Alıntıdır: Geride bıraktığımız ay Kanada'da Xbox 360 fiyat ayarlamasına giden Microsoft Avrupa'da da ciddi bir fiyat indirimine gitti. Microsoft sessizce Xbox 360 Arcade paketinin 159€'ya çekti.
PAL bölgesinin en çok tercih edilen paketi 20 GB HDD'li ve Premium (Pro) ise 199€'ya indirildi.
En çarpıcı düşüş ise Elite sürümünde oldu ve etiket fiyatı 259€'ya geriledi.
Yeni fiyat etiketiyle özellikle Xbox 360 Arcade paketi 159€ etiketiyle bu nesilde şu an Avrupa'da satışta olan en ucuz konsol olma ünvanını Nintendo Wii'den almış oldu.
Xbox pazarlama departmanı şefi Jeff Bell geçtiğimiz senenin sonlarında Sony hakimiyetindeki Avrupa pazarına odaklanacaklarının ipuçlarını vermişti. Bu adımın Xbox 360'nin İngiltere ve Almanya dışında kıta Avrupa'sına konsolun yayılmasına yardımcı olması bekleniyor.
26. Ayını tamamlayan Xbox 360 Avrupa'da konsol başına 7 oyunla en çok oyun satışı ortalamasına sahip. Bu rakamı 3.8 ile PS3, 3.5'ile Wii izliyor. Yeni fiyatlar bu yılın ikinci yarısında ülkemize resmi giriş yapması gündemde olan konsolun yurtiçi satış fiyatlarına da olumlu yansıyabilir.
Not: Yeni fiyatlar ERP (Estimated Retail Price) yani tahmini son kullanıcı satış fiyatlarıdır.
Peki benim bir sorum var. Bu fiyat değişimi tam olarak nezaman yansıyacak? Birde ben evde tek başıma FW yapabilirmiyim?
bu fiyatlar türkiyeye yansıcakmı? ayrıca yansısada heralde yazı bulur
quote:
Orjinalden alıntı: Radical_Dreamer
Alıntıdır: Geride bıraktığımız ay Kanada'da Xbox 360 fiyat ayarlamasına giden Microsoft Avrupa'da da ciddi bir fiyat indirimine gitti. Microsoft sessizce Xbox 360 Arcade paketinin 159€'ya çekti.
PAL bölgesinin en çok tercih edilen paketi 20 GB HDD'li ve Premium (Pro) ise 199€'ya indirildi.
Avrupa'da böyle bir indirim yok hocam daha dün bir magazada gördüm; Arcade pack: 250€ Premium: 350€
200 euro oldu arcade pack
link verseniz ? nerde oldu ?
bende arcade packi 199€ ya gordum hatta yarin alacam
Bu tür fiyatlar ülkemiz illegal piyasasına yansımayacaktır büyük ihtimalle. Resmi satışlar aynı fiyattan olur ama onların da ne zaman olacakları belli değil.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme