Şimdi Ara

Xbox 360 controller ve logitech chillstream arasındaki fark !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bu iki gamepaddan birini düşünüorum..sizce hangisi daha iyidir...asıl sormak istediğim ise..logitech chillstream tüm oyunlarda veya xbox 360 gamepadinin tam uyum sağladığı oyunlarda buda sağlıyor mu?? ona göre birini tercih edicem ama ilk tercihim logitech...ayrıca satmayı bu iki gamepad olan ve satmayı düşünen arkadaşlar bana ulaşsınlar lütfen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mokko -- 3 Ekim 2010; 17:54:14 >

• kardeş bana sorarsan bir kol için o kadar para vermeye değmez ( xbox için söylüyorum ). tabiki logitech'den daha iyi ama arasındaki fiyat farkı mı diye sorarsan bana göre değil. o yüzden sana logitech' i öneririm. chillstream'in tipini ve analoglarındaki değişikliği ben açıkçası sevmedim. ben sana logitech dual action öneririm ama karar tabiki senin

http://www.gameekstra.com/Logitech-Dual-Action-Gamepad-Refresh-PC-940-000061,PR-429.html

ayrıca logitech her oyunda uyum sağlar hiçbir sorun çıkartmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ragnar Frisch

kardeş bana sorarsan bir kol için o kadar para vermeye değmez ( xbox için söylüyorum ). tabiki logitech'den daha iyi ama arasındaki fiyat farkı mı diye sorarsan bana göre değil. o yüzden sana logitech' i öneririm. chillstream'in tipini ve analoglarındaki değişikliği ben açıkçası sevmedim. ben sana logitech dual action öneririm ama karar tabiki senin

http://www.gameekstra.com/Logitech-Dual-Action-Gamepad-Refresh-PC-940-000061,PR-429.html

ayrıca logitech her oyunda uyum sağlar hiçbir sorun çıkartmaz.

sağol dostum cvbın için ama şimdi bu gamepad tüm oyunlarda xbox 360 gamepadi gibi uyum sağlıcak mı??

• kardeş kesinlikle xbox 360 controlleri ni al 80-90 bulursun tüm oyunlara uyumlu birde taş gibi sağlam
  • quote:

Orijinalden alıntı: delibasi

kardeş kesinlikle xbox 360 controlleri ni al 80-90 bulursun tüm oyunlara uyumlu birde taş gibi sağlam

haklısında dostum suanlık kablolu bi xbox 360 gamepadi bulamadım ..
  • bolumsonucanavarında logitech'in videosunu izle. logitech'in yeni çıkarttığı bir ürün. kablosuz falan. ilgini çekebilir.

ayrıca

xbox360 tabki daha iyi ama işte o kadar paraya değer mi orası tartışılır.
  • XBOX 360 game pad kullanmadım ama Logitech ChillStream kullanıyorum.

Ayrıntılı incelemesini az önce yaptım isterseniz bir göz atın:

http://umutspicks.blogspot.com/2010/10/logitech-chillstream-game-pad.html
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Xbox Game Pad,chillstream ile karşılaştırılamaz bile, kullanmayan denemeyen bilemez, işcilik, kalite, uyum tasarım, ergonomi, açısından her türlü fark atar.
    .Alırsan pişman olmazsın ama almazsan kesin pişman olacağını söyleyebilirim...

Link

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rwenzori -- 6 Ekim 2010; 17:20:32 >
  • Logitech'in XBOX 360'ın orjinalinden daha kaliteli olacağını düşünmek zaten çocukça olur.

Ama fiyatlarını düşünürsek Logitech uygun fiyata gayet kaliteli bir ürün sunuyor, 100 lira basarsam zaten Logitech'in 2 kat kalitelisini beklerim her açıdan...20 lira da kablosuz farkı olsun
  • XBOX 360 wireless pc için aldım süperrrrr. logitech rumble pad 2 wardı wireless resmen çöpmüş... bu her oyunda otomatik tanınıp çalıiıyor ayrıca ayar falan gerek yok yani ... süper ya .. tavsiyem herkeze ...
  • quote:

Orijinalden alıntı: bari

XBOX 360 wireless pc için aldım süperrrrr. logitech rumble pad 2 wardı wireless resmen çöpmüş... bu her oyunda otomatik tanınıp çalıiıyor ayrıca ayar falan gerek yok yani ... süper ya .. tavsiyem herkeze ...

Arkadaşım tamam Xbox gamepad'ini beğenmiş olabilirsin ama Rumblepad II'ye çöp demen çok yanlış bir davranış.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.