Arkadaşlar benim konsol PAL xbox360 elit modeli şimdi oyunları araştırıken bazı oyunlard PAL olmadığını gördüm. benim makinam sadece pal ve region free olanlarımı açar mesela ace combatın pal olanını görmedim yanında NTSC/U, NTSC/J - EU , AU yazıyor yani bu oyunu makinam pal olduğu için oynayamayacakmıyım. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim.
quote:Orijinalden alıntı: andygarcia Arkadaşlar benim konsol PAL xbox360 elit modeli şimdi oyunları araştırıken bazı oyunlard PAL olmadığını gördüm. benim makinam sadece pal ve region free olanlarımı açar mesela ace combatın pal olanını görmedim yanında NTSC/U, NTSC/J - EU , AU yazıyor yani bu oyunu makinam pal olduğu için oynayamayacakmıyım. bilgilerinizi paylaşırsanız sevinirim. sadece pal ve region free oyunları oynıyabilirsin
Sadece Pal ve Region Free yazan oyunları oynayabilirsin. Kutularda RF yazmaz . Ntsc yazan bir oyunu almadan once internetten arastır .
internetten arastırdım şu oyunun pal olanına rastlamadım Cabela's Big Game Hunter 2010 şimdi bu oyunu oynama sansım yokmu?