Şimdi Ara

x32 bit mi x64 bit mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
422
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kardeşlerim öncelikle şunu söyleyeyim eski bir bilgisayar kullanıyorum ama bana yetiyor ve çok seviyorum. Çok stabilize çalışan bir bilgisayarım var. Fazla oyun da oynamadığım için yıllardır kullanıyorum. İntel Core 2 Duo e4500 işlemci 3 gb ram var ekran kartım yıldırım sebebiyle yandı şu anda ekran kartı bakınıyorum. aynı yıldırımdan dolayı anakart da aldım. ve en önemlisi XP kullanıyorum fakat 32 bit. işlemcim 64 bit destekliyor yüklersem yine XP yüklerim. 64 bit e ihtiyaç duydum çünkü bu aralar video programlarına merak saldım profesyonel değilimama uğraşıyorum işte. ve adobe after effets cs4 hariç hepsi 64 bit gerektiriyor. sizce 64 bit e yükseltmeli miyim? yani ekran kartımın olmayışı ve 3 gb ram olması bir dezavantaj getirir mi bilgisayarım kasar mı? veya ben 32 bit e after effects cc 2014 yükleyebilir miyim ?

    Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.



  • Şuan ayni islemci ben de var. Benim ram 1 GB. Rahatca kaldirir merak etme ama video ile ilgili bir sey yapacaksan ekran karti 2. el al bence.

    Bir de windows 10 çok iyi ona geç derim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynı işlemcinin olması beni mutlu etti. Windows 10 un iyi olduğunu duydum kesinlikle tercih edebilirim. Ben de ikinci el bakıyorum şu anda ekran kartı.

    Cevap için teşekkürler :D
  • CanoBlack kullanıcısına yanıt
    Önemli değil. Video işleriyle uğraşacaksan RAM değiştir o biraz az gibi yani profosyonel işlerle uğraşacaksan kasar belki.

    Bir de Windows 10 stabil. RAM'den fazla yemez. Ayrıca overclock yaparak işlemci hızı artırılabilir
  • Windows 10 64 bit diye düşünüyorum.

    32 bit mi kaldı artık?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ettim hepinize.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.