Şimdi Ara

Xbox Game Pass Aboneleri Oyunlara Daha Fazla Para Harcıyor (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
779
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Geympesin zaten hedeflerinden birisi de budur, oyuncuya eksik içerik sunup, oyun içi satın almalar, mikro ödemeler, DLC gibi şeylerle paralarını almak. Tabii buradan kalite bir şeyler çıkacağını sananların önümüzdeki bir kaç yıl içinde geympes için yapılmış oyunları gördüklerinde ne düşündüklerine bakacağız.

10-11 yıllık oyunlara sevinen bu kitle geympes ruhunu birebir yansıtan oyunlara bakalım ne tepki verecekler?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 24 Mart 2021; 16:24:36 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xbox Game Pass Aboneleri Oyunlara Daha Fazla Para Harcıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vallaha bunlar babaaneleri yasinda Oblivion,, Morrwinde takla atti beles diye gozumle gordum Xbox Game Pass Aboneleri Oyunlara Daha Fazla Para Harcıyor Xbox Game Pass Aboneleri Oyunlara Daha Fazla Para Harcıyor  demek yarin obur gun Plus gibi Final fantasy 7 felan verse davul zurna cekecekler Xbox fanboycuklari. :D

• Üst mesajdaki çocuğu görüyorsun değil mi, böyle ergen tipler, cevap vermekten aciz, hatta verebilmekten diyelim. Bunlar 10-15 yıllık oyunlara tabiki sevinecek, para verip alacak halde değil. Bedava için ruhunu satar bu ergenler...😂😂😂😂

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Spamledigi resmi bir cok haberin altinda gordum ... evinde yastigin altındada sakliyor sanirim ve kisisel bir husumet, intikam arayisi icersinde gibi,, bu kişi de zannediyorum discordcu..?

• Ya işte ergen zihniyetli bir çocuk bu ve tabiki bu da Discord çetesi artığı. Altına resim koyduğu mesajımı hala kafası basmamış, aslında kendi utanç vesikası haline getiriyor bu yaptığı ile.

Maalesef 2006-2012 arası kopyacı kanser kitle olan Xbox 360 kitlesinin yeni versiyonu bunlar, kopyanın yerini geympes almış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İdrak İstimlak -- 24 Mart 2021; 17:24:52 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.