Şimdi Ara

Xbox 360 ile PS4 ya da Xbox One takas olur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara İlan Türü #Takaslık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Xbox 360 ile PS4 ya da Xbox One takas olur
    Merhaba,

Geçtiğimiz yıl içinde başka birisinden almıştım, sanırım İngiltereden getirtmiş kendiside. Halen kullanıyorum. Genel olarak temizdir, tek kol var resimde görülen, sol anoloğun üstü hafif aşınmalı ama bir zararı olmuyor bana. JTAG lı, 250 gb harddisk var.

Açılması büyük ihtimalle JTAG olduğundan dolayı bazen 1dk buluyor yada bazen açılmazsa kapatıp tekrar açıyorum, ama ekran gelip tamamen açıldıktan sonra bir sorun olmuyor. NTSC yada PAL nerede yazıyor bilmiyorum, rastgele işaretledim.
    Büyük ihtimalle kendi profilimi de silip içinde oyun olmadan vericem. Bitirdiğim oyunları zaten genelde silerim ve aldığımda GTA5, Max payne gibi içinde cinsellik içeren oyunlar vardı ki, ne kendim oynarım ne başkası oynasın diye tavsiye etmem.

İLAN BAŞLIĞINDA DA YAZDIĞIM GİBİ TAKAS DÜŞÜNÜYORUM. Temiz, mümkünse garantili Xbox One, Play Station 4 yada bilgisayar son çıkan oyunları takılmadan çalıştırabilecek bir kasa ile. Xbox One yada PS4 olursa üzerine fiyat eklenir tabii ki benim cihazın fiyatı düşürülmeden.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ps4 de ps3 move çalışır mı ?
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.