Şimdi Ara

X Transfer Oluyor Beğenilmiyor... Cevap: Ronaldo'yu Mu Alacaktık?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
194
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Şu tiplerin futboldan anlamadığına o kadar eminim ki...

    Mesela sana göre kötü transfer yapılır, beğenmezsin adamın cevabı 'Ronaldo'yu, Bale'ı mı alacaktık?'

    Kafaya bak ya, sanki o adam gelmeyince Ronaldo, Bale geliyor. Haklısın bugüne kadar Türk takımları o kadar harika transferler yaptı ki mali durum berbat, çoğunu elden çıkarmak istiyor, Avrupa'ya pazarladıkları tek oyuncu yok. Benfica, Shakhtar, Leibzig zaten Ronaldo'yu alarak geleceğe yönelik takım kurdu di mi?

    Teknik direktörü eleştirince çok biliyorsan sen yönet, futbolcu eleştirince sen oyna kafası 1, bu 2. Futbolda bu 2 tip hiç hoşuma gitmiyor...



  • Kod adı: ÇOMAR
  • Bu konu da ben de katılıyorum. Bu tarz yorumlar çok okuyorum. Yapılan bir işi ya da transferi herkes beğenmek zorunda değil ki... Gayet normal bir biçimde beğendiğini ya da beğenmediğini dile getiriyorsun. Şahısın biri çıkıp; kimi alacaktık, isim ver, Messi gelse tatmin olmaz, Mbappe'ye bile kusur bulur, Neymar'ı mı alsaydık vs.... tarzında boş boş mesajlar atıyor.

    Açıkçası sırf birşeyler karalamak için yazdıklarını düşnüyorum.
  • En sinir olduğum mesajlar onlar oluyor. 1'den 10'a kadarlık bir kalite skalasında 3'lük oyuncu alıyorsun; aradakileri boş verip 10'luk oyuncu mu alsaydık diyor. Arada 4'lük, 5'lik,... 9'luk oyuncular var, onlardan alabilirsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.