Merhaba arkadaşlar , PC ve PS4 de oynayamadığım RDR v.b oyunlar ve XBOX 360 Excl. ler için forum üzerinden XBOX 360 E 4 GB modelini aldım fakat özellikle MS XBOX evrenine çok çok uzak olduğum ve kolay kolay bulaşmam diyip meraktan da olsa XBOX cihazlarla ilgili bir bilgi edinmediğim için arkadaşın 4 GB lık modeldir diye sattığı cihazı " herhalde bu flash hafıza dediği kısmı 4 GB dır 2013 de üretilmiş yeni cihaz da dahili HDD mutlaka vardır" diye düşünerek çok derin araştırmadım.a
Sonuç olarak ben tak çalıştır DVD yi sür keyfine bak bir cihaz beklerken sadece 4 GB lık flash hafızası bulunan ve bu sebeple XBOX profilimi dahi indirip açamadığım , oyun içinde save yapamadığım "yarım" bir cihazla maalesef kalakaldım :/
2.el bölümünde bununla ilgili bir ilan da açtım ancak ne kadar sürede bir satıcı bulurum , orijinal HDD fakat kutusuz diye 100 lira üzeri fiyat dan XBOX 360 Harddiski satan online mağazalardan almalı mıyım yoksa tüm bunların alternatifi olarak , bu kadar büyük boyut da HDD almadan daha düşük boyutlu dahili/harici depolama aygıtlarıyla işi çözebilir miyim bu konuda sizden yardım ve yorum bekliyorum.
(Bu arada konu yanlış yerdeyse kusura bakmayın)
normal 2.5 '' hdd işini görür hocam sağına soluna bir şey sıkıştır oynamasın yuvada
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
USB'den external disk tak, bir çok oyun onu da destekliyor :) yada bir önceki cevap gibi, azıcık yapısal destekle 2.5'' internal disk cuk oturuyor o deliğe :)