Bildirim
Xbox 360 Slimdeki Tus Sesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Bi ara bendeki Slimde de olmustu,komple bütün fislerini falan cikarttim yeniden taktim calismaya basladi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 30 Eylül 2011; 12:51:57 >_____________________________ -
Adaptorün Sürekli Prizde olması doğru değil, Makinenin Statik elektriği atması gerek bu yüzden konsol ile işiniz bittiğinde Prizden çekin. _____________________________ PSN: Ghosty-tr - Steam: Ghostliving
MSI RTX 5070 - Intel i5 13400F - 32 GB DDR4 RAM - MSI MAG 750W Bronze PSU - MSI Pro B760M-P
PlayStation 5 Digital Edition -
Benim konsol kapaliyken surekli prize takılı acaba onla bi alakası var mi eve gidince bi deneyeyim bari kabloları söküp bi _____________________________ Gamertag: bloodygodTR
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- forza horizon 5 iki kişi oynama
- gta 5 soyulacak yerler
- preauth play integrity verification failed ne demek
- kahraman konsol güvenilir mi
- xbox türkçe oyunlar
- call of duty: black ops 7
- asus rog ally x taşinabi·li·r oyun konsolu amd ryzen z1 extreme 24gb ram 1tb ssd 7 i·nç fhd wi·ndows 11 hom
- cyberpunk 2
- fc 25 indirim
- gta 6 kaç dolar olacak
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X