Şimdi Ara

X870e bellek uyumluluğu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde bir konu açmıştım bununla ilgili ama almayı düşündüğüm parçalar değişti.

1. İlk olarak resimdeki parcalar uyumlumudur.
    2.Am5 sistem için single bellek daha performanslı diyenlerde var net bilgisi olan varmı dual mi single bellekmi.
    3. 6400mhz uygun olurmu oyun için kullanılacak sistem.
    4.7800x3d için 240 sıvı soğutma yeterlimi. 360 kasam desteklemiyor çünkü eğer 360 gerekli ise kasada degisicek. Buna göre uygun sıvı soğutma oneriside alabilirim kullanıp memnun kaldığınız.

Anakart olarak MSI x870 tomahawk vardı aklımda ama çok yerde sıkıntıları olduğu hatta servise godrerilip pinlerini yamultmussunuz diye ücretli servise alınanlar bile var. O yüzden edge düşündüm hemen hemen aynı fiyat. Hatta kullanan varsa asrock x870 stell legend hakkindada bilgi alabilirim. Gigabyte Aorus tavside edenleri görüyorum nette ama gigabyte bana pek güven vermiyor çok sorun yaşadım eski ürünlerinde.

Elimdeki parçalar MSI MAG 850w Gold PSU, 980 M2 ssd, Sapphire 9070xt nitro ekran kartı. 2k kullanmayı düşünüyorum ama monitör henüz almadım sistem bitince ona bakicam.. şimdiden teşekkürler.. X870e bellek uyumluluğu. X870e bellek uyumluluğu. X870e bellek uyumluluğu. X870e bellek uyumluluğu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eaglexxxx -- 16 Mart 2025; 23:4:47 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Uyumludur şimdiden hayırlı olsun...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Corsair Vengeance LPX CMK32GX4M2D3600C18
    2x16GB DDR4-3600mhz DDR4
    Samsung SSD 990 PRO with Heatsink 1TB
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.