Bildirim
Xbox 360 Slimdeki Tus Sesi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bi ara bendeki Slimde de olmustu,komple bütün fislerini falan cikarttim yeniden taktim calismaya basladi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EdoLaS_ -- 30 Eylül 2011; 12:51:57 >_____________________________ -
Adaptorün Sürekli Prizde olması doğru değil, Makinenin Statik elektriği atması gerek bu yüzden konsol ile işiniz bittiğinde Prizden çekin. _____________________________ PSN: Ghosty-tr - Steam: Ghostliving
MSI RTX 5070 - Intel i5 13400F - 32 GB DDR4 RAM - MSI MAG 750W Bronze PSU - MSI Pro B760M-P
PlayStation 5 Digital Edition -
Benim konsol kapaliyken surekli prize takılı acaba onla bi alakası var mi eve gidince bi deneyeyim bari kabloları söküp bi _____________________________ Gamertag: bloodygodTR
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler