Şimdi Ara

X3 Terran Conflict Oynayanlar Buraya (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
2
Favori
32.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 123456...9...23
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet lisans para getiriyor vurduğun gemiye göre 5k bile veriyor 10 gemi öldürmene gerek yok yani 2 tane öldür kara geçiyorsun.Benim M7 almam lazım görev yapamıyorum koruma görevi alıyorum 2şer 3e M6 geliyor 1tanesini zor bela yokediyordum o da bazen birkaç deneme gerektiriyordu.
    Bu geminin şekli güzel sinek gibi yapmışlar önden bakınca sivri sineğe benziyor.5m i geçiremedim hala.30 -40 uydu aldım gittiğim yerlere bırakıyorum şimdi baya bir gözetleme ağı oluşturdum.Heaven's Assertion sektörü çok güzel oradaki ırkda güzel gerçi gemileri felan.En pahalı M2 de o ırkın nedense odysseus iyi mi bari kullandın mı o gemiyi.Ben alamıyorumda hiçbir gemilerini.Henüz 2 ırkın lisansını alabildim diğer oyunda da 2yi geçememiştim.Ticaret gemisi alabilsem adamların mekandan alamıyorum oraya görütmeside zor oluyor.Şu TCSMK3 her ırkta satılsaymış uğraştırıyorlar.Jumpdrive satılan yerde bulamadım henüz.

Birde benim gemim 8 ana silah alıyor ama 8.yi taktığımda yanda soluk duruyor ve ateş etmiyor.G ye bastığımda 1-7 slotların altında sarı çizgi var 8de yok neden öyle oluyor acaba?

• jump driver almadan mı oynuyorsun? tabiki ticaret gemilerin mefta olur.

jump driver home of light'ta satılıyor terracorp Head Quarters binasında birde OTAS Head Quarters binasında satılıyor. Otas HQ Legend's Home sektöründe.
    mutlaka her gemine 1 tane al. ışınlanmadan gatelerden geçe geçe çok zor oluyor. jump driver bulana kadar epey gına gelmişti yolculuklardan.

Legend's Home sektöründe shipyardlardan gemi alırsan jump driver alabiliyorsun direk. hemen sonraki sektörde solar var.

-----
    1000m yaptım ama hiç bişey alasım yok şu reuniondaki gibi goner repi için para bağışlama olsaydı keşke direk goneri fullerdim. :)
    boreasa binince zaten ölümsüz oluyorum gemi alsam boş duracak. şu ufo işine netten bakayım tekrar.
    ----------
    adamlar M0 diye grup üretmiş battleship demişler en büyük gemi.
    http://www.youtube.com/watch?v=jpuZyOjK1fw

bir türlü bulamadım hala yapım aşamasında anlaşılan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 17 Ocak 2010; 1:23:49 >

• Vay anasını o nasıl bir gemiymiş öyle kapıdan bacadan sığmıyor.Sitede sanki onun resmi vardı ama.
    Jump drive hiçbir gemimde yok almam lazım söylediğin yere gidip bakayım kek gibi kaldım ortalarda.Amma para yapmışsın sende kendine bir sektör kapat bence bazı sektörlerde pek birşey olmuyor oralara kurul gitsin.
    2tane kha'ak m6 sı yokettim (yardım alarak tabi) boronlar 2 seviye gelişti (her M6 da bir seviye) Sonra spectormüdür nedir hani yanına gidince ayrılıp çoğalıyorya (en sevmediğim gemi) birgüzel haşladılar beni.M6 sanıp xenon Q ya saldırdım baktım kalkanı full ama gücü çeyreğe inmiş başka savaştan kalma.Gittim bütün lazerleri boşalttım kalkanı milim oynamadı sonra anladım M7 olduğunu kaçtım öldüremedi beni.

Ek:Home of lightı henüz açamamışım hehehe:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byaku -- 17 Ocak 2010; 1:52:05 >
  • Khaak Cluster wormstaki cluster bombası gibiler zaten. Şu videodaki M0 çok güzel olmuş hangi eklentiyse bulup yüklemek lazım.

Xenon Q ları en güzel çarparak yok ediyosun :))) m7 ile m7ye toslayınca direk parçalanıyor ama kalkanın çok az kalıyor.

Şu battleship oyuna bir bulabilsem yanyana dizicem 20 tane khaak sektörünün içine sonrada anagemilerle nvidium toplatıcam ama hangi eklenti olduğunu bulamadım.

x3 reunion+ xtended mod ile 90dan fazla sektör 95ten fazla gemi içlerinde m0 gemiler falan var ama ben o oyunda hiç birine rastlamamıştım ya nasıl iş anlamadım o kadarda oynadım o oyunu. battle ship hiç görmedim 90 sektörde yoktu taş çatlasın 20 tane vardır. acaba yeni versiyon mu bu ama videodaki terran conflict ve m0 kullanıyor adam

http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=260554&postdays=0&postorder=asc&start=0

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 17 Ocak 2010; 2:24:42 >

• Bak o gemiyi buldum diyordum, zaten onu görmüştüm diye. Bu linkten incele istersenhttp://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=NTc5ODQ5Mzk ATF ırkına ait gemi.
    212m de fiyatı var tabi sana sakız parası gelir o:) Bizim oyunda da vardır belki oraya koymuşlar ama.İncele sen istersen ben artık sabaha bırakıcam başım ağırıyor.

Ek:Nerede satıldığına baltım internetten Presented only tentative prices (they correct only at the moment new game starts). sanırım parayla indiriyorsun o gemiyi.Sen genede bir araştır bakalım.Öyle gemi olunca zevkli olmaz ama kim çıkacak karşına o zaman.

http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=NTQ5NjUwNDM bunlarda M1 olanları öbürünün yanından geçmezlerler ama bak istersen.http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=NTc3MTA0MDM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byaku -- 17 Ocak 2010; 2:34:55 >

• 5 tane alırım valla o gemiden.
    nisan ayında eklenti paketi çıkıyormuş hadi hayırlısı. TC Aldrin 2.0 diye galiba.

o yazı şu manada eğer sen orda armutu 5liradan görüyorsan bu oyuna ilk başladığın anki fiyat demek istiyor o sitedeki bütün bilgiler oyuna başladığın anki fiyat sonra ekonomiye göre dengeleniyor oyun kendi içinde artık armut 4 mü olur 6 mı belli olmaz.

yok m1ler iş görmez ama şu valhalla vallaha iyimiş
    onu bulacaksında 20 30 tane 5yıldızlı askerin olacakta kalkanı düşürüp gemiye gönderecende çook uzun iş birde üzerine terran düşman olmamış olacak repin iyiyken yapcaksın yani çok uzun iş o. eklenti paketini çok merak ediyorum bakalım nasıl olacak.

• save game i bir köşeye yedekledim cheat paketi yükledim oyuna şimdi istediğim gemiyi koyabiliyorum herşeyi yapabiliyorum birazda keyfini çıkartayım şu oyunun yeter vallahi 1000m yaptım bişey alamadım atmosferik koydum önüme biraz binip gezeyim inceliyim şu gemiyi

wall hala iyimiş :=) ufoya binilmiyor athmosferik baya acayip gemi

of of of of ne gemiler yapmış adamlar yok kardeşim ben bu oyuna devam edicem böyle hive queen aldım khaak gemisi 25 hangarı var 5 tane gamma kyon emiter lazeri var çok şekil gemi sürekli dönüyor otomatik animasyon çok beğendim gemiyi. başka khaaklarda vardır dur inceliyorum bütün gemileri

neyse kendi oyunuma döneyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 17 Ocak 2010; 5:24:03 >
  • Şimdi o gemi yok mu oyunda.Ben oyunda hile yaptım mı oyundan soğuyorum nedense.Zarzor ulaşmam lazım gemilere :) Bakalım din buzzerdida aldım boş gemilerden.Özellikle aramıyorum artık sektörleri yazdım eğer gemi bulanan sektöre girdiysem haritayı açıyorum ç ile gemilere bakıyorum hemen bulunuyor.Sitede kordinatlarıda vermişler gerçşi.

***Daha asker olayına girmedim ama askerleri TP lerle mi taşıyoruz? Biryerde rifle satan yer vardı (silah) bunları askerler için alıyoruz sanırım.
    http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=ODE1OTUwMzU M7 olarak bu gemi hoşuma gitti baksana iş görürmü sence.Ana silah olarak Thresher 10 silah alıyor bu 8 ama toplam silahı daha fazla 4m/s kadar da yavaş,şekli hoşuma gitti.Boronların gemileri böcek gibi gemi gibi durmuyorlar nedense.

Her ırkın 2 çeşit M7 si var birisi silah almıyor ama diğerinden açık ara pahalı ne özelliği var onlarında okadar pahalı?
    Oyunda görev aldığım zaman yakiler saldırıyor bu elemanların sitede 3 sektörü görünüyor normalde de düşman ırkmı bunlar.

İguana Vanguard ve harrier sentinel de aldım satıcam onları.Heriel 200k ediyor ama iguana 900 küsür.Yerine TS alayımda siplitlerin orada kassın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byaku -- 17 Ocak 2010; 12:47:08 >

• online yada en azından multiplayer'ı olsaydıda hamachiden oynasaydık

oyunda bulunmayan gemiler var hangi gemiydi o bitanesini konuşmuştuk astirik hauler mı demişdik neydi o yoktu ya oyuna istediğin kadar ekleyebilirsin.

14 hız yapan acayip bir gemi var gitmeyi bırak yana doğru döndüreyim derken çıldırttı feci yavaş

CPU ship diye bir gemi var aldrinde terran görevi yaparken karşıma çıkmıştı. o gemiyi kullandım biraz üzerinde 5x5 yada 4x5 tane kyon emiter koyuyorsun geminin her tarafına khaak silahı koydum. gate'ten tam geçiyor silindir şekilnde gemi

oyuna astreoit koyabiliyorsun mesela nvidium yield 400 direk para koyabiliyorsun şu videodaki vallhala gemisi feci yavaşmış darbe alması çok kolay ve kalkanıda khaak hive quendeki gibi değil terran silahlarının hiç birini gözüm tutmadı. hive quenn 9tane 2gj shield ve 25 hangarı var 1 gama kyonlu 5 tane turretı var. khaak cluster'a bindim ama parçalanmadı

m7ler iki çeşit bir M7 var birde MM7 misile frigate yani o dediğim 16şar roket atan gemi. boarding pod da atıyor. onca roketin içinde göndericen elemanları işte

terran silahları hiç hoşuma gitmedi alışamadım birtürlü 3 tane athmospheric lifter 1 tanede nvidium koysam bir haritaya acaba kaç para kazandırır. athmosperic lifter ve valhalanın hiç bir yere dock yapabildiğini düşünmüyorum bir denemek lazım.

--------------------------
    Hahahah khaak queen hive ile khaak queene hive'e karşı savaştım sonra khaak valhalaya karşı savaştım gidip çarpınca hiç biri dayanamıyor şimdi valhala savaşı yapıcam

yahu oyunda görmesi bile olay olan gemilerden öldürüyorum ve 10000 veriyor dalga geçer gibi.

valhala savaşları güzel oldu ilkinde bol roket kullandım 2.sinde hiç roket kullanmadım direk tosladım şimdi ne roket ne toslama bakalım kim kazanacak
    ---
    hehe tek mermi yemedim biraz boarding olaylarına giricem şimdi pratik yapayım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efeemmi -- 17 Ocak 2010; 15:16:56 >

• Hehe bana PM atsana şu cheat olayının linkini belki bende denerim.En azından gemileri tanımış olurum.Sıkılmam umarım denediğim zaman.
    8m para vardı 4 tane caiman SF aldım 2 m kaldı 7tane oldu ticaret gemilerim bakalım para kazandıracaklarmı bana.Ben pek kazandırdıklarını görmedim çok yavaş çalışıyorlar.Baya uydu koydum bulabilsem gene alıp atıcam sağa sola.Zor bulduğum birşeyler olursa uydunun adında belirtiyorum o var bu var diye kolaylık oluyor.Açtığım zaman direk uyduya bakıyorum iyi birşey varsa belirtmiş oluyorum zaten.Henüz kendim ticaret gemisine geçip ticaret yapmadım.Yapmayıda pek düşünmüyorum zaten çalışsın elemanlar ben avlanıyım bazen gemi elegeçiriyorum daha iyi oluyor.

Ek:10m param oldu 7 ticaret gemim var 10m le 3-5 tane daha mı alsam yoksa direk m7 için mi beklesem.2 kere saldırdılar gemilerime elemanlar baya drone alıyorlar o olayı iyi yapmışlar.Dronlar saldırırken onlar kaçıyor.Tabi ikisinde de yakın sektördelerdi.Gittim haşladım hepsini.
    Prate baseye girebiliyordum önceden maviydi şimdi kırmızı oldular sanırım çok haşladım adamları, kızdılar bana.

http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=MzY1NzExMzE bu iki gemi arasında kararsız kaldım agamemnon şekil duruyor ama thresher daha çok silah alıyor.http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=ODE1OTUwMzU
    Hangisini alsam acaba.Gerçi ikiside açılmadı henüz ama boronlarla aramı epey düzelttim.Boron ve siplitinde polis lisansını aldım M7 ve M1-2 açık değil sadece onlarda.

Terranda ki ilk prate basemi yok etmiş bulunmaktayım.Önceden maviydi diye ilişmemiştim ama şimdi kırmızıydı haşladım bende.Bir ara birinin içine girdim köle satıyordu istasyonda.Sen girebiliyorsan prate baseye biraz köle alıp eğitmeyi denesene belki asker olurlar gemi elegeçirmek için. Gemisini elegeçirdiğimiz adamlar space suit olarak uzayda duruyorlar onları diğer oyunda almaya çalıştım çarpınca patladı.Esir alamıyormuyuz acaba:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byaku -- 17 Ocak 2010; 22:04:35 >

• buradan indirdimhttp://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=216691

agamemnon satan yer yok. zaten kullandım flak bile yok ama baya bir ion shard railgun vardı üzerinde. trasher al o iyi

pirate base ler düşman bana. onun için new game yapıp oynamak lazım. Biraz mola vericem bu oyuna çok sıktı. şifreylede merak ettiklerime bakınca gizemide kalmadı oyunun. sıkıldım uzaydan :)
  • Bende onun için şifreyle oynamak istemiyorum.Bende sıkılırım hemen şuanda daha m3 kullanıyorum diğerlerini göremedim ondan oynuyorum.12m param oldu azönce denemek için M6 Dragon aldım üzerinde hiç silahı bile yoktu.M7 lerdemi silahsız geliyor nereden bulacağım ben okadar silahı.En iyisi 12m le biraz daha ticaret gemisi alayım.Param daha hızlı artsın.Henüz jump Driveri bulamadım sinir oldum.M7 ye geçince kaydetmede sorun olur o kaydetmek için gerekli zımbırtının satıldığı yeride henüz açamadım.Dier oyunda açmıştım ama bunda o sektöre gelemedim.77sektör açabilmişim henüz 200den çok sektör var o siteye göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byaku -- 17 Ocak 2010; 23:17:40 >
  • sitedeki search ware kısmından istediğin ürünü bulabiliyorsun nerelerde satıldığı listeleniyor oraları geze geze toplarsın aradığın eşyaları. home of light uzak genelde legend's home'dan alıyorum ben. şifreyle 2 3 gemiye bakmış oldum şifresiz haliyle devam edicem oyuna.

diablo 3 hala çıkmamış 2010 son çeyreği demişler, Elder Scrools 5 çıkmamış oda bu yıl diyorlar ama eklenti paketi çıkartılma ihtimali vardı oblivion için acaba bethesta ne yapacak. peh

oblivion yada never winter nights 2 (+ 2 eklentisi) kurayım diyorum ama oblivion çok oynadım nwnde bug yuvası o kadar oynayıp takılmak var gene işin ucunda . terran oynarım biraz daha heralde. üşenmezsem şu farming simulator'a bakıcam bir ara.
  • Bende nwn 2 ve storm of zehir var ama buglardan dolayı oynamıyorum açıkçası.O tarzda dragon age orgins var onu dene istersen güzel bir oyun.Bende Diablo III ü bekliyorum. Diablo II halen gene oynarım arşivimde var ama 22" monitörle görüntüsü gözlerimi yoruyor.Çözünürlük eklentisi felan var demişlerdi ama bulamadım ben.Bende terrana devam edicem henüz oyuna tam başlayamadım bile. 22m para oldu ama bir gemimi Q yoketti.Birde bu adamlar uydularımı yokediyor sinir oldum.Bir uydumu yaki ırkı yoketti dierini xenon.M7 alında gidip yakilere dalıcam.Hatta param sendeki gibi çok olsa yanıma 3tane M 2 alırım 2tanede M1 alırım M1 leride M3 le dodurur yakileri basarım.

***Diyelim ki xnenon ırkına ait sektörü bastık ve ne var ne yok yokettik ne olacak o zaman.Tekrar aynı sektörden spawn oluyorlar mı?Yoksa işleri bitmiş mi oluyor?

Ek:Dünyaya geçmeye çalışıyorum aya geçtiğim zaman birden ortaya birsürü terran gemisi ışınlanıyor hepsi kırmızı ve bana saldırıyorlar yokedince de rep kaybediyorum.
    Sanırım dünyaya terranın repi fullemeden gidemiyorsun.Elemanları atlatıp dünyaya geçtim dünyanın etrafına devasa bir çember koymuşlar dünyaya geçince yokettiler anında beni.Demek ki daha çok gemi yollamam lazım terran sektörüne.
    Adamlara bak bizi kendi gezegenimize almıyorlar.

M7 alıcam hala karar veremedim hangisini alacağıma.Bütün M7 lerin aslında enazından 1tane hangarı olması gerek kayıt yapma olayı felan zorlaşacak hala alamadım ben istasyonsuz kayıt yapma zımbırtısından.
    Aslında M7 almadan önce silah fabrikalarını kurmam gerekmiyor mu.M7 ye silahları nereden bulucam silahsız satılıyor sanırım M6 da silah yoktu hiç bunda da olmaz heralde.Sen alır almaz buldun mu silahları?
    Bu Agememnon bence en iyi M7 ama oyunda yok sinir oldum sitede neden var acaba?
    Şimdi biraz sektör açayım uydularımı yoketti düşmanlar unknown sektöre uydu attım 20 saniye sonra Kha'ak geldi yoketti kha'ak spawn yeriymiş meğersem.
    İleride o sektörü elegeçirmeyi planlıyorum hiçbirşey yok kendi sektörüm yaparım orayı.
    Birde bence drone fabrikası kurmak baya karlıdır çünkü bütün ticaret gemileri alıyor ve bolbol kullanıyorlar.Özellikle düşman sektörlere yakın yerlere koyarsak bence para kazandırır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byaku -- 18 Ocak 2010; 19:30:37 >

• diablo 2ye çözünürlük eklentisi var dur upload edeyim.
    http://www.upload.gen.tr/d.php/s8/dp770xxy/superekran.rar.html

uyduları hep +20 km yukarı koy pirate binaları -8 -15 civarı oluyor khaaklar -20 civarı geziyor genelde. +20 en iyisi. ben hep +20 +25 arası koyuyorum uydulara dokunan olmuyor.

xenon sektörü yokettim ama sürekli oraya ışınlanıyorlar bir süre sonra giden binaları telafi ediyorlar.

terran görevlerini yapa yapa dünya sektörüne kadar tek tek yasak bölgeler kalkıyor. giriş yapabiliyorsun.
    direk ATF miydi neydi ATF repin ile alakalı.

istasyonsuz kayıt için salvage insurance satın alman lazım bazı head quarters larda satılıyor. home of light'ta var.

silahsız ve kalkasız satılıyor büyük gemiler. sadece 200mj kalkan var laf olsun diye. tek tek istediğin silahı kalkanı arayıp bulup satın alman lazım. o site bu konuda çok işe yarıyor ne arıyorsan search ware kısmına yazıyorsun nerelerde satıldığını gösteriyor gidip bakıyorsun oralara.

khaak ve xenon sektörlerini ele geçiremezsin sürekli ışınlanıyorlar. sadece xenon hub'ı görevle xenon sektörleri arasından alıp istediğin yere koyduğunda hubın olduğu sektör senin sektörün gibi oluyor istediğin gibi doldur içini.

spiderman almış bir arkadaş format attım makinesine hazır oyunu getirmişken kurdum bilgisayara güzel oyundu da bir yerde sürekli çöküyor silicem oyunu. nwn 2 oynamak istiyorum ama bug yuvası işte onca emeğin boşa gidiyor en sonunda. aslında oyunu adam etmşilerdir update edip crack bulmak gerek ama hiç uraşasım yok crack siteleriyle. bende the Elder Scrools 5 ve diablo 3 bekliyorum. the elder scrools 4 obliviondan sonra fallout 3 diye iğrenç bir oyun yaptılar yetmemiş gibi üzerine eklenti çıkardılar iyice zaman kaybı oldu bakalım tes 5 bu yıl çıkacak diyorlar.

• Eklenti için sağol indirdim.Bir ara denerim artık.Blastclaw Prototype buldum prate sektöründe.Bulduğum 3. m3 bu benim skate prototype ten daha pahalı bir gemi.Beleş gemilerle seyahat ediyorum.M3lerden 1ini sattım şimdi pişman oldum ama.Demin elite elegeçirdim tamir ettim ship yardda bekletiyorum.Gemi alırsam ilerde hangara atarım savaşa çıkarız.Gerçi o zamana kadar paranın kıymeti kalmaz ama olsun.40m den fazla param var boron M7 si açılmadı onu bekliyorum.Zaten 40m gemiyi adam etmeye yetmez.Silahı kalkanı derken çok para gidecek.

Şu M7lerde 1tane hangar mutlaka olmalıydı.TS leri xenon sektöründen geçiremiyorum M7 ye atar taşırdım istediğim yere.Onun için aslında ileride şu gemilerden birini almak istiyorum Cerberus (Argon) 6 hangara sahip, 3M kalkanı var.Panther (Siplit) 32 hangar,4M kalkan.Deimos (Paranid) 6 hangar, 6M kalkan.
    Deimos bu 3ü arasında ağır basıyor 8FAA alıyor 8 ana silahı var.Cerberus 10FAA alıyor ama kalkanı bunun yarısı kadar.Panther 32 gemi çok fazla okadarına gerek duymuyorum sadece ticaret gemilerimi ticaret yapacakları alana taşıycam bu gemiyle.6 tane hangar iyi.En hızlıları panther gerçi (121) gemileri salıp kaçacak bence yanına gelenleride turentlerle vurur. 22 silah taşıyor toplamda 16 tane FAA alabiliyor. Kararsız kaldım aslında cerberusu eledim şimdiden ama şu panther ve Deimos arasında kararsızım.Gerçi deimos almam için paranidlerle aramı iyileştirmem lazım gerçi bir görev yaptım 10 a yakın korsan avladım biriside M6, üstelik osprey korsanların en sağlam gemisi.Saldım dronları eleman dronlara daldı ilkönce dronları yokedene kadar kalkanını bitirip gücünü yarılarım.
    Bu arada sanırım M3 den sonraki gemileri terketmiyorlar bord olayıile elegeçirmek lazım.Sen elegeçirdin mi diğer türlü.

**Bu arada sen M6 ile ticaret yapacaktın ne oldu denedin mi o işi?Bu arada şu M6 yı gördün mü?http://eng.x3tc.ru/x3_tc_ships/x3-ship.php?c=OTAxMDU2NTE
    siteye yeni eklemişler sanırım ama oyunda yok.Zaten oyundaki en kral M7 den daha pahalı gereksiz olmuş.M7 ile karşılaşsa yok olur gider. 169 yapıyor o kadar para verdikten snra 400le gitmesi gerekirdi. Senin bahsettiğim M6 ticarete daha uygun 5m fiyatı var herşeyini tamamlasan olur 10 m.Bu gemi 60m felan olur sanırım. 3333 kargo taşıyabiliyor.Tek sorunu fiyatı adamlar gemiyi konforlu yapmışlar heralde ısıtmalı deri koltuk, limuzin yapmış adamlar.
    Eklentileri bulmak lazım sen bulursan öyle ilginç şeyler haber verirsin artık.

• terranda sadece m3 m4 m5 taşınabiliyor. m6 m7 m2 m1 için board etmek lazım.

oyunda yoksa belki eklentiyle gelir. ben m6 lara ticaret yaptırıyorum hiç birine bişey olmadı hem hızlı hem dayanıklılar taşıyabildikleri kadar taşıyorlar hızlı iş yapıyorlar bence gayet güzel verimli çalışıyorlar ölmeyecekleri de garanti.
    360 hızla kimse rahatsız edemez. 2000 kargo ticaret için iş görüyor en azından. hızını ve 3x200 kalkanını düşününce gayet güvenli gemiler. o gemi yavaşmış onu alacağına transport gemisi alırsın zaten.

yakında terrana xtended mod çıkacak tarihi belli değil ama yakında diyip duruyorlar
  • Ticaret gemilerinin taşınamaması çok kötü ve saçma olmuş.Koskoca gemiye sığmıyormu yani.M1 lerin taşıması gerekirdi en azından.O halde benimde M6 almaktan başka çarem kalmadı.Hemen hemen bütün gemilerim 20.seviye oldular.1 gemim boşta duruyor onla 200taladianium götürmüştüm 1x1Mj kalkanı var kalkan almam lazım ona.
    Yani hangarlı M7 almama gerek yok o halde.Diğer türlü hangar işime yaramaz.Sadece 1hangarı olsaydı hepsinde istasyonlara yanaşmak için gemi koyardım.Teladianium görevinden sonra ki görevi tam çözemedim bahsettiği yere gittim ama birşey olmadı.Birşeyleri taşımamı istiyor sanırım görevi ilk aldığımda dışarıda astronotlar vardı onları mı alıp taşıyacağım acaba.

Bu arada terranda uzaya saçılmış kargoları alması iyi olmuş öbüründe zor işti bunda 180 hızla kargonun üzerinden geçiyorum alıyor kargoyu.Sadece büyükse kargo onu alamıyorum patlıyor.
    Bu arada aklıma gelmişken;dün unknown bir sektöre gittim (boron mekanlarının oralarda biryerde), birkaç küçük astoidde Nvidium buldum.Haritayı açtım taramadığım astoid varmı diye birde baktım credits yazan bir kargo var.Gittim aldım 75k para geldi.Sana da rastladı mı öyle birşey?

Sen M6 ya silahlarınıda taktın mı? Yoksa sadece kalkan ve hızlı olduğu için kaçış modunda mı.Aslında o şekilde olması daha ucuza mal olur.

Ek: Boron sektöründe 2astronot aldım gemime baktım havada süzülüyorlar,birisi birşey dedi ama anlamadım ne olacak bunlar.Korsanların köle yaptığı adamlar bunlar mı acaba:)He he korsanlarıda alıcam bundan sonra belki tutukluyoruzdur.Olmadı köle tacirlerine satarım korsanları.Oyunda çok ayrıntı var sanırım bakayım bu elemanlar ne olacak.Ya da şimdiki görevin bir parçası mı bunlar acaba?

50m param var Thresher açılmadı hala alamıyorum gerçi 50m le o gemi adam olmaz heralde okadar silah ve kalkan alacağız sonuçta. Yavaştan silahlarının satıldığı sektörleri açmak lazım.Jump drive aldım iyi oldu.Birde eclypse midir onuda aldım M3 lerin en iyi 3 gemisine sahibim şimdi:).
    Artık elegeçirdiğim gemileri satmıyorum silah kalkan alıcam onlara da ilerde M1 alır sektör basmaya giderim.Şöyle 2xM2 1xM1 4xM7 alıp sektör baskını yapmam lazım.

Ek:2 tane M7 alacak param oldu hala açılmadı boronların M7.Bu arada sen M7 ye silahı kalkanı nasıl alıyorsun istasyona yanaşmıyor ya.Ts ile mi alıyorsun XL kalkanı ve silahı M3 taşıyamaz zaten o şekilde hallediyorsun sanırım.
    Thresher ana silah olarak ion cannon kullanıyor siteden baktım en sağlam 2. silah ilkini kullanan M7 bulamadım.Ana silah olarak 10 tanede ion cannon yerleştirdim mi tamamdır.Bir M7 alabilsem para var gemi yok sinir oldum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Byaku -- 19 Ocak 2010; 20:33:46 >

• 
Sayfa: önceki 123456...9...23
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.