Şimdi Ara

Xbox 360 digital game code

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mağazalarda oyunlar çok pahalı, 1 hafta boşluğum var ve oyun oynamak istiyorum ama hala digital oyunu nasıl ve nereden alırım bilmiyorum.
    microsoft'un sitesinde de fiyatlar tam gözükmüyor satın al demeye korkuyorum bir anda yüksek fiyat çıkar diye.

watch dogs aldım 1. cd çizildi diye gitti güzelim oyun. şimdi de digital code ile oyun satın alabiliceğim bir yer arıyorum.

hesap olarak ingiltere kullanıyorum ama amerika hesabı da açabilirim oyun için.

microsoft points ile deneyim dedim ama onu da bilmiyorum. tek yaptığım forza 4 oynamak xboxta

• Live'da her hafta altın üyelere özel indirimler oluyor.Bu hafta tomb raider oyunlarına güzel indirimler var,bi bak istersen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gold'da gördüm ama pek oyun beğenemedim.

Özellikle battifield 3 arıyorum veya watch dogs, türkiye hesabım vardı şimdi amerika hesabı açtım ama hala battifield 3'ü satın almam için fiyat falan gözükmüyor sanırım oyunun indirme kodlarını kaldırmışlar veya başka birşey var. bende o yüzden indirme kodu veren site arıyorum.
  • Bf ana oyun Live'da satılmıyor,ek paketler alınabilir sadece.6 gün sonra black friday indirimleri başlayacak.o zaman güzel şeyler gelebilir indirimlerde belki;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben şimdi battlefield almak istesem teknosa'dan falan mı almak zorundayım

haftaya cuma'yı beklicem artık düzgün bir oyun gelsin de alim diye.
    Keşke şu watch dogs çizilmeseydi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.