Şimdi Ara

:::: XBOX 360 INCELEME :::: (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
74
Cevap
1
Favori
2.173
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ps 3 bir çıksın uzaydan gelmiş gibi o ne lan diye milletin ağzını açık bırakacak bir teknoloji ile gelecek o zamana kadar microsoft x box 360 ın psp gibi portable versiyonunu çıkarırsa yırtar yoksa tarih olur
  • quote:

Orjinalden alıntı: YILMAZKAN

ps 3 bir çıksın uzaydan gelmiş gibi o ne lan diye milletin ağzını açık bırakacak bir teknoloji ile gelecek o zamana kadar microsoft x box 360 ın psp gibi portable versiyonunu çıkarırsa yırtar yoksa tarih olur

• quote:

ps 3 bir çıksın uzaydan gelmiş gibi o ne lan diye milletin ağzını açık bırakacak bir teknoloji ile gelecek o zamana kadar microsoft x box 360 ın psp gibi portable versiyonunu çıkarırsa yırtar yoksa tarih olur

ps3 mutlaka sağlam gelicektir ama böyle bir beklentide çok komik...
  • blue ray cd rom baska soze gerek yok
  • Evet 2x hızlı, Xbox360 dvd romunun yarısı hızında bir cihaz..

Hayırlı olsun, tepe tepe kullanın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Shadow Fox -- 3 Mart 2006; 11:25:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: korayg

Evet 2x hızlı, Xbox360 dvd romunun yarısı hızında bir cihaz..

Hayırlı olsun, tepe tepe kullanın

xbox ciktindada ps2 yi katlayacaklarini solediler ne oldu sonunda ps2 satis rekorlari kirdi :D ayrica ps3 10 senelik bir omru olacak onun icinde pc de bile olmayan teknolojileri yerlestirecekler siz xbox360 oynarken bizde ps3 oynariz aradaki grafik farkinida gorursun
  • ne olmayan teknolojisi, bildigin SLI 7800 GPU su var..GPU dur önemli olan.CPU istedigi kadar hızlı olsun
    10 sene hayaldir konsolda, olmaz oyle birşey.Masal onlar...
  • ya adı üstünde play station adamlar boşuna oyun istasyonu dememişler
  • grafik lere bakiom trailerden ole bi devrim yaratacak fark yok yani xbox 360 bumuydu

bide kilzone nun trailerine bak motorstorm un mgs4 dun trailerine bak aradaki grafik farkina bak

kilzone belki yalan olabilir ama motorstorm ve mgs4 kesinlikle yuzde yuz gercek motorstormu sony konfrans duzenleyerek gostermis mgs4 dude e3 te gostermisler

www.gametrailers.com gir siteye arat bak farki gor uyan
  • onları bir sene once izledik, pc de gösterdiler
    Hepsi masal.Sen bana yeni birşeyler göster bakayım, 2 ay sonra çıkmayacakmı bu alet.Nerde oyunlarının görüntüleri

Xbox360 ın GPU su daha iyi RSX den...Çıkınca anlayacaksın olayı, simdi ne desek boş
  • ne masali ya e3 de gosteriolar kilzone tamam ama diyerleri gercek kilzone da gercek olabilir ama supheliyim

xbox ilk ciktindada ayni masallari solemiyormuydunuz gorduk neymis xbox
  • ben sony niye ps 3 ü geciktirdiğini anladım şimdi microsoft dünya masraf yaptı xbox 360 çıkardı sony de emeğe saygılı madem adamlar bu kadar emek harcadı biz bekleyelim de biraz satsınlar diye düşünüyor çünkü ps 3 çıksaydı kimse xbox 360 almayacaktı ps 3 çıkınca ikinci el bölümü artık xbox 360 dolar sahibinden satılık az kullanılmış xbox 360 valla bir sorunu yok ps3 alacamda ondan satıyom
  • E3 de Xbox360 için milletin oynadığı oyunları koydular ortaya..
    PS3 için eleman aldı eline dual shock u "ahada bakın Fight Night 3 e, nasılda yapıyor bu PS3 denen canavar grafikleri" dediler..
    Koydular KZ, Motorstorm videoları gazı verdiler

Ama ne oldu, bak ben Fight Night 3 ü aynı grafik kalitesinde, elime kolu alıp oynuyorum şu an.Sen ne yapıyorsun ? Bekliyorsun daha olacak diye...

PS3 ,Killzone, Motorstorm gibi grafiklerle oyun oynatırsa, Xbox360 da oynatır merak etme.Illa o ayarlarda grafik görmek istiyorsan gir gametrailers.com a, 9 martta çıkacak olan Ghost Recon a bak, Gears of War un oynanır videolarına bak..Sonra neyi bekliyorum ben diye sor kendine
  • quote:

ben sony niye ps 3 ü geciktirdiğini anladım şimdi microsoft dünya masraf yaptı xbox 360 çıkardı sony de emeğe saygılı madem adamlar bu kadar emek harcadı biz bekleyelim de biraz satsınlar diye düşünüyor çünkü ps 3 çıksaydı kimse xbox 360 almayacaktı ps 3 çıkınca ikinci el bölümü artık xbox 360 dolar sahibinden satılık az kullanılmış xbox 360 valla bir sorunu yok ps3 alacamda ondan satıyom

• quote:

E3 de Xbox360 için milletin oynadığı oyunları koydular ortaya..
    PS3 için eleman aldı eline dual shock u "ahada bakın Fight Night 3 e, nasılda yapıyor bu PS3 denen canavar grafikleri" dediler..
    Koydular KZ, Motorstorm videoları gazı verdiler

Ama ne oldu, bak ben Fight Night 3 ü aynı grafik kalitesinde, elime kolu alıp oynuyorum şu an.Sen ne yapıyorsun ? Bekliyorsun daha olacak diye...

PS3 ,Killzone, Motorstorm gibi grafiklerle oyun oynatırsa, Xbox360 da oynatır merak etme.Illa o ayarlarda grafik görmek istiyorsan gir gametrailers.com a, 9 martta çıkacak olan Ghost Recon a bak, Gears of War un oynanır videolarına bak..Sonra neyi bekliyorum ben diye sor kendine

ben gran tursimo5 dmc4 mgs4 god of war2 motorstorm ve killzone ve harika grafikleri bekliom yeterli diyilmi

• Ya nedir bu tartışma be.Arkadaş Xbox360 ile ilgili inceleme linki koymuş.Bir kaç kişi hemen atlamış PS3 diye.Bu başlığın adı PS3-XBOX360 karşılaştırma değil.İsteyen Xbox360 almadan PS3'ünü bekler.İsteyen sadece Xbox360 alır, isteyense ikisini birden alır veya hiç almaz.Gereksiz yere alan doldurmakla ne yapmaya çalışıyorsunuz.İnceleme okuyayım dedim.Karşılaştığım şeye bak be...
  • e herifler geberecek beklemekten, xbox360 gördümü saldırıyorlar...Yazık acımak lazım bunlara, kızmamak lazım...

Yakında kafayı yiyenlerde görürüz...

Vatandaş : "Selam genç noldu sana, böyle dag tepe dolanıyorsun"

PSFanboy : "PS3 abi, Killzone, Motorstorm sonra GT5 ,DMC17 hebelep"

Vatandaş :"Hö ne diyon aslanım"

PSFanboy :"Abi haber varmı haber, çıkmışmı PS3 ?"
  • quote:

e herifler geberecek beklemekten, xbox360 gördümü saldırıyorlar...Yazık acımak lazım bunlara, kızmamak lazım...

Yakında kafayı yiyenlerde görürüz...

Vatandaş : "Selam genç noldu sana, böyle dag tepe dolanıyorsun"

PSFanboy : "PS3 abi, Killzone, Motorstorm sonra GT5 ,DMC17 hebelep"

Vatandaş :"Hö ne diyon aslanım"

PSFanboy :"Abi haber varmı haber, çıkmışmı PS3 ?"

• ps 3 çıkınca görürüz kim kafayı yiyiyor benim acelem yok geç olsun adam gibi makina olsun ps3 alınca seri tamam olacak ps 1 ps 2 ps 3
    acaba x box 360 da oyun oynarken geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak diyormu nede olsa microsoftun malı

• quote:

ps 3 çıkınca görürüz kim kafayı yiyiyor benim acelem yok geç olsun adam gibi makina olsun ps3 alınca seri tamam olacak ps 1 ps 2 ps 3
    acaba x box 360 da oyun oynarken geçersiz bir işlem yürüttü ve kapatılacak diyormu nede olsa microsoftun malı

puhahahaha o diğilde ilk makineler adaptörün ısınmasından dolayı hata veriyordu... e güçlü alet ya o bakımdan

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.