< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (22. sayfa)
-
-
Ana ekranda iken aşağıdan yukarı ekranı kaydırınca browswer açılıyor ama bağlantı hatası veriyor.. bunu chrome ile değiştirmedim..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 22 Ocak 2024; 12:29:29 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ekran süresi olarak test etmedim ama şarj olarak çok daha uzun gidiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
O fiyatta gelmez bence daha yüksek olabilir. X6 prodan geçmeye değecegini sanmıyorum.
Ben teli pcye bağlayıp adb ile kullanmadığım mi browser'ı silince otomatik chrome ile değişti bu özellik. Sonra nerden bilmiyorum onu da kapadım artık bir şey çıkmıyor, öyle de istiyordum zaten.
yani normal kullanici icin x6 pro ile gunluk kullanim performansi olarak bir fark hissedilecegini sanmiyorum, ozellikle de base model x6 pro'nun fiyatinin uygunlugunu dusunursek yeni modeller ayni oranda f/p olur mu belirsiz. daha yeni iki hafta x5 pro kullanip iade eden ve x6 pro alan biri olarak soyluyorum. bu ikisinde bile gunluk kullanim olarak hiz farki hissedilmiyor 2024 yilinin basi itibariyle. sadece oyunda ve resim islemede hissedilen bir fark var haliyle. gecen sene f serisi yanilmiyorsam nisan mayis gibi cikmisti. 3-4 ay sonra, araya secim de girmisken dolar kuru ne olur o da belirsiz. 22k iyimser bir tahmin bana kalirsa.
adb ile ilgili bir rehber var mıdır?
Gereksiz Google uygulamalarını kaldırmak iyi olurdu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
https://xiaomitools.com/xiaomi-adb-fastboot-simple-tool//
Bu program ile kolayca halledebilirsiniz. Uygulama isimleri yazıyor zaten. Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açın. Telefonu pc'ye bağlayın istemediğiniz uygulamaları kaldırın
-
Çok teşekkürler. Tamamdır gereksiz uygulamaları da kaldırınca süper olacak
Bende bu program açılıyor ama soluk yanıt vermiyor yazıyor yanında, Java da yüklü USB hata da açık.
İnternette önerilen uygulamalar listesi olabilir yine kaldırırken dikkat edin de bir sıkıntı olması hocam
-
Maalesef o konuda bir bilgim yok, belki diğer forumlarda çözümü vardır
-
Gereksiz google hizmetleri de kaldırılabilir mi bununla?
Evet drive, duo, youtube vs vs hangisini isterseniz kaldırabilirsiniz. Arama ve mesajlaşma uygulamasını ellemeyin çökme olabilir
-
Softpedia dan 7.surumu indirince çalıştı, bu Google play movie yazan Google TV mi acaba, Google Duo Google meet galiba.
Teşekkürler. Samsunglarda yapıyordum bu işlemi. Sistem uygulamaları haricinde özellikle Samsung ve Google uygulamalarını kaldırıyorum.
Çok bir farkını görmesem de istemediğim ve kullanmadığım şeylerin karşıma çıkmaması bile yetiyor
Android için bunu nasıl yapabiliyorsunuz sadece store'dan app kurarak mı yoksa firefox için gömülü eklentiler desteği mi var acaba veya Brave Browser/Chrome'da da bu destek var mı Android için ?
-
Hocam merhaba. Ben iki seçenecek arasında kaldım. Size de danışmak isterim.
Poco X5 Pro'yu yurt dışından alacağım. Kayıt sorunum yok. 5600₺'ye geliyor.
Eğer X6 Pro alırsam 9.900₺'ye gelecek. Sizce bu farka değer mi? Değerse hemen alacağım.
-
Telefonda bildirim ışığı yok mu? mesajları aramaları sadece ekranı açınca görüyorum.
Firefox indirip içinde eklentiler e girip ublock origin eklentisi ile reklamlari engelliyor sponsorlulari bile, eklentiye girip öğe seçme moduna girip reklam boşluğuna tıkladığınızda onizlemeye basıp düzgün olduysa oluştur diyip yeni filtre olusturuyorsunuz güzel boşluksuz görünüyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X