Şimdi Ara

X38-DQ6 - P45 DFI kararsız Kaldım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
282
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese Merhaba Anakart alacağım fakat baya bir kararsız kaldım . Biliyorum eski teknoloji fakat ben yine de kullanacağım.

LGA775 sınıfında E8400 işlemci aldım , bu işlemci ile OC yapmak istiyorum Buna uygun bir anakart sizce hangisi?

Seçeneklerim;

X38-DQ6
    DFI LanParty DK P45-T2RS Plus

sizce Hangisini almalıyım?

DFI anakartın OC potansiyeli iyi olarak duydum

Bir Tavsiye verirseniz çok sevinirim

• DFI güzeldir , onu alabilirsiniz.
  • @Chris Brown , Teşekkür Ederim

Benim de içimden öyle geçiyordu
  • ikiside dandik,,bu saatten sonra nostalji olur onlardanher ikisindende,,,;;;;bunların yerine git bitane x3 4xx athlon 100-110 liraya uyduruk ddr3lü bide 70-80 liraya amd anakart al bunlardan katbekat daha İYİ OLUR,,BENDEN TAVSİYE
  • Althon X3 Cpularından çok daha iyi arkadaşın aldığı işlemci , ayrıca Dandik denilen anakartların kalitesi şimdiki anakartlardan kalır değil. Dfı bulmak zaten mümkün değil TR piyasasında. Ayrıca yeni nesil sistemler ile oc yapmak , bu tip bir sistemle oc yapmaktan çok farklı. :)
  • x38 9R,P45 10 R kuzey köprüsünü kullanıyor.

DFI yapısından dolayı hem daha az ısınır,hem daha güçlüdür,hemde daha iyi overclock potansiyeline sahiptir.
    Hayırlı olsun.
  • DFI anakartta sorun yaşayabilme ihtimali var. Bence x38 alınız...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ##Gigabyte X38-DQ6 İncelemesi##
    18 yıl önce açıldı
    SATILIK : ASUS P45 P5Q-E ANAKART
    7 yıl önce açıldı
    SATLIK OC CANAVARI DFI X38 T2RB
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

DFI anakartta sorun yaşayabilme ihtimali var. Bence x38 alınız...

Ne sorunu olabileceğini merak ettim.
    Bilgilendirirseniz memnun olurum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hapocod

DFI anakartta sorun yaşayabilme ihtimali var. Bence x38 alınız...

Hakikaten Aklım karıştı Şimdi

RAM uyumsuzluğu gördüm ben forumlarda onun dışında başka bir sıkıntıya rastlamadım

Ama O.C açısından X38 den daha iyi olduğunu gördüm

Sizce Neden X38
  • quote:

Orijinalden alıntı: geforcemx

ikiside dandik,,bu saatten sonra nostalji olur onlardanher ikisindende,,,;;;;bunların yerine git bitane x3 4xx athlon 100-110 liraya uyduruk ddr3lü bide 70-80 liraya amd anakart al bunlardan katbekat daha İYİ OLUR,,BENDEN TAVSİYE

Ben Anladım Seni Abi

• Bir De şu olayı merak ediyorum ben voltaj vermeyeceğim Voltajsız nereye kadar oc yapabilirim ?
  • dfi al (hiç tavsiye etmem soket 775) ama ramlere dikkat et araştır uyumsuzluk yapan varmı diye
    ben e-6750 ve q8200 ile kullanmıştım anakart zaten tam hatırlamıyorum biostar ın bir modeli vardı (t powermıydı neydi)ödüllü ondan sonra p45 de en iyi oc olan 2.anakart olarak seçilmişti (gerçi ödülsüz msi p45 ve e-5200 ile 4521 mhz yapmıştım ama)
    ama bende aynı şeyi söyliyeceğim bu saatten sonra o soket 775 e çok para vermek saçma geliyor
    benim 3 sene önce kullandığım bir anakarttı güncelliğini sen anla artık
    yok fantazi yapıcam dersen o ayrı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cobi

dfi al (hiç tavsiye etmem soket 775) ama ramlere dikkat et araştır uyumsuzluk yapan varmı diye
    ben e-6750 ve q8200 ile kullanmıştım anakart zaten tam hatırlamıyorum biostar ın bir modeli vardı (t powermıydı neydi)ödüllü ondan sonra p45 de en iyi oc olan 2.anakart olarak seçilmişti (gerçi ödülsüz msi p45 ve e-5200 ile 4521 mhz yapmıştım ama)
    ama bende aynı şeyi söyliyeceğim bu saatten sonra o soket 775 e çok para vermek saçma geliyor
    benim 3 sene önce kullandığım bir anakarttı güncelliğini sen anla artık
    yok fantazi yapıcam dersen o ayrı

Ustam Fantazi hakikaten bir de çok para dediğiniz uygun rakamlarda artık bende tabi ki i5-i7 sisteme geçmek isterim fakat bu geçiş döneminde bu anakart ile işlemciyi kullanacağım hevesimi alacağım

Tamamen manyaklık

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.