Şimdi Ara

X1950 GT ile gelen sorunlar.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
987
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • oyun tabiki crackli... ama crack te olacağını hiç sanmıyorum çünkü diğer ekran kartımda bu tip sorun yoktu.. sorun kartta ise bunu nasıl yapacaz.. geri gönderdiğimde ya adamların bilgisayarında yapmazsa..
  • cractan öyle şeyler olmaz .
  • quote:

Orjinalden alıntı: cagataybahtiyar

oyun tabiki crackli... ama crack te olacağını hiç sanmıyorum çünkü diğer ekran kartımda bu tip sorun yoktu.. sorun kartta ise bunu nasıl yapacaz.. geri gönderdiğimde ya adamların bilgisayarında yapmazsa..

oyunun craclı olup olmamasıyla ne alakası var olurmu öyle şey..
    sen başka pc de denedin ve sorun hala var ise kesinlikle servis pc sindede yapacaktır kafana takma, kesinlikle kartta sorun tabi anlattıkların bazında
  • ATI

NVIDIA

Satalım ATI'leri kurtulalım,beşiktaşın yaptığı bi kampanya vardı tümer'in formasına getirene bedava forma veriyolardı,NVidia'da bu tarz bişey yapıp ATI kartını getirene şöyle %50-60 indirim falan yapsa güzel olmazmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Devildo -- 12 Temmuz 2007; 21:12:58 >

• bizim ülkece problemimiz herkonuda daim maşallah ben şahsen yıllardır ati kullanıyorum ve birçok kullanan tanıyorum ne ben yaşadım nede onlardan duydum ben bana fiyat perfonmans verene bakarım yok ati ban nvidia çok yaşa falan yanliş şeyler nvidia sanki bedava kart dagıttida ati prayla sattı ..
    bir kere bu kadar sorunlu ise neden hala satışlarda ilklerde? neden amd ile birleşti bu kadar ucuz degil bu işler atici degilim şucu bucu da degilim sadce tüteticiyim

haa dedigin işi nvidia yaparsa kepenk kapatır
    bjk akıllı az sayıda forma oldugunu biliyor oda ayrı mevzuu
  • bende 1950GT kullanıyorum sapphirin bir sorunum yok takılma bendede yapıyor ancak sistem belleğinden kaynaklanıyordu.
    bride eski kartının rem i kaç şimdikinin kaç_?
    ek olarak texture kalitesini çok yükseltme rem yetersizliği yaşayabilirsin
  • Hahahaaha Black
    Tabi o işin esprisi ama ben gerçekten kartımdan hiç memnun değilim ve ATI'nin kendine eşdeğer kartlarında Nvidia'dan geri olduğundan %90 eminim çünkü benim kartımla aynı fiyatta olan Nvidia'nın bir kartını kullanıyor arkadaşım sonuçta aynı fiyat olduğuna göre aynı sınıfa ait kartlar...Arkadaşımın işlemcisi ve rami benden daha az olmasına rağmen o kartla benden daha yüksek ayarlarda oyun oynuyor...
  • Bu durumda
    arkadaşının bilgisayarında ve kendi bilgisayarında 3dmark 05 yada 06 versiyonlarıyla aynı ayarlarda test gerçekleştirin
    daha sonra AAF ve diğer ayarlarla zorlayarakta test yapın.
    bakalım sonuç ne olucak
    öyle oyunu ayarlarla felan oynuyor şeklindeki cümleler gerçeği yansıtamaz.
    tek gerçek sayılardadır :P
  • Ben anlamam abi sayılardan adam benden daha yüksek detayda oynuyo oyunları gerçek budur sayılar diil..
  • Bu sorun Carbon da falan yokda bazı oyunlarda da bende takılma yapıyor ekran kartım x1950 pro kaç amper verdiğine nasıl bakıcam?
  • Amperle falan olduğunuda sanmıyorum bi sitede yanlış hatırlamıyosam ya ASUS ya AMD nin sitesinde yada ATI işte hangisiyse donanımın içen yeterli gücü hesaplıyan bir program var sen donanımını yazıyosun o da sana power ı söylüyo ben sistemimi yazdım 300 W gerekli dedi bendeki güç kaynağı 350 W kasam ASUS arkasına kocamannnn bi fanı war önünde hava girişi var soğutma sorunu yada güç yetersizliği değil bence sorun..
  • arkadaşlar sorunu karta atmışız ama aklıma takılan bişe var.. sorun kartta ise neden format atınca ufakta olsa düzelme yaptı (TDU da bayağı bi artış oldu)
    acaba bundan sonrasında gerçekten power damı var sorun..
  • Driverleride güncel tutman gerekir daha iyi performans sağlıyor.Bende cd den gelme driver vardı Ati x1950 pro nun daha sonra 7.6 yı kurdum TDU tıkır tıkır oldu maaşallah
  • Bende EAX1650 nin son driverları var kutusundan çıkan orjinal driverları var bunlar ATI'ninçıkardığı driverlar bir de ASUS'un kendi sitesine EAX1650 için driverlar var kartımın markası ASUS,bir de omega driverları var piyasada ben Test Drive'ı son driverlar ile denedim diğer driverların hiçbirini denemedim bilemiyorum acaba hangisi daha iyi performans sağlar mantık olarak son driverlar her zaman için daha iyi performans ve kalite verir diye düşünüyorum ama acaba ASUS mu yoksa ATI mi daha uygun driver geliştirmiştir...Sonuçta chipset ATI'nin olduğuna göre ATI'nin driverları daha iyidir gibime geliyo bir yandanda kartı ASUS üretmiş ASUS'un driverları iyidir gibime geliyor bilemiyorum kafam çok karışık
    Acaba Omega driverları nasıl kullanan veya orjinal driverlarla karşılaştıran oldumu ?

• Yok ya hakikaten nVidia

ATI'den nefret ediyorum nVidia'nın daha ucuzu daha iyi performans veriyor nasıl iş anlamıyorum ATI'ye verilen paraya yazık
  • ne mutluydum ben Palit 7600 GT mle hem ucuz hem performans.. Bundan sonra tövbe atiye..
  • Evet riqimaru tam üstüne bastına nvidia'nın ucuz kartları bile ATI'den daha iyi performans bakımından ATI
  • dün gece makinaya vista ultimate tr 32 bit kurdum.. palitin sitesinden vista driverı indirmiştim 32 bit tanıtmama rağmen aero açılmadı hala sistem puanı 1,0 ve kapanırken mavi ekran geliyo.. ne denediysem olmadı. fx5200 bile aero açıyor yazılım istemeden.. artık ati alırsam cümle alem beni ......
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.