Şimdi Ara

XBOX 360 Gamepad kablolu mu kablosuz mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.642
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bayağıdır gamepad arıyorum. Memlekette bir de marka sıkıntısı olunca iyice çıkmazlarda kaldım.
    Logitech Chillstream kullanıyordum ki artık bozuldu.

Razer Sabertooth alayım diyorum; ama pahalı. Ayrıca malzeme kalitesizliğinden sıkça bahsediliyor. Uzun süre dayanacakmış gibi bir izlenim bırakmadı bu sebeple bende.
    Ucuz-mucuz bir şey alayım diyorum, onun da Xbox tipini bulmak zor.

Microsoft Xbox 360 gamepad buldum; biri kablolu 95 lira, bir diğeri kablosuz 115 lira (pc aparatı ve pil dahil).
    Bu gamepad'in kablolusunu an itibari ile bulmak pek kolay olmadığından bir kıyaslamaya gidemiyorum.

Hangisini alsam daha iyi olur?

Naçizane görüşlerinize ihtiyacım var.

Playstation tipi gamepad düşünmüyorum; analoglar farklı hizada olanlar (Xbox tipi) çok daha ergonomik, bence.

• Hocam bunu bize sormaniz biraz garip, çünkü bu sana kalmış bir şey, eger uzak mesafeden yayıla yayıla iynayacaksan kablosuz al, yok ben en faza yarım metre uzakliktan oynarim dersen kablolu al..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 0ops kullanıcısına yanıt
    Mesele o değil. Kablosuz olanının fiyatı o kadar eder mi? Birkaç yerde bulamadım. Tek bir yer var satan, o yüzden hangisini alsam diye sordum. Yoksa bilgisayarın başında oynuyorum gene.
  • Ben hemen alamayacağım; haftaya maaşı alınca... Bunu ben de daha önce gördüm; fakat yan marka ürünlerde, genelde, analoglar ve tetikler sanki dijitalmiş gibi çalışıyor. Yani "az bastım oyunda az etki gösterdi" durumu yok; çok da bassam az da bassam aynı etki. Araba yarışı falan da oynadığım oluyor, gaz-fren dengesini ayarlamak imkansız olur yoksa.
    Ha ben "bu marka-model de çakmadır" demiyorum; şayet siz ürününüzü teslim aldığınızda bu gibi detayları içeren bir açıklama verir ya da inceleme babında bir konu açarsanız, çok makbule geçer.

Size hayırlı olsun.
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    Xbox 360 in gama padi iyidir.Cogu kisi begeniyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam merhaba , ben orjinal xbox kolu ve alıcısini aldım.Aldığım site ucuz budur.com kadıköydeki gnd bilgisayarin sitesi fiyatı 115 tl kargo ile 120 tl ürünü kullanmaktayim ve memnunum eğer hala arayistaysaniz tasviye ederim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçen bimeks'ten aldım ben de 95 liraya; kablolu. Dediğiniz kablosuz olanı ve alıcısını o sitede ben de fark etmiştim. Kablosuz olanı ağır olur ve cihazın alt kısmında parmaklarımı rahatça yerleştirmek için yeterince boşluk olmaz diye kablolusunu aldım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kablolu Xbox 360 kolu arıyorum...
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • shruikan kullanıcısına yanıt
    xbox 360 ın kontrolcusu hem kablolu hemde kablosuz olarak pcde kullanılabılıyor ama kablosuz kullanmak ıcın eksta bır alıcı satılıyor.
  • KESİNLİKLE KABLOLU KOL ALMAYIN

kablolu kolları o kadar berbat yapmışlar ki hemen bozuluyor.hiç eğip bükmememe rağmen birkaç ay dayanıyor sadece.ondan sonra habire temassızlıklar başlıyor.en ufak hareketinde oyunu durduruyor kol iptal oldu diye,algılamıyor yani. boktan bişey kablolu olan. KABLOSUZ alın bence
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.