Şimdi Ara

xbox 360 elite hakkında birkaç soru

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
314
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2009 üretimi xbox 360 elite konsol satın aldım. öncelikle rgh mı fw mi? yada 2si birden mi olmalı? ayrıca 2 adet usb joystick ve 1 adet de ps3 guitar hero world tour gitarım var. bunları xbox'ımda kullanmak için herhangi bir çevirici yada yol var mıdır? son olarak da normal usb klavye-mouseları xbox'ta kullanabilir miyim ? yoksa özel kitleri mi var? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

• Öncelikle hayırlı olsun.

Fw vs illegal konuları konuşmak yasak.

Gamepad ve gitar hakkında ise ; Xbox kolunu Ps'de kullanma aparatı var ama aynı şey senin durum için geçerli mi bilmiyorum.
    http://www.amazon.com/Cross-Battle-adapter-RUMBLE-Playstation-3/dp/B001O89YTU burdan bakabilirsin onun için.

Klavye ve mouse için XFPS adlı bir aparat mevcut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: prosferatu

2009 üretimi xbox 360 elite konsol satın aldım. öncelikle rgh mı fw mi? yada 2si birden mi olmalı? ayrıca 2 adet usb joystick ve 1 adet de ps3 guitar hero world tour gitarım var. bunları xbox'ımda kullanmak için herhangi bir çevirici yada yol var mıdır? son olarak da normal usb klavye-mouseları xbox'ta kullanabilir miyim ? yoksa özel kitleri mi var? bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlarsa çok sevinirim. şimdiden teşekkürler.

pm attım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.