Şimdi Ara

X-PREDATORS JXD 510W FPV Drone $39.99 (takipli kargo ücretsiz) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
1.899
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bugün Görecik yaylasına gittim bir deneyeyim dedim bu aleti hızlıca yükselmeye başladım 250-300 metreyi gördüm gerçekten bi 20 sn falan orda öyle kaldım video çekiyordum ondan sonra rüzgar bir anda yönünü değiştirdi ben kontrol etmeye çalıştım fakat bağlantı kopmuştu en son Büyükorhan dağlarına doğru gidiyordu 1-2 km gittiğini gördüm sonra kadrajdan çıktı paylaşayım dedim
    iyi forumlar,
  • genel olarak merak ettiğim şeyler var.

Wifi ile telefondan izleme olayı kaç metreye kadar mümkün oluyor?
    Fpv olayı nedir? kaç metreye kadar oluyor? bazı modellerde hem fpv hem wifi var bunların farkı ortak noktası nedir vs vs.
  • bcakmak28 B kullanıcısına yanıt
    Wi-fi ile izleme sinyal mesafesinden çıkana kadar mümkün ama görüntü geç geliyor,mesela bu alette 300 metreydi. Fpv anlık aktarım mesafesi urune Gore değişir kendiniz yaparsanız fpv yi alıcı vericiye Gore istediğiniz mesafe olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekçeyi gönderdikten sonra onlar napıyor tekrar bize belgemi gönderiyor ptt ye vermemiz için?

• Aynen

• öncelikle herkese iyi bayramlar, kendime bayram hediyesi alıcam :D ama önce neyin ne olduğunu anlamay çalışıyorum. : )

- anladığım kadarıyla ;
    Wifi telefon ile anlık görüntü aktarımı sağlıyor ( görüntü alma mesafesi daha kısa )
    fpv ise başka bir frekans / yöntem vs ile anlık görüntü aktarımı sağlıyor ( mesafesi daha uzun) ( bu mesafeleri nerden öğrenebiliriz)

eğer anladığım şekildeyse, banggod'dan x6 veya x1 fırçasız modeli 85 $'a sipariş verebilirim, 30m wifi görüntü aktarımı olan bi aksiyon kamerası sipariş verdim onu monte edebilirim.

ya da bana, aşağıdaki özelliklere sahip bildiğiniz 90$ altı drone önerirseniz ona da açığım.

- anlık görüntü aktarımı
    - (mümkünse) barometre/ hold attitude dedikleri uçuş sabitleme
    - en az 8 dk uçuş süresi
    - kumanda mesafesi en az 100-200 metre
    - çok yükseklere uçurmam gerektiğinden, havadayken gözden kaybolmaması için boyutları çok küçük olmayan, drone öneriniz varsa sevinirim.

Hocam bu fiyatlardaki ürünlerde fpv genellikle wi-fi üstünden olur görüntü azda olsa geç gelir
    Eğer alırsınız kamerada görüntü çıkışı varsa alıcı ve verici takip anlık görüntü elde edebilirsiniz
    X1 daha iyi bir drone
    X6 önermem üst modeli h26 ya bakın
    Bence x1 alın rahat edin

• alıcı verici takma olayları nasıl oluyor, kumandanın desteklemesi gibi bi şart var mı? veya telefon uygulaması var mı vs vs deli sorular..
    Frekans uyumlu olması gerekiyor 1 hafta içinde ben yapıcam bu konuya bende tam hakim değilim ogrenicem

• WİFİ VE FPV hakkında yazdıklarım doğru mu? wifi sadece telefondan izlemek için lazım, fpv (wifi varsa,) telefon + kumandadaki ekrandan izlemek için işe yarıyor doğru mudur?
    Bazı wi-fi olan aletlerde ekran da oluyor ordan izliyorsunuz kısacası 150-200 $ altındaki aletlerde görüntü biraz gecikmeli gelir

• Elimde bu Drone ait kumanda ve 4 adet pervane var. İşin yarayacak olan var mı?

• 509w ye uyumlu mudur ?
  • akmesek kullanıcısına yanıt
    pervaneler uyumlu kumanda hakkında tam bir bilgim yok ama kumandalar aynı muhtemelen uyumludur.
    gearbestten baktım şimdi her şeyi uyumlu
  • Pervaneler işe yarayabilir aslında. Kumanda da lazım olmaz dersin oluverir öyle bisey

509w mi var sizde? istiyorsanız adresinizi telefonunuzu mail atın,bir ara postaneye gittiğimde kargolarım
  • 509w var bende evet. Şu an istanbulda bakalim pazartesi bekliyorum inşallah gelmesini. Valla lazım değilse pm atayım size

lazım değil
  • JXD 510W bir haftalığına $39.99 ve takıpli kargoda ücretsiz
    X-PREDATORS JXD 510W FPV  Drone  $39.99 (takipli kargo ücretsiz)
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.