Şimdi Ara

X3 Terran Conflict Oynayanlar Buraya (21. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
449
Cevap
2
Favori
32.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 1...10...181920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • merhaba ben oyuna geri döneyim dedim ses sorunlarına rağmen ve cockpit mod ve missile defend scripti kurdum ticaret gemileri kndilerini dusman fuzelerinden korusun diye sansıma dun gece hiç saldırı bile olmamıs ama her setayı acık bırakmam da bi complex hub umu pirate elite gelip dağıtıyor ve 2 tanede hub a baglı phased reaper gun fabrikamı patlatıyor ama hepimiz biliyoruz bu normalde imkansız prite elit bunu basaramaz bunun nedeni ne olabilir çözumu ne olabilir yardımlarınızı bekliyorum

ayrıca ses içinde 3 veya4 . sayfadaki program ile ugrastım x3 reunon u indirerek codek önceliklerini falan ayarladım ama hala ses sorunu devam ediyor yanlız o programda get file bolumu var onu yapınca bikac dosya daha cıkıyor ama ingilizcem iyi olmadıından forumda bu asamada tam ne yapılacağını anlamadım google a cevirttim oda saçmaladı durdu yardımlarınızı bekliyorum bu 2 konuda cok tesekkur ederim :)

Terran plot (Terran Conflict)
    - Omicron Lyrae (or your starting sector if you're Terran)
    - Argon rank 1 (Federation Member)
    - Terran rank 0 (Citizen)

Kha'ak plot (Operation Final Fury)
    - Omicron Lyrae
    - Fight 333 (~Veteran 42%), or Argon Patriot start
    - Argon notoriety 10 (Federation Member 0%)
    - Split notoriety -10 (Creature 0%)

Hub plot (The HUB)
    - Boron sectors
    - Boron rank 8 (King's Knight)
    - Trade rank 6 (Apprentice Trader)

HQ plot (Bala Gi's Legacy)
    - anywhere
    - 6 hours after The HUB is completed

Goner plot (Building the New Goner Temple)
    - Elysium of Light.

2.0/Aldrin Expansion (Terran Resource Evaluation Commission missions)
    - anywhere
    - Terran Plot completed
    - Goner Plot completed
    - Kha'ak Plot completed
    - HUB Gate Set 1 Unlocked (ore delivered), or HQ Plot started

Treasure Hunt
    - Argon and Boron sectors
    - 92 sectors visited
    - 10 minutes after patch

A New Home
    - Minimum 2 and maximum 6 sectors away from Danna's Chance
    - Terran Plot completed
    - Goner Plot completed

Balance of Power
    - anywhere
    - Aldrin Expansion completed

• İngilizce bilenler için gemi ele geçirme klavuzu:

Capping, stealing, boarding and carjacking ships in X3 Terran Confict - THE HOWTO
    http://forum.egosoft.com/viewtopic.php?t=249534

Universe Map: Ne nerede, nasıl giderim sorularını sormayın...
    http://eng.x3tc.ru/x3_tc_map/

Sahibi olmayan, gidip almanızı bekleyen gemiler:
    http://eng.x3tc.ru/x3_tc_free/ships.php

Ticaret ve Savaş Seviyeleri (Trade/Combat Ranks)
    http://www.x3wiki.com/index.php/Ranks

Irklar hakkında bilgi ve ilişki seviyelerinize buradan ulaşabilirsiniz... (Races/Ranks)
    http://www.x3wiki.com/index.php/Races

• hmmm çok link eklemişim zamanla üşendim gerisine bakmaya. İlk 4 sayfayı okumak yeni başlayanlar için yeterli. Sonrasınıda okuyanlar şu bu nasıl yapılır diye sormazlar.

Universal trade yapmayın. gereksiz. En fazla 3 sektör içinde sektör trade yapın. Benim 30 civarı ticaret gemim var. Tüm haritada farklı birbirine karışmayacak şekilde ticaret yapıyorlar. İhtiyac var mı derseniz nvidium toplamaya başladıktan sonra yok ama takılıyorlar öyle. Ticaret için en iyi gemiler Argon sınıfı Mercury... Ucuz ve hızlı... Legend's Home dan alabilirsiniz... Jumpdrive da alırsınız... Auto jump ı set edin... Shield %30 kalınca kaçıcak şekilde ayarlayın... Oyunun başında Duke's Transporter ele geçirip ticaret yaptırabilirsiniz.

İstasyon kurmak için en iyi bilgi 3. ve 4. sayfalarda sanırım. Bana da faydası olmuştu.

Aldrin e eriştikten sonra springblossom alın. En iyi gemi. Hala görevlerin çoğu için kullanıyorum. Bir üst seviye savaş için Tresher iyi. Boreas paranız olunca alın. PSP taktığınız OSAKA karşısında kimse duramaz.

Ben Montalaar-New Income arasına yerleştim. Boş gezegen. Tüm ihtiyacım olan silahları, shield, vs üretiyorum. Sırf burayı 2 Tresher, 2 Boreas, 1 OSAKA, 3lü Springblossom Wingler koruyor. Üşenmessem HQ Plot bittiginde kendi HeadQuarter ımı buraya kurarım.

Gezegenleri, sektörleri kendiniz keşfetmek için uğraşmayın. En hızlı gemilerden bir kaç tane alın. Mineral Scanner, Explorer/Patrol/Navigatin/vs Software, Mineral Scanner gibi eklentileri alıp sektör sektör gezdirin. Komutlardan Map sektör-Scan Astroids seçerek tüm haritayı açabilirsiniz. Arada bu sektörlere uydu bırakın. Uyduların yok edilmemesi için 20-25KM yukarı seviyeye bırakın.

Plots-Görevleri sırayla yapınca bir sürü gemi hediye ediliyor.

• dünde clear complex modunu yaptım fabrikaları duzenliyor ama yinede dandik bi prite elite gelip koca istasyonu dağıta bildi buarada bi bug var galiba ama bi turlu çözemedim neyse artık ayın 15inde çıkacak olan yeni oyuna dalarım direk umarım mallıkları düzeltmişlerdi bu oyunun mallıkları canımı yedi bitirdi zaten
  • ben sıkıntı çekmedim hiç piratelardan yana. Arada ilk zamanlarda bıraktığım uyduları yok ediyorlar. Ticaret gemilerim saldırıda kaçıyor direk. Oyunda belli paraya sahip olunca ticaret gemileri ile uğraşmak gereksiz.
    İstasyonlara yakın cevreleyecek şekilde 3-4 adet uydu bırak. Her birine attack nearest enemy şeçerek griffon tipi hangarı olan gemi ayarla. 3-4 gemilik hangarı olan birşey daha iyi olur. Griffonlara protect->Griffon şeçebileceğin ufak gemilerden ayarla. m3 tipi olabilir örneğin. Ortalık süt limanken griffonlarda durur m3ler. saldırı anında çıkarlar. hiç bir şey istasyona yanaşamaz. Eğer istasyonları düzgün yerleştirdi isen ana complex kit hub geri kalandan belli bir mesafe uzaklıkta ise bir griffon daha ayarlayıp protect station seçerek tam koruma sağlarsın. İstasyonların yerleşimi karman çorman ise istasyon koruma ayarladığın gemilerin çarparak yok olabiliyor.
  • Bu arada istasyonları 15km (tam hatırlamıyorum ama 15 idi sanırım) menzil içinde kurmak gerekiyor. Yoksa complex kit ile birbirine bağlayamassınız. İstasyonlar yada başıboş gemiler ancak Tractor Beam ile çekilerek yer değiştiriliyor. Tractor Beam satılan istasyon yok. Şanslı iseniz oyunun başlarında belki bulursunuz. Sonra yok ediliyorlar heralde. Tractor factory kurarak kendiniz üretin. Silah olarak Tractor Beam leri yükleyin. İstasyonlara 2km yaklaşıp 1 kez ateş edin. İstasyon size bağlanmış olur ve sonra istediğiniz yere götürün. Özellikle silicon mine ve ore mine larınızı ana hub a yaklaştırmak için gerekli.
  • gemi bağlama işini bende düşündüm ama cok maliyetli ve ugraşlı bi iş olduğundan gözüm yemiyor ve eminmki yinede mallıklar olacak çünkü bir prite elite gibi dandik bir sey nasıl olurda koca complexi parcalayabilir ayrıca acığa cıkan fabrikaları patlatabilir bu nasıl bir mantıkdır yani sunu demek istiyorum oyunda bir bug olusuyor sanırım ama nasıl çözebilirim bilemiyorum neyse artık 5 gün sonra çıkacak oyunun düzgün olmasını ummakdan başka çarem yok daha oynamıyorum terran conflict i zaten yeni cıkacak olan ayrı bi oyun olcak yani 0dan başlayacağız :) bosuna TC de sinirlerimi bozmaya gerek yok :)
  • Koruma yoksa ufak ufak ateş ederek istasyonu indirebilirler. Sen Seta da isen hele hızlı yok edebilir. RHY's Desire da bir kaç hub var benim. Orayada arada 4lü pirate grubu gelip saldırıyordu. Koydum gemileri korumak için hiç yanaşmıyorlar. Yanaşırsa güm.
    campaign görevi aldım jaksonla konuş diyor. bi tane korsan gemisi çıkıyor görev ikonu onda beliliyor onu takip et komutu geliyor. ama takip etmek ne mümkün hemen sıçrama (jump) yapıyor oyun güzel ama görevi yapamamanın verdiği sıkıntı oluştu bende. korsan gemisini nasıl takip eder veya yakalarım birde kapılar (gate) nasıl kapanır böyle şeylerden hasediliyor.
  • beyler uzun zamandır oyunla ilgili çalışmalar yürüttüm bazı sorunları giderdim. oynanabilirlikle ilgili sorun yok ama kendiliğinden verilen görevler durdu 2 görev verdiler yaptım 3. yü vermediler alan var mı aldıysa nasıl aldı söyleyebilir mi ????
  • vay vay vay arkadaş bir uzay similasyon severi ipten aldınız resmen, Allah sizden razı olsun. Bu X3 Terran Conflict ve Albion Prelude oyunlarından bir haber, böyle bir oyun hayali kurarken tesadüfen karşıma çıktılar. İkisinide aldım ama ne tutorial var nede detaylı bilgi, single player'da ilk karakter yerine diğerleri ile denedim hiç bi şey anlamadım, internette tutorial arattım yok, ingilizce bir kaç video var o kadar, sonra terran ile ilk karakteri açınca baktım bir güzel anlatmaya başladılar oh dedim ne ala =) sonra albion'da da bu durum var diye onada başladım, şimdi hangisi ile devam etsem diye düşünüyorum. Hangisini önerirsiniz ? Çünkü bir başladım mı sanırım bir kaç ay aynı oyundan devam edicem siz ne dersiniz?

Bu arada sayfaları kitap gibi okuyorum çok faydalı bilgiler var sırf bu kadar detayı belirttiniz diye gönlüm terran conflicte kaydı diyebilirim, ne kadar teşekkür etsem azdır

@ali9142 : Kardeş adamı uzaktan takip edicekmişsin çok yaklaşırsan hemen kayboluyor bende muzdaripim bir istasyona gidicekmiş korsan orada bitiyormuş görev (bende takıldım aynı görevde, başka bir sayfada okudum az önce akşam gidip öyle yapıcam)

• arkadaşım kominix yardımın için çok teşekkür ederim zira bu eğitim görevi yüzünden oyundan soğmuştum. bu arada tüm arkadaşlara bol eğlenceler dilerim.

Orijinalden alıntı: ali9142

arkadaşım kominix yardımın için çok teşekkür ederim zira bu eğitim görevi yüzünden oyundan soğmuştum. bu arada tüm arkadaşlara bol eğlenceler dilerim.

rica ederim, bu arada sana bir tüyo vereyim. Bu kovaladığımız korsan ile birlikte beliren 4 adet Xenon L gemilsi var. Onlar ile çatışmaya girdiğinde kalkanları inipte gemi hasar almaya başladığında dikkat et gemi birden kırmızı düşman belirgeçinden maviye dönüyor. Pilot o an gemiyi terk etmiş oluyor. Gemiden Shift+E'ye basıp çıkıyorsun 30m gemiye yaklaşında claim diye bir seçenek çıkıyor ve o gemi bilgisayarını ele geçiriyorsun. Bu ele geçirdiğin gemileri shipyard'lara götürerek satabilirsin. Bazıları 1Mil. bazıları 300-400kr ediyor.

Bu arada ben adamı takip ettim unknow bir sektöre gitti, orda korsan üssü varmış ona girdi ama peşinden 4 gemi havalandı bana daldılar, benim gemi epey güçsüz çıktı kalkanlar zarar görmeye başlayınca topuk kaçtım hemen. Bu xenon L satarak kazandığım 4M para var onunla iyi bir gemi alabilirsem görevi anca öyle tamamlıycam sanırım yoksa bu korsanlar çok dişli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KoMiNiX -- 22 Şubat 2012; 15:33:11 >

• arkadaşlar merhaba.
    kominix çok teşekkür ederim. pirate (korsan gemisini) takip ettim en son bir istasyona girdi. istasyonla iletişime geçmeme rağmen (coms) 5-6 tane korsan gemisi bana salsırıyor. elimdeki sabre gemimle onları saf dışı etmek zor. bu ardada görev ikonu değişiyor. istasyonu tara diyor (scan base).bende shipyarddan yeni gemi almak istiyorum fakat almıyorum. shipyardda istediğim gemiyi almak için üretimlerinin bitmesini mi bekleyeceğim. çünkü bütün gemiler shipyardda kırmızı yazılarla ifade edilmiş. 99.999.999 cr param var ama gemi alamıyorum.acaba stokların tamamlanmasınımı bekliyeceğim.
  • Merhaba arkadaşlar personal olayı ne oluyor bilen varmı bazı ırklarda görüyorum personal satışı var savaşta gemisini terketmiş kisileride toplayabiliyorsun ama ne ise yaradıklarını cozemedim cvp için şimdiden teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

arkadaşlar merhaba.
    kominix çok teşekkür ederim. pirate (korsan gemisini) takip ettim en son bir istasyona girdi. istasyonla iletişime geçmeme rağmen (coms) 5-6 tane korsan gemisi bana salsırıyor. elimdeki sabre gemimle onları saf dışı etmek zor. bu ardada görev ikonu değişiyor. istasyonu tara diyor (scan base).bende shipyarddan yeni gemi almak istiyorum fakat almıyorum. shipyardda istediğim gemiyi almak için üretimlerinin bitmesini mi bekleyeceğim. çünkü bütün gemiler shipyardda kırmızı yazılarla ifade edilmiş. 99.999.999 cr param var ama gemi alamıyorum.acaba stokların tamamlanmasınımı bekliyeceğim.

Rep kazanman lazım görevlere devam et dusmanlari yok et yavaştan yavaştan gemiler acilir

Orijinalden alıntı: cumhur50

Merhaba arkadaşlar personal olayı ne oluyor bilen varmı bazı ırklarda görüyorum personal satışı var savaşta gemisini terketmiş kisileride toplayabiliyorsun ama ne ise yaradıklarını cozemedim cvp için şimdiden teşekkürler

o satılan personeller gemi ele geçirmek için kullanılır. gemisini terk eden pilotları toplayıp satabilirsin pirate sektörlerinde olması lazım anarchy port diye bir istasyon vardı orada satılıyor.

arkadaşlar merhaba.

Vay hilebaz yapmasaydın keşke, para biriktirmek için yapacağın görevler ayrıca rep'i de arttırmanı sağladığından zaten yapmak zorundasın param var bastırır parayı alırım gemiyi olmuyor

Oyunu tırmalaya tırmalaya öğreniyorum, hala ticaret olayını çözemedim misal başlığın 2. sayfasında anlatılmış ama ben yapamadım. Yani ticaret gemisinde olması gereken kitler var ama geminin komutlarında hala manual trade yazıyor. Gemiye adam falan almam mı gerekiyor bi türlü çözemedim. Ticaret yapıcam diye nerdeyse 20 küsür sektöre uydu attım.

Bilen varsa ticaret yapma koşullarını detaylı olarak yazarsa çok sevinirim ? bi şeyi atlıyorum eminim ama neyi atladım bilmiyorum.

Birde Argon M6 Centor aldım, ufak ufak para biriktirmeyede başladım. Ticaret yok ama koruma görevleri için M6 ile baya baya kafa tutuyorum millete (M7 ve üstü hariç tabi) elimden zor kurtuluyor düşman.

M7 için burada okuduğum tavsiye edilen gemi Teladi Shrike için ne dersiniz ? Sonradan daha iyisini gören bilen oldu mu ?

• 
Sayfa: önceki 1...10...181920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.