monitör var ve sadece vga girişi var.hdmi to vga kabloyla görünütüyü aktaramadım. ayrıca hdmi to dvi aparatla da görüntü alamadım xbox ı monitöre nasıl bağlayabilirim yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Hiç bir fikrim yok fakat yeni bir kablo alıp denersen belki olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MrPerfecttt

elimde Philips 220E1SB 22" LCD Monitör var ve sadece vga girişi var.hdmi to vga kabloyla görünütüyü aktaramadım. ayrıca hdmi to dvi aparatla da görüntü alamadım xbox ı monitöre nasıl bağlayabilirim yardımlar için şimdiden teşekkürler.

Monitörünün DVI girişi yok. HDMI to DVI dönüştürücüyle ne işin var ki?
  • Ben de birşey soracam bu horizon programıyla oyun yüklüorlar Xbox 360'ın hdd sine, nasıl bağlarım xbox ı bilgisayara?
  • Bende monitör kullanıyorum. hdmi ve vga girişi var benim monitörde, hdmi ile bağladım önce fakat xbox'ın 3.5mm ses çıkışı olmadığından(alınca öğrendim) ses alamıyordum bende şöyle bir dönüştürücü ile çözdüm gayet sağlıklı çalıştı. Daha dün elime geçti dönüştürücü, xbox ı yeni aldımda :)
     Xbox ı monitöre bağlamak

satın aldığım yer : gittigidiyor

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.