Şimdi Ara

Xbox 360 ile takaslik ps3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Alınık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    Merhaba

3 mart'da syd bilgisayardan satın aldığım ultra slim ps3'ümü xbox 360 almak istediğim için satıyorum,cihaza cd bile takılmamış olup toplasanız 7-8 saat oyun oynanmıştır,makinayı 12 gb olarak satın aldım fakat yetmeyceğini düşündüğüm için özel hard disk drive mounting bracket aparatını satın alıp üstüne birde sıfır hard disk aldım ve makinayı 320 gb a yükselttim,kolu sıfır ayarında aynı şekilde makinayla birlikte 7-8 saatten fazla kullanılmamıştır.kutusu ve faturası bulunmakta garanti belgesi biraz yırtık fakat syd bilgisayarla görüştüm herhangibi bir problem olmayacağını belirttiler kutusunun dış koruması aldığımda da yoktu onlarada o şekilde gelmiş ürün.

Arkadaşlar dediğim gibi sıfırdan farksız syd bilgisayardan garantili cihaz düşündüğüm fiyat:489-----450 TL istanbul içi elden teslim edilecektir.
    sadece xbox 360 ile takas düşünüyorum kesinlikle fw vs vs işlem görmemiş olmak kaydı ile sadece orjinal kullanılmış makinalarla takas olur aynı temizlikte olmasını tercih ediyorum.

fiyat:489------450 TL

foto eklemeyi gerek görmüyorum cihazda hiç bir çizik vs vs yoktur.

son fiyat 450 TL'dir lütfen indirim talep etmeyiniz kesinlikle indirim yapılmayacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Efilyan -- 9 Mayıs 2014; 19:51:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PS3 ile Xbox 360 takas edilirmi ?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.