Şimdi Ara

Xbox gamepass ultimate im bitti ama...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
270
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gears 5 ultimate edition ı hala oynayabiliyorum, Bu nasıl mümkün oluyor üyelik bitince tekrar üye olmam gerekmez mi? xbox game pass ultimate de ayrıca şunları içerir diyor gears 5 ultimate edition, acaba bu yüzden mi? Ben onu üyelik boyunca sanmıştım çünkü hala satın alma seçeneklerinde cıkıyor da? (269 tl)

edit: oyunu sildim yüklemeye çalıştım yüklenmedi. Bir sorun olabilir mi acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-1308D36D8 -- 23 Şubat 2020; 6:4:26 >

İNTEL CORE İ5 14600K CPU STOK 3.5 GHZ- TURBO BOOST 5,3 GHZ / 32 GB TeamGroup T-FORCE VULCAN TUF DDR4 3200 MHZ RAM /ASUS TUF GAMİNG B760M-PLUS D4 MOTHERBOARD /ASUS PRİME OC RTX 5070Tİ 16 GB GDDR7 256 BİT GPU / KİNGSTON KC 3000 2TB NVME M2 SSD / PATRIOT P220 2 TB SSD / SEAGATE 3.5" 1TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB 7200 RPM HDD / THERMALRIGHT PEERSLESS ASSASSIN 120 SE CPU COOLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: SakuraiTomoki

Gamepass üyeliğin bittiyse yeniden yükleyememen normal. Ya oyunu satın alacaksın ya da tekrar gamepass üyesi olacaksın.
    Hocam microsoftla konuştum, hata oldugunu kabul ettiler. gamepass üyeliğin bitmesine rağmen oyunu silmezSEN oyunu oynayabiliyorsun. Ben de bunu söyledim xbox help e .

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.