Şimdi Ara

X775-Q7380 Qosmio Toshiba Notebook

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler ben bu notebook u almaya karar verdim uzun arastırmalar ve forumdakı konuya gelen mesaj lar sonucu bırde toshıba cılara sorıyım dedım nasıldır bu laptop oyun ıcın bazıları bu ıslemcı bu ekran kartını tam kullanamaz dıyenler oldu sız ne dıyosunuz ? ve cok ısınırmı ?

Orijinalden alıntı: CHoCoLaTErt

Beyler ben bu notebook u almaya karar verdim uzun arastırmalar ve forumdakı konuya gelen mesaj lar sonucu bırde toshıba cılara sorıyım dedım nasıldır bu laptop oyun ıcın bazıları bu ıslemcı bu ekran kartını tam kullanamaz dıyenler oldu sız ne dıyosunuz ? ve cok ısınırmı ?

Qosmio X770 serisi bu modellerde şu ana kadar ısınma sorunu yaşanmadı.

Orijinalden alıntı: borabalkan

quote:

Orijinalden alıntı: CHoCoLaTErt

Beyler ben bu notebook u almaya karar verdim uzun arastırmalar ve forumdakı konuya gelen mesaj lar sonucu bırde toshıba cılara sorıyım dedım nasıldır bu laptop oyun ıcın bazıları bu ıslemcı bu ekran kartını tam kullanamaz dıyenler oldu sız ne dıyosunuz ? ve cok ısınırmı ?

Qosmio X770 serisi bu modellerde şu ana kadar ısınma sorunu yaşanmadı.

oo bunu duyduguma cok sevındım cogu kısı toshıbada ısınma olur ama performansı etkılemez dıyodu
    sımdı ısınam olmadıgını ogreneınce seındım pekı performansı nasıldır laptop un i5 olması fazla etkılıyomu i7 e gore ?
    5 yıl önce açıldı
    Fujitsu LH532 Laptop
    3 ay önce açıldı
    Acer Aspire 5024WLMI
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.