Şimdi Ara

Xbox'ı kargolıyacağım.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
925
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Sadece kasa kargolanacak. Nasıl kargolamamı önerirsiniz, kutulamak, zarar görmemesi vs.

• Xboxın kendisi kutusu; eğer yoksa ona benzer büyüklükteki kutuya gazete doldurun, xbox ı buble air film ile sarmalayıp bantlayın. Kutunun içine koyudktan sonra, xboxın üzerine bir kaç gazete daha koyun. Gazeteler hava yastığı niyetine. Sonra kutuyu kapatıp kutunun köşelerini koli bantıyla yapıştırın.
    || AMD Ryzen 7 9800X3D İşlemci || MSI X870 Tomahawk Anakart || Palit RTX 4080 GameRock OC GPU || G.SKILL Trident Z5 Royal Neo 6000MHZ CL28 DDR5 Ram || Kingston KC3000 4 TB NVME Gen4 SSD || FSP Hydro PTM Pro 1200W Platinum PSU || Arctic Liquid Freezer II 360MM Sıvı Soğutma || Cougar Conquer Kasa || Logitech Z5500 5+1 Ses Sistemi || MSI 321UP X24 32'' 4K 240Hz OLED Monitör || Apple MacBook Pro 16'' 2021 - M1 MAX (10/32) İşlem Birimi / 1 TB SSD / 32 GB RAM ||
  • Bende Reset Glitch için yollayacağım mesajım duradursun.

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Ben valize atıp bin küsür kilometre taşıdım, birşey olmuyor kolay kolay. Etrafına koruyucu gorevi gorecek birşeyler yaslayıp notebook cantasına koy gitsin.

Senin taşıman ile kargo firmasinin taşimasi arasinda bi fark wardir die düşünüyorum =)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    İran'lı bir şair derki ; Aşka açma kanatlarını yanar. Mevlana'da derki ; Aşka açılmayan kanat neye yarar''...''Ey bir aileye bile hükmedemeyen ilerici üç kıtaya, yedi denize hükmeden ecdadın mı gerici'' ? NFK"Konuşursam beni sadece ingilizce bilenler anlayacak ama sessiz bir filmi herkes anlayabilir ve dünya Amerika dan ibaret değildir". Charlie Chaplin
  • quote:

Orijinalden alıntı: ylönen

quote:

Orijinalden alıntı: Eli Wallach

Ben valize atıp bin küsür kilometre taşıdım, birşey olmuyor kolay kolay. Etrafına koruyucu gorevi gorecek birşeyler yaslayıp notebook cantasına koy gitsin.

Senin taşıman ile kargo firmasinin taşimasi arasinda bi fark wardir die düşünüyorum =)

Vardır tabi, saglam bir cihaz oldugunu anlatmak istedim. Ben PC cantasında tasıdım, oyle gazete falan da koymadım. Hatta birkaç kez de carptıgım oldu ama cihaz gerçekten saglam.

Orijinalden alıntı: ncanuyma

Sadece kasa kargolanacak. Nasıl kargolamamı önerirsiniz, kutulamak, zarar görmemesi vs.

Şimdi illa ki kasayı bir kolinin içine koyacaksın. Kasanın kolinin içinde sabit bir şekilde durması lazım. Hiç bir şekilde içinde oynamaması gerekiyor. Onun dışında çift kat bubble ile çevirdikten sonra koliye sabitleyecek şekilde köpüklersen en iyisi olacaktır. Eğer köpükleme imkanın yoksa gazete ile sabitlesen de olur. Burada köpüklemeden kastım strafor malzeme kullanman.

Onun dışında kutulamanın yanında kargolarken sadece tek bir tarafına değil kolinin 3-4 tarafına birden kırılır stickerı yapıştırman da kutulamak kadar önemlidir.

Bunları yaparsan hasarsız bir şekilde paket taşınır.
    Daha Fazla Göster
  • xbox ın kendi kutusuna güzelce koyup birkaç gazete ile sağ salim gider gelir.

Kargo yu gönderirken şubede üzerine Kırılabilir etiketi yapıştır her yerine dikkat ederler.
  • Xbox kutusuna benzer bir kutu vardı. Xbox'ı çizilmesin diye naylon kabın içine koydum. Kutunun en altına köpük üstüne xbox üstüne köpük koydum. Yanları da gazeteyle iyice sıkıştırdım. Sorunsuz halde ulaştı kargo. Tavsiyelerinizden dolayı teşekkür ederim.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.