Şimdi Ara

x4 965 B.E Oc 4.6 Ghz Denemesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim amd phenom II x4 965 B.E işlemcim var 4.4Ghz'e kadar geldim. çarpan kilidi ile 4.6 ghz yapıyorum pc açmıyor. fsb ve çarpan kilidi ile yapınca ramler problem yaratıyor. voltaj 1.675'e kadar verdim daha fazlasını gözüm almadı.

Anakart: Gigabyte 870a-Ud3
    Ram: Corsair Xms3 2*2 1333 mhz cl9
    Psu:gigabyte 550p 550w
    Ekran kartı: ATI Radeon Hd6870
    Cpu Fan: CoolerMaster v10

4.4 Ghz'i 1.616 voltaj ile yaptım ve 1saat prime testi stabil şekilde maks 58 derece gördü. 4.6Ghz için ne yapabilirim?

• RAM frekansını default halde tutun bu arada mofset soğutucusu edinip öyle yapın O.C. yi. Voltaj stabilitesinde etkisi büyük
  • anladım problemi 0x0000001e hatası veriyordu araştırdım fazla voltaj gittiği içinmiş
  • Evet az voltaj kadar fazla voltaj da etkiler stabiliteyi
  • 1.616 ile deniyorum bu seferde az geliyor galiba açmıyor pcyi
  • Önce 1.616 ile kademe kademe yükseltin kaç Mhz ye çıkacak. Sonrasında voltaj yükselterek gidersiniz.
  • 1.616 ile 4.4 stabilledim 4.5 yemiyor 1.650 versem bile
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    7970 pci-e x8 1.1 de çalışıyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam işlemcinin sınırına gelmiş olabilirsiniz.. 4,4ghz günlük kullanım için çok idealdir.. voltajı daha fazla arttırmanızı önermem..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fenerlist34

hocam işlemcinin sınırına gelmiş olabilirsiniz.. 4,4ghz günlük kullanım için çok idealdir.. voltajı daha fazla arttırmanızı önermem..

bende önermem hocam
  • ben de 1.55v ile günlük 4.3 ghz kullanıyorum.daha da arttırırsam sorun olur diye ellemedim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.