Şimdi Ara

!X_Seller! & !Aliexpres! Güvencesi İle Tüm Çin Telefon Modelleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
195
Cevap
36
Favori
25.220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık Tablet Marka #OnePlus
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Meizu M6 note için 4gbram 16-32 ve 64gb hafıza olarak girmişsiniz.

Telefon özellikleri

16/32 GB, 3 GB RAM or 64 GB, 4 GB RAM

sizdeki 16 ve 32 likler 3gb ram midir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Subat kullanıcısına yanıt
    Bu sistem perişanlık gibi duruyor hocam beyin ameliyatı gibi karışık muallak telefon almak kafama hiç yatmadı. Sizin bu mesaj da iyice vazgeçirdi teşekkürler. İyiki bulaşmamışım.
  • OsmanlıKafası kullanıcısına yanıt
    Aslında sistem güzel.. Sadece satıcıyla irtibata geçip imei değişiyor mu değişmiyor mu sormanız lazım. değişmiyorsa Türkiye de ki aracı arkadaşlar yardımcı oluyorlar sanırım. Ben redmi 4x aldım almadan önce satıcıya sordum imei değişiyor mu global rom oluyor mu teyidini aldıktan sonra alım yaptım.

Karışık gibi gözüküyor bir de biraz uzun sürüyor ama uygun fiyata telefon sahibi olunabiliyor. Artık son karar almak isteyen kişi de.
  • Leeco modellerini eklemeyi düşünüyor musunuz?
  • Sponsoru olduğumuz ilk incelememiz, Oneplus 5.

Xiaomi & Everything youtube kanalı sahibi Kadir Öztürk arkadaşımız tarafından yapıldı.

https://youtu.be/pDC5ixJq1b8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Stoktan 64gb lik Oneplus 5 almak isteyenler için %3 indirim kodu: OP5TRMQF4040U

Nasil alabileceğinizi görmek için konunun ilk mesajında verdiğim rehberde ki "Stoktan Nasil Alabilirsiniz'' başlığındaki adimlari uygulamanız yeterli

Bu kodu freetaxmall sitesinde ilgili yere gireceksiniz

• sabırsızlıkla XIAOMI A1 bekliyorum... umarım en kısa zamanda eklersiniz listeye
  • Gold renk Red mi note 4 için 200 dolar ödedim. Tony Turkiye depoda stokta gri ve siyah var, bekleme hemen gonderilsin dedi, tamam gri olsun dedim. 20 gün sonra siyah renk olarak geldi.

Sipariş esnasında verilen numarada cihaza yazılmamış.

40 gün oldu, daha kutu ve sarj aleti ortada yok. Zaten ulasabileceginiz bir muhatapta yok.

Bu hafta dispute açacağim. 40-50 dolar komisyon alıyorlar, gerisi boş.

Kesinlikle tavsiye etmiyorum.

• beyazid84 kullanıcısına yanıt
    Olayı biraz daha açalım, note 4 global sipariş etmişsiniz ve gri renk seçilmiş, bu durumun farkedilmesi üzerine bizzat telefonla aranıp"xiaomi firmasının global modelde dünya da sadece siyah ürettiği ve isterseniz siyah yollayabiliriz" diye belirtilip, siyah isteyip istemediğinizin onayı alındıktan sonra stoktan 1 adet yollandı. Onayı veren sizsiniz şimdi niye burada garip garip yazıyorsunuz ki?

Grey global note 4 olmadığı için kutusuda yok doğal olarak.

Size ulaşan note 4 ün aksesuarları bu hafta içi bize ulaşacak, satıcı ile yani benle iletişime geçseydiniz bunu bilirdiniz ama ben açıkçası size telefon satma taraftarı değilim şu aşamadan sonra, dilediğiniz şekilde davranabilirsiniz

• merhaba,XIAOMI A1 model cihaz listeye yakın bir zamanda eklenecekmi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: X_Seller

Olayı biraz daha açalım, note 4 global sipariş etmişsiniz ve gri renk seçilmiş, bu durumun farkedilmesi üzerine bizzat telefonla aranıp"xiaomi firmasının global modelde dünya da sadece siyah ürettiği ve isterseniz siyah yollayabiliriz" diye belirtilip, siyah isteyip istemediğinizin onayı alındıktan sonra stoktan 1 adet yollandı. Onayı veren sizsiniz şimdi niye burada garip garip yazıyorsunuz ki?

Grey global note 4 olmadığı için kutusuda yok doğal olarak.

Size ulaşan note 4 ün aksesuarları bu hafta içi bize ulaşacak, satıcı ile yani benle iletişime geçseydiniz bunu bilirdiniz ama ben açıkçası size telefon satma taraftarı değilim şu aşamadan sonra, dilediğiniz şekilde davranabilirsiniz

Olayı biraz daha açalım, note 4 global sipariş etmişsiniz ve gri renk seçilmiş,

Olayı açtım. Gold renk sipariş verdim. Sipariş ekran görüntüsü ve liste resmi burada.

Beni kimse aramadı. Size attığım facebook mesajı hala cevap bekliyor, mesaj kutunuza bakınız. Tonyden gelen, gri ve siyah renk var mesajı buyurun burada.

Kutu yok demişsiniz, kutunun ve şarj aletinin gümrüğe takıldığına dair Tony mesajı burada.

Biraz empati yapın, bilgi verin insanlara, ben komisyonumu alıp kenara çekiliyorum demeyin. Saygılar.

• beyazid84 kullanıcısına yanıt
    Burada bir hata var xiaomi nin üretmediği bir renk konmuş excell, e buna maddi hata denir, sizin mesajınıza bakıp kısa bir özet yapalım.

Sipariş ettiğiniz tel gelmemi değil, rengi farklı, kabul etmeme hakkınız var, globallerde kutunun gelmediği ilk ilanda yazılı ve bu durum için şarjlar bize yollandı sizlere ulaştırılacak.

Burada tek bir sorun var renk, illa siyah alında denmedi size, geri verme hakkınız var, paranız hala aliexpress te ama siz ne yapmışsınız, istediğiniz renk olmadı diye önce çemkirmiş sonra satıcıyı önermem yazıp birde 40$ falan alıyor yazmışsınız.

Alırken belli değilmiydi nrkadar kazandığı?

Evet empati yeteneğim var, benim olan var, mesela süt ister ama üstünde illa örümcek adam resmi olacak, içindeki süt aynı desemde içmez, empati yapınca sadece bu geldi aklıma.

Daha 5 yaşında, iade etmek, gidip istediğini almak onun için zor, bilmez.

Aranızda baya yaş farkı vardır, renk istediğiniz değilse iade edin hocam, bu teller Türkiye ye ye kolay girmiyor, milletin emeğine saygınız yoksa bizden tel almayın, aynı modeli a101 falan satıyor, eminim gidip gözünüzle seçip istediğinizi alacak kabiliyete ulaşmışsınızdır

• X_Seller kullanıcısına yanıt
    Ne desem boş hocam. Siz her zaman haklısınız. Bundan sonraki yorum hakkımı alide kullanacağım. Herşey gönlünüzce olsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: beyazid84

Ne desem boş hocam. Siz her zaman haklısınız. Bundan sonraki yorum hakkımı alide kullanacağım. Herşey gönlünüzce olsun.

Baştan yapmanız gereken oydu zaten, buraya gelip ilan baltalamanıza gerek yoktu, hele sadece rengin yanlışlığından dem vurup başka noktaları eleştirmeye çalışmanız beni benden aldı

• Beklenen telefonlar eklendi

Xiaomi A1 ve

Global Note 4'ün 4/64gb lık versiyonu

Alttaki linkte "Nasıl Ön Sipariş Verilir" başlığında Hong Kong listesinde bulabilirsiniz.

Hala alım yapmayı gerçekleştiremeyenler için rehber video da eklendi.

https://www.facebook.com/groups/X.Seller.Cin.Pazari/permalink/1576045035749981/

Not: Xiaomi A1 daha yeni çıktığı için imei işlemleri daha yapılamıyor

• Xiaomi nin yeni çıkan modelleri Mi mix 2 ve mi note 3 için global ota rom desteği gelmiştir, ve excell fiyat listelerimiz 2017.12.10 tarihine güncellenmiştir.

Şu andan itibaren bu tellerden sipariş vermeniz halinde çinden tüm dilleri destekleyen rom yüklü olarak gelecektir

• X_Seller kullanıcısına yanıt
    mi mix2 ve mi note 3 te imei değişimi oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subat

mi mix2 ve mi note 3 te imei değişimi oluyor mu ?

Daha olmuyor onlar, zamanla, global rom çıktı yakında işlemde olur. Exceller de her modelin karşısında türkçe rom ve imei işleminin yapılıp yapılamadığı yazılı, oradan takip edebilirainiz

• Band 20 li redmi note 4 ün 4gb ramli, 64gb bellekli versiyonu hong kong listesine eklendi. Linkteki rehberimizden faydalanarak, yaklaşık 830tl ye Hong Kong stok tan alabilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: X_Seller

Beklenen telefonlar eklendi

Xiaomi A1 ve

Global Note 4'ün 4/64gb lık versiyonu

Alttaki linkte "Nasıl Ön Sipariş Verilir" başlığında Hong Kong listesinde bulabilirsiniz.

Hala alım yapmayı gerçekleştiremeyenler için rehber video da eklendi.

Not: Xiaomi A1 daha yeni çıktığı için imei işlemleri daha yapılamıyor

İmei olayi ne zaman yapilabilir olacak?

Bir de android guncellemesi yaptikca imei yi bastan mi yapmak gerekecek

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.