Şimdi Ara

XBOX 360 a ses sistemi tavsiyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
607
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şİmdi mevcut xbox360 ımdan 5.1 ses almak istiyorum bu konuda kafam oldukça karıştı öncelikle elimdeki philips marka A.2 610 model diye düşük bir ses sistemi var ancak bu modelde optik giriş bulunmadığından dolayı kullanamıyorum.

    İşt bu kısımda herşey karışıyor ya external optik girişi olan bir ses kartı alacam mevcut hop. bağlayacam ya logitech ürünleri gibi 5.1 optik girişi olan bir ses sistemi alacam yada direk gidip 5.1 amfi ve hoparlör alıcam bu konuda harcıya bileceğim en yüksek limit 500 ytl.

    Zaten bu fiyata teknosa da philipsin çok güzel bir 5.1 amfi ve hoparlör seti var. LİNK BUDUR !!! Şimdi kafama yattı çok güzel kuvvetli bir sistem yani logitech lere o kadar para vermeye deymez bu sistem ortalığı kasıp kavurur.

    Ama söyle external 5.1 optic girişi olan bir ses kartı alıp bu sorunu çokta ucuza çözebilirim.Lİnk Budur Bu ses kartını nerede bulabilirim.Fiyatı nedir..

    Lütfen bana yardım edin sizin tavsiyelerinize açığım. Başka ne tarz bir şekilde bu sorunu çözebilirim.?Ürün tavsiyerinizi bekliyorum.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.