Şimdi Ara

GAME PASS [ANA KONU] (113. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: Mr.Prestige , Mr.Prestige
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18.084
Cevap
807
Favori
1.231.482
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
133 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: zartzurt456

üyelik iptal oluyor zati istedigin gold yada game pass yada başka bişeye devam edersin sana kalmış.
    3 yıl az değil sonuçta :D neler gelir neler gider kampanyalar ile uzatırsın daha çok
    hocam sen çok bilgilisin bana yol göster..3 aylık gamepass aldım kaldı 2 ay ..şimdi direk 1 yıl yada 3 yıl nasıl alıcam ana üyeliğimle 3 ay gamepass ultimate aldım diğer üyeliğimde var ikisi konsola ekli zati..birde 1 yıllık ve 3 yıllık nedir fiyatlar kafam çorba oldu hele bir yol göster reis
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

hocam sen çok bilgilisin bana yol göster..3 aylık gamepass aldım kaldı 2 ay ..şimdi direk 1 yıl yada 3 yıl nasıl alıcam ana üyeliğimle 3 ay gamepass ultimate aldım diğer üyeliğimde var ikisi konsola ekli zati..birde 1 yıllık ve 3 yıllık nedir fiyatlar kafam çorba oldu hele bir yol göster reis

Alıntıları Göster
    şöyle oluyor senin durumunda
    yeni sıfır 1 hesap açıyorsun
    o hesaba 1-2-3 yılık gold live alıyorsun
    üzerine 3ay ultimate çekiyorsun.
    yeni hesabı xbox giriş yani p1 olarak tanıtıyorsun
    ve ana kulandıgın hesaptan gamepass+gold dan faydalana bilirsin
    1yılık gold 185tl şu an sana kalmış artık kaç yılık almak istedigin :D
    xbox uzun süre kalıcam seneye duruma göre yeni nesil xbox ile devam
    edecegim diyorsan 2-3 yılık mantıklı olur. çünkü bu fiyat aralıgına
    bidaki sefere zor gibi bişey çünkü gold live 30$ civarı TR de zati
    gold live %50 indiride gibi bişey şu an an mantıklı yöntem bu bütçe
    yetiyorsa 2-3 yılık her türlü amorti eder zati gamepass gördügün gibi
    p2 hakınıda arkadaşın varsa yada forumdan güvenilir birine satarak
    daha ucuza getire bilirsin tabi :D
  • quote:

şöyle oluyor senin durumunda
    yeni sıfır 1 hesap açıyorsun
    o hesaba 1-2-3 yılık gold live alıyorsun
    üzerine 3ay ultimate çekiyorsun.
    yeni hesabı xbox giriş yani p1 olarak tanıtıyorsun
    ve ana kulandıgın hesaptan gamepass+gold dan faydalana bilirsin
    1yılık gold 185tl şu an sana kalmış artık kaç yılık almak istedigin :D
    xbox uzun süre kalıcam seneye duruma göre yeni nesil xbox ile devam
    edecegim diyorsan 2-3 yılık mantıklı olur. çünkü bu fiyat aralıgına
    bidaki sefere zor gibi bişey çünkü gold live 30$ civarı TR de zati
    gold live %50 indiride gibi bişey şu an an mantıklı yöntem bu bütçe
    yetiyorsa 2-3 yılık her türlü amorti eder zati gamepass gördügün gibi
    p2 hakınıda arkadaşın varsa yada forumdan güvenilir birine satarak
    daha ucuza getire bilirsin tabi :D

Alıntıları Göster
    reis sen normalde ben single takılan adamım live felan işim olmaz...amacım gamepass uzun süre kalmak şimdi babam 1 sene veya 3 sene kaça patlar bana hadi diyelim herşey tamam ..sen bu işi biliyorsan para hesabına atim yapı verde üstünede bir yemek ısmarlim sana yeni hesap açmak vs sorun değil lakin detayları bilmiyorum inan
  • quote:

Orijinalden alıntı: BALORX

reis sen normalde ben single takılan adamım live felan işim olmaz...amacım gamepass uzun süre kalmak şimdi babam 1 sene veya 3 sene kaça patlar bana hadi diyelim herşey tamam ..sen bu işi biliyorsan para hesabına atim yapı verde üstünede bir yemek ısmarlim sana yeni hesap açmak vs sorun değil lakin detayları bilmiyorum inan

Alıntıları Göster
    1 sene 180+6=186tl 15ay
    2 senelik 180+180+6=366tl 27ay
    3 senelik 180+180+180+6=546tl 36ay

zati ultimate yüzünden böyle yapıyon yani gamepass+gold bi arada daha ucuza gelidiği için :D
    2. ve 3. yıl gold ları hediye olarak al diyerek kendi mail adresini veriyorsun ve gelen kod
    ile kendi hesdabına ekliyorsun.
  • quote:

1 sene 180+6=186tl 15ay
    2 senelik 180+180+6=366tl 27ay
    3 senelik 180+180+180+6=546tl 36ay

zati ultimate yüzünden böyle yapıyon yani gamepass+gold bi arada daha ucuza gelidiği için :D
    2. ve 3. yıl gold ları hediye olarak al diyerek kendi mail adresini veriyorsun ve gelen kod
    ile kendi hesdabına ekliyorsun.

Alıntıları Göster
    Hocam peki 3 senelik alsak 36+3 olmuyor mu? 1 senelikte aldığımız gibi. Birde ilk önce Gold seneleri tanımlayacağız 3 kere ardından ultimateye çevireceğiz sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K.Oze -- 8 Ocak 2020; 16:51:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: K.Oze

Hocam peki 3 senelik alsak 36+3 olmuyor mu? 1 senelikte aldığımız gibi. Birde ilk önce Gold seneleri tanımlayacağız 3 kere ardından ultimateye çevireceğiz sanırım.

Alıntıları Göster
    aynen öyle ilk önce gold ları tanımlıyorsun hesaba üstüne ultimate çekiyorsun.
    en fazla 36ay oluyor ultimate yani 3 yılık 36ay gold üstüne 3 ay ultimate çektiginde
    36 ay ultimate oluyor 39ay olmuyor :D
    1-2 yıllık al geç derim 3 yıl baya uzun süre çünkü :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zartzurt456 -- 8 Ocak 2020; 16:50:7 >
  • quote:

aynen öyle ilk önce gold ları tanımlıyorsun hesaba üstüne ultimate çekiyorsun.
    en fazla 36ay oluyor ultimate yani 3 yılık 36ay gold üstüne 3 ay ultimate çektiginde
    36 ay ultimate oluyor 39ay olmuyor :D
    1-2 yıllık al geç derim 3 yıl baya uzun süre çünkü :D

Alıntıları Göster
    Ayrıca benimde 3 aylık ultimate hesabım var. 2 ay sonra bu kampanyalar biter yakalayamayız diye şimdiden hediye olarak kod alsam 3 senelik, ultimate hesabınıda hediye alsam 2 ay sonra tanıtsam olur mu acaba ya?
  • K.Oze K kullanıcısına yanıt
    olmaz :D kampanya biterse tanıtamasın yapcak bişey yok
    yukarıda yazdıgım gibi sıfır yeni bir hesap açarak ordan gold üstüne
    ultimate alrak devam edebilirsin 2ay boşa gider ama sorun degil sonuç olarak 3aylık
    ultimate 6tl :D
  • quote:

olmaz :D kampanya biterse tanıtamasın yapcak bişey yok
    yukarıda yazdıgım gibi sıfır yeni bir hesap açarak ordan gold üstüne
    ultimate alrak devam edebilirsin 2ay boşa gider ama sorun degil sonuç olarak 3aylık
    ultimate 6tl :D
    Eyvallah :) Dediğiniz gibi yeni hesap açıp Gold+ultimate tanımlayıp ardından bu hesabı giriş Xbox'ım yaptıktan sonra P2 sini forumda paylaşınca sıkıntı olmayacak sanırım. Yani hesabı paylaştığım kişi her girişinde hesaba oturum açıp kendi hesabına geçicek, ben giriş Xboxım seçtiğim için kendi hesabıma direk geçebileceğim.
  • Arkadaşlar merhaba, One S All digital alarak bende aranıza katıldım. Kutudan 1 aylık Xbox live Gold çıktı. Şimdi kurulum yapıyorum. 1 yıl game pass alacağım üstüne ultimed ama bu bir aylık kodu nasıl yapsam. Önce satın alıp sonra kutudan çıkanımı girsem üstüne ekler mi? Yoksa bunu başlatayım 1 ay sonra mı alayım?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • standbye S kullanıcısına yanıt
    Önce live kodu gir sonra ultimate al toplam da 4 ay gamepas üyeliğin olur

• tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Ama o zaman 12 aylık alırken ultimate ile birleştirmeyi bir defalık yapmıyor mu? Mantıken kodu girip üstüne 12 aylık live alsam sonrada ultimate alsam 16 aylık ultimate yapar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    1 yillik live alacaksan 5.90 a da ultimate al 15 ay gamepase sahip olursun

• tekin-71 kullanıcısına yanıt
    Bende onu sormuştum bu bir aylık live gold 'u öncemi satın aldıktan sonra mı gireyim.

Evet önce live üyeliği al sonra gamepas gir

• quote:

Orijinalden alıntı: standbye

Ama o zaman 12 aylık alırken ultimate ile birleştirmeyi bir defalık yapmıyor mu? Mantıken kodu girip üstüne 12 aylık live alsam sonrada ultimate alsam 16 aylık ultimate yapar mı?
    Gamepass/ultimate varken üstüne yıllık gold alınca 4 ay ultimate oluyor
    Mutlaka gold üstüne gamepass alınmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Merhaba, ilk olarak 1 aylık live gold kodunu gireceksiniz (bunun gibi promosyon gamepass benzeri kodlar varsa hepsini en başta girmeniz gerekiyor) daha sonra 12 aylık live gold kodunu satın alıp en son gamepass ultimate 3 aylık üyeliğini satın alarak tamamını toplamda 16 ay gamepass ultimate üyeliğe çevirmiş olacaksınız.

• arkadaşlar mrb;

cd li oyunda kardeşlik oluyor mu?
    cd li oyunu sadece cd ye sahip kişi mi oynayabiliyor,cihaza kaydederek oynama oluyor mu?

bir de gamepass ultimate yapabilmek için yeni xbox live hesabı mı oluşturmak lazım,eski üyeler 5,90 aylık satın alamıyorlar sanırım.
  • Hypnosis. H kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. Gece gece iş yapınca oyun kodlarını girince 1 aylık gamepass i girmeyi unutmuşum. Şimdi girsem ekler mi acaba. Yada bitince mi girsem bilemedim.

Ultimate hesaba çevirmediyseniz 1 ay olarak, çevirdiyseniz +20 gün ultimate olarak sürenize ekleme yapması lazım

• 
Sayfa: önceki 111112113114115
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.