Şimdi Ara

X1600PRO DA AVIVO

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
386
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar. 1600pro agp aldık. bir türlü avivo olayini gerceklestiremedim. daha öncede hiç yapmamıstım. bilgisi olan arkadaslar yardımcı olurlarsa sevinirim

• YARDIM EDEbilecek birisi yokmu...
  • Arkadaşım Ati control center da basic de aç oradan AVIVO video converter var sonra oradan go de convert işlemini gerçekten istediğin codecte hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.
    Birde Cyberlink PowerDVD 7 Deluxe programından video ayarlarında h.264 codecini hardware olarak kullanmayı seç (bu özellik her playerda bulunmaz) böylece kullanırsın avivo yu
    ancak bende henüz captuer yapamadım tv den denemek lazımama nasıl olacak bilmiyorumsanırım resmi olmayan yayınlanmış bir program varmış ama ben bilmiyorum. Bilgilenirsen benide bilgilendirmeni senden rica ediyorummm.
    kolay gele......
    not: ısınma problemin var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

Arkadaşım Ati control center da basic de aç oradan AVIVO video converter var sonra oradan go de convert işlemini gerçekten istediğin codecte hızlı bir şekilde gerçekleştiriyor.
    Birde Cyberlink PowerDVD 7 Deluxe programından video ayarlarında h.264 codecini hardware olarak kullanmayı seç (bu özellik her playerda bulunmaz) böylece kullanırsın avivo yu
    ancak bende henüz captuer yapamadım tv den denemek lazımama nasıl olacak bilmiyorumsanırım resmi olmayan yayınlanmış bir program varmış ama ben bilmiyorum. Bilgilenirsen benide bilgilendirmeni senden rica ediyorummm.
    kolay gele......
    not: ısınma problemin var mı?
    tesekkurler kardes. ısınma sorunum hiç yok.. 41 derece :):):)
  • peki nasıl televizyona baglıcam. televizyonun arkasında bi anten yeri bide scart girişi var. 70 ekran eski bi PROfilo
  • aldığın kutunun içinde bir kitapçık oluyo ona bak yoksa ben bakıp yazmaya çalışayım ama içinden çıkan kablolarla zaten fazla bir seçeneğin yok neyin nereye gireceği belli
    scart girişin vardır sanırım bunu tak bunun sarı yerine kutudan çıkan video kablosunu tak
    sonra scart taki diğer 2 giriş içinde ses kablosu olman lazım bunları bilgisayardaki sese tak tv outları ayarla tamamdır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ardicli2000 -- 22 Temmuz 2006; 14:37:21 >
  •  X1600PRO DA AVIVO

X1600PRO DA AVIVO

BU SARI KABLOYU SCARTA BAGLADIM. İKİSİNİN UCUDA AYNI KABLOLARIN. YANİ GİRİŞLER AYNI. Bİ UCUNDA KUTUDAN ÇIKAN APARAT VAR. AMA EKRAN KARTININ ARKASINA GİRMİYOR. DİGERLERİNDEN ZATEN HİÇ BİRŞEY ANLAMADIM

X1600PRO DA AVIVO

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sagittariusv8 -- 22 Temmuz 2006; 15:17:45 >

• tam olarak aviovo özelliği ne oluyor. bende de X1600 PRO PCIex var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 22 Temmuz 2006; 15:34:02 >
  • Video in Video out sanırım. monitördeki görüntüyü televizyona aktarıyosun. intte dolasıyosun v.s. BECEREBİLSEM COK GÜZEL OLACAKTA İŞTE
  • quote:

Orjinalden alıntı: sagittariusv8

Video in Video out sanırım. monitördeki görüntüyü televizyona aktarıyosun. intte dolasıyosun v.s. BECEREBİLSEM COK GÜZEL OLACAKTA İŞTE

bendeki TV Philips 100hz lik 72 ekran. BEn yapıştım bunu S video dan, yine TVdeki s video girişine bağlamıştım. 1ay süreyle kanal1 deki maçları Uydu kartından bu şekilde izledim malum şifreliydi kanal ve Bilgisayadan çözebiliyordum. Tv , oyun vs güzel sonuç veriyor ancak Diğer yazılar çok bulanık menüler vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eDDiè -- 22 Temmuz 2006; 15:49:58 >
  • OH BE BAGLADIM HEPSİNİ . FAKAT GÖRÜNTÜ BULANIK. 1024X768 DE YAZILAR PEK OKUNMUYOR NASIL DÜZELTİRİM
  • SAĞ TIKLAYIP AYARLARDAN DPİ Yİ DEĞİŞTİRİN BİRAZ BÜYÜLTÜN BELKİ OKUNUR....
    KOLAY GELSİN...
  • quote:

Orjinalden alıntı: ardicli2000

SAĞ TIKLAYIP AYARLARDAN DPİ Yİ DEĞİŞTİRİN BİRAZ BÜYÜLTÜN BELKİ OKUNUR....
    KOLAY GELSİN...
    slm. ya bu t.v. deki görüntü monitördeki gibi olmazmı???
  • mümkünatı yok
    ayrıca AVIVO görüntüyü tv ye aktarma olayı deil o bir sürü dandik kartta bile var 3dfx lerde bile vardı.
    He tv ye aktarıyo ve tabi biraz farklı aktarıyo şöle anlatayım plazma tv lerde HD ready yazar bu High Definition yayındır daha yok türkiyede ve çoğu yerde ve saniyede 11-12 mb veri ile sağlanır. yeni çıkacak olan blu-ray ve hd-dvd lerde bu tip görüntüler olacak ve bununda baş aktörü h.264 codec i olacak bir düşünün 1024*768 botuylarında dvd den daha net bir divx vu bunu 1054*760 küsür çözünürlükteki 51 ekran plazma tv de izleyeceksiniz işte tv ye aktarma farkı burada.
    birde şöle bir nevi capture card özelliği yapıyor hardware olarak yani donanımsal codec içeriyor görüntüyü direk sıkıştırarak aktarabiliyo yani ama daha bende gerçekleştiremedim nasıl oluyo bilmiyom sanırım zaten bunu direk destekleyen resmi bir programda yok.
    Ama ati center daki çevirici ile 2,8 gb 10 dk lık ir video yu 2 dk içinde vcd formatına çevirebildik rahatlıkla yani baya hızlı ve de kaliteli
    birde deiğim gibi Cyberlink powerdvd 7 deluxe serisinde bu kodeki kullannan player özelliğği var fark ise gene catayst center advanced e görülebilir şimdilik bunları anlatabildim daha fazla bir şey öğrenirsem anlatmaya devam ederim.....

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.