Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (268. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
18.091
Cevap
807
Favori
1.232.426
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Xboxa yabancıyım psn gibi uygulama üzerinden satın alma yokmu da telefonla arayıp live satın alıyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaş yanıtlamıştı, konuya biraz bakarsanız merak ettiğiniz her sorunun cevabını bulmanız 2 dakikanızı bile almayacaktır. Bulamazsanız yazın yardımcı olalım tabi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

Arkadaş yanıtlamıştı, konuya biraz bakarsanız merak ettiğiniz her sorunun cevabını bulmanız 2 dakikanızı bile almayacaktır. Bulamazsanız yazın yardımcı olalım tabi

Okudum yazılanları ben telefonla live üyelik almak dışında konsol üzerinden satın alamıyormuyuz diye sormuştum

• 3 adet makale okudum, karşılaştırmalr vs de vardı fakat karanlık bir nokta var hala.. Microsoft xcloud özelliği ile xbox oyunları pc’de oynanabilir diye anlıyorum.. Sonuçta, microsoft tabanlı pcde xbox oyunlarını streaming olarak oynanabilir kanısı oluşuyor ama bu kadar büyük bir imkan hiç açıkça ve vurgulanarak belirtilmemiş.. . Misal, mac te sanal windows 10 kurulu iken gamepass ultimate üyeliği ile xbox oyunlarını cloud üzerinden oynayabilir miyiz ? Ozaman konsol neden alınsın ki..

• xcloud oyunları Andorid ve ios işletim sistemlerinde çalışacak. Bilgisayara BlueStacks kurarak oynanabilir. Windows 10 için gamepass pc var, gamepass ultimate içine dahil ama her oyun 2 platformda desteklenmeyebiliyor.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Hocam ilgin ve Cevabın için teşekkürler.. Kısmen aydınlandım. Mac kullandığım için bulut destekli kısımla ilgileniyorum ben.. karşılaştırmalarda gamepass pc kısmında bulut ibaresini göremedim.. xbox ım yok, ps4 kullanıcısıyım aslında.. pc yok, macbook var   Dosdoğru sormak gerekirse bu durumda, hangisi iş görür benim için..? Teşekkürler şimdiden 

• Türkiye bulut sistemine henüz dahil değil ve ne zaman dahil olacağı bilinmiyor. Pc gamepass windows 10 için geçerli. Cihazınızda windows 10 çalıştırmayacaksanız o oyunları da oynayamazsınız.

• mcgoktug kullanıcısına yanıt

Macbookta , sanal makina olarak win10 kurulu.. Onun üzerinden oynamayı umuyordum :) Söylediğinizden anladığıma göre xcloud olmadan zaten benim benim mevcut mac ile olayı kotarmam mümkün değil.. 

• Türkiye de kullanıma açılsa bile internet hızından dolayı 4k bir görüntü kalitesi almanız ihtimal dahilinde değil yani konsol alınma sebebi yüksek kalitede düşük fiyatla oyunları oynamak yoksa zaten clouda falan gerek yok xbox oyunları pcyede çıkıyor ama aynı güçte bir pc toplamak çok daha pahalıya mal olur

• lastwarriors kullanıcısına yanıt
    İnternet üzerinden bağlantı kurabildiğiniz tüm uygulamalar dahil olmak üzere 180 liralık fiyattan 12 aylık gold live aboneliği alamıyorsunuz, konsol üzerinden de alamıyorsunuz. Çünkü 12 aylık gold satışı kaldırıldı.

Sadece Microsoft mağazasını arayarak müşteri temsilcisine bu fiyattan hesaba direkt tanımlama yaptırabiliyorsunuz. Ben aramakla uğraşmak istemiyorum diyorsanız n11 sitesinde EFDIGITAL mağazası üzerinden yıllığını 220 liraya satın alabilirsiniz.

• Bu arada mesai saatleri dışında da 7/24 şu adresten Microsoft Support (İngilizce) ile görüşerek de abonelikleri alabilirsiniz: https://support.xbox.com/tr-TR/contact-us

Tabii öncesinde hesabınıza iki tane banka/kredi kartı eklemenizi öneririm. Yapacağınız alımların yarısını bir karttan, diğer yarısını öbür karttan yapmanız hayrınıza olur. Aynı karttan üst üste üç işlem yapılınca üçüncüsü askıya alınabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wheel -- 29 Ekim 2020; 23:16:4 >
    1 yıllık aboneliği kaldirdiklari için arayarak aliniyor. Mevcutta 1 aylik ve 3 aylik abonelikler direkt site üzerinden alinabiliyor.

• Arada bir durumda kaldım.

Ulitmate aboneliğim var. 18 kasım'da bitiyor. O tarihi bekleyip,bitince telefonla 3 yıl alma yoluna gidebilirim ama bu indirimin devam edeceği garantisi yok.

Şu anda EA play aboneliği alabilirim. Böyle en fazla 1 yıl uzuyor.

Hangisi mantıklı? Başka yol var mı bilmediğim, yeni açılan?

• HSeldon H kullanıcısına yanıt

Yeni hesap açın ona 3 senelik üyelik alın. Kardeşlik yöntemiyle şuanki hesabınızdan oynamaya devam edebilirsiniz.

• Arkadaşlar gamepass kütüphanesinden oynanabilecek en iyi oyunlar hangileri sizce? Xbox 360 oyunları forza Halo ve gears of War harici tavsiyelerinizi bekliyorum. Xbox 360 dan PS4 e geçiş yaptım bu nesildede tekrar Xbox ile yoluma devam edeceğim

• cemehsim C kullanıcısına yanıt

Hikayeli sony exclusivlerini seviyorsanız hellblade’i tavsiye ederim. 2. oyunu da yakında geliyor.

açık dünyada dolanayım, adam( daha doğrusu ork) keseyim diyorsanız shadow of war oynanabilir.

Batıya yakın japon oyunları olarak monster hunter:world ve kingdom hearts 3 e bakılabilir.

hikayeli shooter olarak çok oyun yok fakat online rekabetçi shooter olarak rainbow six siege’ i önerebilirim. Çıktığından beri müptelasıyım, piyasada rakipsiz bir oyun.

bu saydıklarıma ea playle eklenecek: titanfall 2, bf5, a way out, star wars battlefront 2 gibi tonla oyun eklenebilir.

şu saydığım oyunları ps5’e almaya kalksanız nerdeyse bir konsol parasını gözden çıkarmanız lazım   game pass büyük nimet valla

• Msb101 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam deneyeyim. Rainbow u PS4 te şu an oynuyorum arkadaşlarla. Plat 3 üm şu an. Xbox gelince oynarız inşallah  

• quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

1 yıllık aboneliği kaldirdiklari için arayarak aliniyor. Mevcutta 1 aylik ve 3 aylik abonelikler direkt site üzerinden alinabiliyor.

Peki herhangi bi bölgeden alsakta ana hesapta oynayabiliyormuyuz? Aynı soru farklı bölgeden alınma oyunu kendi hesabımda oynayabiliyormuyum? Gold ultimate üyelik alınca gamepasste almışmı oluyorum?

Kusura bakmayın hiç xbox kullanmadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lastwarriors -- 31 Ekim 2020; 0:32:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hypnosis.

İnternet üzerinden bağlantı kurabildiğiniz tüm uygulamalar dahil olmak üzere 180 liralık fiyattan 12 aylık gold live aboneliği alamıyorsunuz, konsol üzerinden de alamıyorsunuz. Çünkü 12 aylık gold satışı kaldırıldı.

Sadece Microsoft mağazasını arayarak müşteri temsilcisine bu fiyattan hesaba direkt tanımlama yaptırabiliyorsunuz. Ben aramakla uğraşmak istemiyorum diyorsanız n11 sitesinde EFDIGITAL mağazası üzerinden yıllığını 220 liraya satın alabilirsiniz.

Telefonla 180 tl n11 den 220 tl doğrumu anladım?

Aynen öyle hocam, uzun süreli alımlarda telefon fiyat olarak biraz daha avantajlı oluyor.

• 
Sayfa: önceki 266267268269270
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.