dvdromlar samsung ve hitachi değişmektedir..... ürünleri açmadığım için kesin bişi demiyorum...
Ayrıca yine sıfır premium paket hiç kullanılmamış herşeyi poştinde fakat dış kutusu olmayan bir adet makine daha bulunmaktadır. Kutu benim için önemli değil diyenler var ise... onunda fiyatı 800 YTL dir...
Kutulu Xbox360 Fiyatı 825 ytl dir...
İsteyen arkadaşlar istanbulda elden test ederek alabilirler...
Xbox 360 Wireless Joystik Sıfır Kutusunda 85 YTL dir.
Konsol artı ikinci wireless kol isteyenler için fiyat 900 YTL dir... ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Arkadaşlar elimde bir adet sıfır kutusunda valuepack bulunmaktadır.
Ürün Sony Eurasia dan garantilidir. Garanti Süresi 12.04.2006 da başlamıştır. Yani şu andan itibaren 1 yıl garantisi kalmıştır.
Ürün teknosadan alınmıştır. Teknosa Faturası dahi durmaktadır.
Almak isteyen arkadaş olursa ben isteğe göre kopya oynanır hala getirip o şekilde teslim edebilirim. ( Version düşürme garantiyi hiç bir şekilde bozmaz. )
Eğer pspnizde ölü pixel var ise ya da herhangi bir sorundan dolayı değiştirmek istiyorsanız bu lcd ekranları kaçırmayın... Fiyat Sadece 65 YTL....
PSP İÇİN ADAPTÖR ŞARJ ALETİ...
220 Volt Uyumlu psp için adaptör ve şarj Aleti... Fiyatı Sadece 15 YTL
PSP İÇİN HORİ EKRAN KORUYUCU...
Pspleriniz ekranını çizilmeye karşı koruyan en iyi kalitede ekran bandı. Piyasada satılan markasız ürünlerden değildir. Hori markadır. Paketin içinde özel Kadife temizleme bezi de vardır.... Fiyatı Sadece 10 YTL
PSP İÇİN BLAZE TV ADAPTÖRÜ
Blaze marka süper kalite TV adaptörü. PSP nizdeki görüntüyü TV ye bağlayabilirsiniz. Piyasadaki en kaliteli TV adaptörüdür.
Fiyatı Sadece 60 YTL
PSP İÇİN ORJİNAL ÖN KAPAK
Siyah renk orjinal PSP kapağı bulunmaktadır. Eğer ekranınızda çizik ya da kırık var ise direk değiştirerek sıfır ayarında psp sahibi olursunuz...
İlgilenen arkadaşlar İstanbulda ürünleri elden teslim alabilirler. Ürünleri Alıcı arkadaşın istediği versiona kendim düşürüp o şekilde teslim edebilirim.....
Şehir dışına , TR nin her yerine kargo yapılır.....