Şimdi Ara

Xbox 360 FW Hakkında (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.198
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam kolay kolay ban yemezsin tabi atıyorum bazı oyunlar torrentlere erken düşüyo arada o oyunları çıkış tarihinden önce oynamadığınız sürece. Fwyi de yaptır baktın ban yedin rgh yaptırırsın onda bazı oyunları örnek cod multi oynayabiliyosun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: iissoo35

Hocam kolay kolay ban yemezsin tabi atıyorum bazı oyunlar torrentlere erken düşüyo arada o oyunları çıkış tarihinden önce oynamadığınız sürece. Fwyi de yaptır baktın ban yedin rgh yaptırırsın onda bazı oyunları örnek cod multi oynayabiliyosun

Benim yaptırmak istediğim şu, harddiskden oynamayacağım oyunu DVD takıp oynayacağım korsan oyunları. O şekilde yapıldığında FW yapılıyor diye biliyorum yanılıyorda olabilirim. Harddisk 250 GB ama orayı en son kullanmayı düşünüyorum tabi bu dediğim oluyorsa, olmuyorsa mecburen öbür türlü yaptıracağım.

• İstanbul Avrupa yakasında FW yaptırabileceğim neresi var güvenilir, işini bilen. Bilmeyen birisine yaptırmak istemiyorum çünkü haşat etmesinler.

• quote:

Orijinalden alıntı: akodaksercan

İstanbul Avrupa yakasında FW yaptırabileceğim neresi var güvenilir, işini bilen. Bilmeyen birisine yaptırmak istemiyorum çünkü haşat etmesinler.

Kafandaki soru işaretlerini istersen yorumları okuyarak karar vermelisin :) Kimsenin ipiyle kuyuya inilmez. En doğrusu kendi arayıp bulduğun. Benim tavsiye edeceğim

Xbox 360 FW Yapma buraya bir bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: glamours

quote:

Orijinalden alıntı: akodaksercan

İstanbul Avrupa yakasında FW yaptırabileceğim neresi var güvenilir, işini bilen. Bilmeyen birisine yaptırmak istemiyorum çünkü haşat etmesinler.

Kafandaki soru işaretlerini istersen yorumları okuyarak karar vermelisin :) Kimsenin ipiyle kuyuya inilmez. En doğrusu kendi arayıp bulduğun. Benim tavsiye edeceğim

Xbox 360 FW Yapma buraya bir bak istersen.

Teşekkür ederim, doğubank'da bi yer var orasıda iyi diyorlar ama ben erteledim bir süreliğine FW olayını garanti süresi dolunca yaptıracağım. Bi arkadaşımda GTA V hediye edince ertelemek daha mantıklı geldi garantiyi bozmamış olacağım.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.