Şimdi Ara

Xbox elite oyun kasması (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.023
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ...........3k jasperlardada var sıfırlanmış bir şey degil. ama minumum ...
    neyse sen bildigin gönlüne göre takıl..........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SHCEK93 -- 2 Haziran 2011; 11:06:48 >
  • Cihazın garantisi var orj kullanıyorumda. 1sn lik kasma için 3 k geleceğini sanmiyorum. Ayrıca nakinenin soğutması gayet iyi. Makinenin ayaklarınida yükselttim. cihaz şu an havada duruyo gibi resmen:) Ama 3k korkusu her zaman var:)
  • fifa dışında başka bir oyun da denedin mi kimsenin aklına gelmemiş ama cd ile alakalı olabilir orjinal dvd lerde dahi çizilmelerden dolayı(sizin değil dvd rom okurken oluşan çizikler) bu tarz takılmalar daha sonra oyunun çalışmama durumları olabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: CHAOSCU123
    fifa dışında başka bir oyun da denedin mi kimsenin aklına gelmemiş ama cd ile alakalı olabilir orjinal dvd lerde dahi çizilmelerden dolayı(sizin değil dvd rom okurken oluşan çizikler) bu tarz takılmalar daha sonra oyunun çalışmama durumları olabiliyor

İyide hdd den oynuyorum? Fallout new vegasta sadece çölde biyer var orda sürekli kastı. Bug falan vardır dedim oyunun kalanında kasmadı çünkü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkayagci -- 2 Haziran 2011; 14:36:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkayagci

quote:

Orijinalden alıntı: CHAOSCU123
    fifa dışında başka bir oyun da denedin mi kimsenin aklına gelmemiş ama cd ile alakalı olabilir orjinal dvd lerde dahi çizilmelerden dolayı(sizin değil dvd rom okurken oluşan çizikler) bu tarz takılmalar daha sonra oyunun çalışmama durumları olabiliyor

İyide hdd den oynuyorum? Fallout new vegasta sadece çölde biyer var orda sürekli kastı. Bug falan vardır dedim oyunun kalanında kasmadı çünkü

Hocam bana biraz fazla takıyormussun gibi geldi. Oyununu etkilemiyorsa ugrasmaya degmez. Konsolun da jasper ise olumcul 3K hatası almayacagın da kesin. Onun dısında tum hataların kalıcı cozumu var, takma kafana, oyununa bak

• garantisi varsa garantiye ver hocam.
  • Xboxta şu ana kadar oynadığım oyunlar içinde 3 oyunda kasılma gördüm . Gears Of War 2 , LA Noire ve Dead Rising 2
  • cache temizliği yapın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.