Şimdi Ara

★★★ POCO X6 PRO ANA KONU ★★★ (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.753
Cevap
166
Favori
337.509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Mammatus28 kullanıcısına yanıt
    Ana ekranda iken aşağıdan yukarı ekranı kaydırınca browswer açılıyor ama bağlantı hatası veriyor.. bunu chrome ile değiştirmedim..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimsum -- 22 Ocak 2024; 12:29:29 >
  • Exterminatee kullanıcısına yanıt

Ekran süresi olarak test etmedim ama şarj olarak çok daha uzun gidiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gelecek3535 kullanıcısına yanıt

O fiyatta gelmez bence daha yüksek olabilir. X6 prodan geçmeye değecegini sanmıyorum.

• dimsum kullanıcısına yanıt
    Ben teli pcye bağlayıp adb ile kullanmadığım mi browser'ı silince otomatik chrome ile değişti bu özellik. Sonra nerden bilmiyorum onu da kapadım artık bir şey çıkmıyor, öyle de istiyordum zaten.

• gelecek3535 kullanıcısına yanıt
    yani normal kullanici icin x6 pro ile gunluk kullanim performansi olarak bir fark hissedilecegini sanmiyorum, ozellikle de base model x6 pro'nun fiyatinin uygunlugunu dusunursek yeni modeller ayni oranda f/p olur mu belirsiz. daha yeni iki hafta x5 pro kullanip iade eden ve x6 pro alan biri olarak soyluyorum. bu ikisinde bile gunluk kullanim olarak hiz farki hissedilmiyor 2024 yilinin basi itibariyle. sadece oyunda ve resim islemede hissedilen bir fark var haliyle. gecen sene f serisi yanilmiyorsam nisan mayis gibi cikmisti. 3-4 ay sonra, araya secim de girmisken dolar kuru ne olur o da belirsiz. 22k iyimser bir tahmin bana kalirsa.

• OnizukaSensei kullanıcısına yanıt
    adb ile ilgili bir rehber var mıdır?
    Gereksiz Google uygulamalarını kaldırmak iyi olurdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Frk_Plt kullanıcısına yanıt

https://xiaomitools.com/xiaomi-adb-fastboot-simple-tool//

Bu program ile kolayca halledebilirsiniz. Uygulama isimleri yazıyor zaten. Geliştirici seçeneklerinden usb hata ayıklamayı açın. Telefonu pc'ye bağlayın istemediğiniz uygulamaları kaldırın

• Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Çok teşekkürler. Tamamdır gereksiz uygulamaları da kaldırınca süper olacak

Bende bu program açılıyor ama soluk yanıt vermiyor yazıyor yanında, Java da yüklü USB hata da açık.

• Frk_Plt kullanıcısına yanıt

İnternette önerilen uygulamalar listesi olabilir yine kaldırırken dikkat edin de bir sıkıntı olması hocam

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

Maalesef o konuda bir bilgim yok, belki diğer forumlarda çözümü vardır

Gereksiz google hizmetleri de kaldırılabilir mi bununla?

• Exterminatee kullanıcısına yanıt

Evet drive, duo, youtube vs vs hangisini isterseniz kaldırabilirsiniz. Arama ve mesajlaşma uygulamasını ellemeyin çökme olabilir

Softpedia dan 7.surumu indirince çalıştı, bu Google play movie yazan Google TV mi acaba, Google Duo Google meet galiba.

Teşekkürler. Samsunglarda yapıyordum bu işlemi. Sistem uygulamaları haricinde özellikle Samsung ve Google uygulamalarını kaldırıyorum.
    Çok bir farkını görmesem de istemediğim ve kullanmadığım şeylerin karşıma çıkmaması bile yetiyor

• Cmhrsfk kullanıcısına yanıt

Android için bunu nasıl yapabiliyorsunuz sadece store'dan app kurarak mı yoksa firefox için gömülü eklentiler desteği mi var acaba veya Brave Browser/Chrome'da da bu destek var mı Android için ?

• kompalsif kullanıcısına yanıt

Hocam merhaba. Ben iki seçenecek arasında kaldım. Size de danışmak isterim.

Poco X5 Pro'yu yurt dışından alacağım. Kayıt sorunum yok. 5600₺'ye geliyor.

Eğer X6 Pro alırsam 9.900₺'ye gelecek. Sizce bu farka değer mi? Değerse hemen alacağım.

• Telefonda bildirim ışığı yok mu? mesajları aramaları sadece ekranı açınca görüyorum.

• sysarchitect kullanıcısına yanıt

Firefox indirip içinde eklentiler e girip ublock origin eklentisi ile reklamlari engelliyor sponsorlulari bile, eklentiye girip öğe seçme moduna girip reklam boşluğuna tıkladığınızda onizlemeye basıp düzgün olduysa oluştur diyip yeni filtre olusturuyorsunuz güzel boşluksuz görünüyor.

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.