Şimdi Ara

xbox 360 hdd görmüyor

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.720
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • xbox 360 hdd bilgisayara taktım(söküp) xbox a taktığımda görmüyor ne yapıcamı bilemedim mhdd le taratcam ama seçenekleri ne yapmalıyım.zaten endeme uyuz oldum yaptım diye verdiler yine çalışmıyor(bide artis artis sen bu işlere bulaşma yapamassın bu işleri uzmanlarına bırak demedimi)herneyse bi el atın 3 gündür xbox oynayamıyorum



  • up
  • dostum hdd yi pc ye bağladığında ne gibi işlemler yaptın ? hdd nin orjinal fw sine zarar vermiş olabilirsin belki yada içinden yanlışlıkla bazı dosyaları silmiş olabilirsin,görmeme nedeni olarak bunlar geliyor benim aklıma.
    hdd kaç gb, kendi orijinal hdd simiydi ?
  • kendi orjinal hdd 60gb hitachi attığım dosyayı sildim sonradan yine olmadı(arcade oyun) endeme götürünce sen kurcalama biz yaparız dediler yaptık diye verdiler olmadı yapacağım işlemleri ve dosyaları verirseniz yaparım(dos kullanmayı az çok biliyorum)
  • up
  • hdd nin içine downlaod ettiğiniz acade oynunu atmaya çalışmanız hata ilk başta.Keşke biraz araştırsaydınız,öyle hdd ye direk atim oynuyayım bir işlem değil yani..
    işte attığınız dosyaları silerken muhtemelen farkında olmadan başka bir dosyada silindi ve hdd yi xbox görmez oldu.

    şimdi endeme götürmeniz de bana göre bir hata :) artık onlar bana göre esnaflıktan çıkmış,her bir şeyi sadece kendilerinin bildiğini sanan,müşteriyi yoluncak kaz gibi gören bir firma oldular birkaç senedir.
    Sizden Allah bilir hdd ücreti kadar da para talep etmişlerdir :)

    hdd fw işlemi için bir program var ama,o programı WD hdd leri xbox ta çalışması için fw atmakta kullanılıyor.Elinizdeki hdd de aynı işlemleri yaparmı bilmiyorum ve ayrıca size 60 gb hdd.bin dosyası gerekli fw için,bulmanızda biraz zor açıkcası.

    Siz en iyisi Atik elektronikte Mete Bey ile görüşüp durumu izah edin,getirin hallederiz derlerse gözünüz kapalı teslim edin,denemenize bile gerek yok :) yapılmışsa yapılmıştır yani..




  • o işlemi denedim de olmadı zaten yarın paramı geri alcam(çok para almadılar) atik elektronike gittiğimde(tahtakale) teknik servis değiliz karşıya göndermemiz lazım o da 1 hafta sürer istersen endeme bi bak dediler.eğer olmassa bize getir büyük ihtimal olur dediler(zaten xbox u da oradan almıştım).endemdeki tipler falan rezalet zaten mecbur gittim.bide profillerimi pc'me yedeklemiştim ama onları nasıl geri aktarcam bilmiyorum??
  • profilin yedeğini xplorer360 ile image olarak mı aldınız ? eğer öyle ise Atik e giderken onuda götürün.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.