Şimdi Ara

x2 Hızında Konu Çalışma Günlüğü

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
3
Favori
2.613
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olay şöyle işliyor youtube'da ders çalışmak için kanal buluyor ve çok seri bir şekilde videolarını x2 hızında izlemeye başlıyorsunuz.20 dk lık video 10 dk da bitiyor (evet basit matematik kuralları )

Hedefim, ortalama olarak bir videoyu 10 dk (normalde 20) sayarsak 30 videodan 300 dk yapar buda 5 saate tekabül ediyor.Buraya gün içinde biten konuları yazacağım.Aynı şeyi yapacak olanlar varsa bu konuya yazayabilirsiniz.

[Bu arada belki o kadar hızlı şekilde ne b*k anlayacaksın diyenler olabilir, fakat neredeyse her konu hakkında bilgim var o yüzden bu bir nevi tekrar ve atlamış olduğum kısımları halletmiş olacağım] Kanal olarak hocalara geldik düşünüyorum.

Verimli bir gün geçirmeniz dileğiyle

Edit: Maalesef çok oyalandım ama şu ana kadar yaptıklarım:
    24.08.2016
    -Canlıların Sınıflandırılması virüslere kadar bitti. 11 video. Şimdi palmeden test çözecem - 2 Test çözüldü.
    -Teknofemden Hayatımızda Kimya'nın 4 videosundan 2 sini izledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E57029DB9 -- 24 Ağustos 2016; 0:12:48 >

• lys son 1 hafta kala tüm konuları bu yolla tekrar etmiştim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

lys son 1 hafta kala tüm konuları bu yolla tekrar etmiştim :)

Güzelmiş hocam.İnş yarında böyle yaptığımı düşünürsek 2 günde 5 netlik bir artış sağlayabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: IntelligentDesign

quote:

Orijinalden alıntı: sEbAsTıaN2

lys son 1 hafta kala tüm konuları bu yolla tekrar etmiştim :)

Güzelmiş hocam.İnş yarında böyle yaptığımı düşünürsek 2 günde 5 netlik bir artış sağlayabilirim.

dostum biraz erken davranmışsın x2 KAT Hızla izlmeye :D
    ama yine senin fikrin:)
    5 netlik artış olsa süper bence :)
  • Üzgünüm ama video izleyerek net artsaydı sene boyunca başa sarıp sarıp izlerdik. Yani konu çalışırken zaman kazanırsın ama video izleyerek netinin artmasını bekleme bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: xKronos

Üzgünüm ama video izleyerek net artsaydı sene boyunca başa sarıp sarıp izlerdik. Yani konu çalışırken zaman kazanırsın ama video izleyerek netinin artmasını bekleme bence

Nasıl net artmıyor yahu? Videoları izlerken birçok yeni şey öğreniyorsun ve tam anlamadığın kısımları tekrar etmiş olarak önüne gelen soruları daha hızlı çözüp zaman kazanıyorsun buda sana fazla net olarak geri dönüyor.
  • Demek istediğim video izledikten sonra gidip deneme olursan artmasını bekleme. Zaten yapman gereken video izleyip soru bankalarından o konuyu taramak. Sonra deneme olduğun zaman netin artar ancak. Konuyu öğrenirkenki zaman kazancı konusunda haklısın zaten. Ama net arttırmak o kadar basit bişey değil
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kardeş şu üstteki gandalfı sen csb at bilip bilmeden konuşuyor cahil işte video izleyerek ben gecen yıl matematikte ilk denemem 4 netti.Sınavda 25 net yaptım bilip bilmeden konuşuyor işte fazla takılma bunlara.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jonsnow1453

Kardeş şu üstteki gandalfı sen csb at bilip bilmeden konuşuyor cahil işte video izleyerek ben gecen yıl matematikte ilk denemem 4 netti.Sınavda 25 net yaptım bilip bilmeden konuşuyor işte fazla takılma bunlara.

Merak etme hocam başka insanların söyledikleriyle o kadar çabuk etkilenen biri değilim.Faydalı olacağını biliyorum.
  • Ben genelde 1.5x izliyorum Behzat videolarını falan, 2x çok hızlı oluyor. Konuyu tekrar amaçlı değil öğrenme amaçlı izliyorum ama.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dikten inen dikme

Ben genelde 1.5x izliyorum Behzat videolarını falan, 2x çok hızlı oluyor. Konuyu tekrar amaçlı değil öğrenme amaçlı izliyorum ama.

Doğrusunu yapıyorsun hocam.Bende pek bilmediğim konuları 1.5x izliyorum kolay gelsin .
  • x 1.5 2.0 hızda nasıl anlıyorsunuz hiç bilmediğiniz konulari hadi anladiniz nasil not aliyorsunuz ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fal17

x 1.5 2.0 hızda nasıl anlıyorsunuz hiç bilmediğiniz konulari hadi anladiniz nasil not aliyorsunuz ?

Hocam gayet iyi anlaşılıyor, not alacaksam direk durdurup yazıp devam ediyorum zaten.Bir 5 dakika x2 hızında izleyin sonra normal hıza alın size çok yavaş gelecektir zaten
  • Bu arada tablet ve telefondan videoları hızlı izlemek istiyorsanız BSPlayeri indirin sonra normal şekilde youtubdan bir videoyu açın ordan paylaş tarzı birşey var BSplayerı seçin
  • Ne gerek var aç tongucu hızlandırılmış daha kısa

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 280xbench

Ne gerek var aç tongucu hızlandırılmış daha kısa

İronidir inş
  • Eyvallah hocam indiricem dediginiz programı bu arada kimya icin onerdiginiz kanal varmi kimyaozeli izliyodum biraz uzun gibi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fal17

Eyvallah hocam indiricem dediginiz programı bu arada kimya icin onerdiginiz kanal varmi kimyaozeli izliyodum biraz uzun gibi ?

Önemli değil kardeş.Ben şuan teknofemden bakıyorum öyle bildiğim pek farklı kanal yok.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.