Şimdi Ara

Galatasaray 2022/2023 SEZONU ŞAMPİYON TAKIMIN ŞAMPİYON TARAFTAR TOPLULUĞU!!!! (759. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
83.837
Cevap
178
Favori
2.510.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
96 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Onyekuruyu nasıl Adanaya kaptırılar, akıl almıyor. Zaten senin oyuncun, burayı da tanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Torreira baya iyi, mertens de at gibi koşuyor 35 değil 25 yaşında gibi. Bunlar haricinde sahada 90 dakika ayakta kalabilen tek oyuncu boey. O da fiziği sağlam olmasına rağmen yetenek olarak sınırlı

Eğer maçın başında skor bulsak keremle yunus da daha etkili olurlar hızlı başlamanızı rağmen skor bulamayınca takımın ahengi de bozuluyor Seferovic orda pas vermek yerine yapistirsa bambaşka bir maç izleyebilirdik

İlk yarı gerçekten çok kötüydük asla organize olamadık ikinci yarı ise mertensin girmesiyle biraz dengesi değişti takımın

Oliviera maalesef yetersiz görünüyor, Abdülkerim de saatli bomba.

Zaman lehimize sıcaklık azalıyor her geçen gün, takım birbirine alışıyor işler kazandığımız sürece iyi gidiyor ama eksiklerimiz var;

En önemli eksiğimiz forvet oyuncusu. Bitiriciligi önemli değil fizik olarak oyunu domine edecek birine ihtiyacımız var ki en iyi aday bence batshuayi olur. Sol kanada ihtiyacımız var bu da keremin tersi olarak top tutabilen biri olmalı bu bölge için de en iyi aday nwakaeme.

Sol bek veya stoperden birine şimdi birine de devre arası takviye lazım. Abdülkerimin üzerindeki bu baskı devam ederse dağılır çocuk ama şu da var ki hücum oyuncuları rakip sahada 2 pas yapamiyorken defansta bir top kaybı yapan çocuğu da gömmeye gerek yok. Nitekim daha ilk yarıdan 2-3 tane yuvarlasak Abdülkerim de daha rahat oynar

Pva ise gamsız umrunda değil adamın hiçbir şey disiplinsiz ortalar, yersiz ileri çıkmalar, takım atak yerken geri donmemeler. Kazimcan yeterli mi bilmiyorum bir senedir sol bek oynuyormuş orjini farklıymış. Bu yüzden bize en azından linnes veya saracchi ayarında bir sol bek lazım

Neticede mali açıdan fazla açılmadan nwakaeme, batshuayi ve sol bek transferleri ile dertler biter

Okan hocayı eleştirmek için daha zaman var o da farkında organize olamadığımızin. Bunu aşmak için ne yaptığını görmemiz için bir fırsatı hak ediyor. İstifa muhabbetlerini 4 sezondur oynanan leş futboldan dolayı taraftarın sabrının kalmamasına bağlıyorum

• Dün kazandık ama Okan Buruk bence hoca falan değil takım başı kesik tavuk gibi aynı FT zamanını gördüm dün maçta

2-3 maç daha sabredilir sonra yönetim arayışlara başlar bence, aman FT falan demesin kimse en azından Okan Buruk erken oyuncu değişiklikleri yapıyor o bunu da yapmıyordu. Bir kez daha gelirse maç izlemeyi bırakırım artık

Bize Marco Rose falan tarzı disiplinli yabancı bi hoca lazım

• Okan hoca paratordan bin kat daha iyidir. Başakşehir'de oynattığı futbol için, futbolcuların biribirine alışması için zaman gerekiyor. 3-4 maç sonra bu takımın çok daha güzel futbol oynayacağına inanıyorum.

• Okan'a biraz daha süre vermek lazım.

Mertens winner bir oyuncu. Büyük bir oyuncu. Nerde durması gerektiğini de biliyor, ne yapması gerektiğini de...

Eğer içindeki ışığı söndürmezlerse takımı komple 1 seviye yukarı taşır. Yıllardır saha içinde bir tane lider lazımdı zaten; çok şükür bulduk.

Acilen Kerem'e top oynamayı öğretmek lazım. Takım kötüyken en iyisi oldu ancak yazın çok yatmış belli. Bence aynı anda hem Kerem hem Yunus'un oynamasına gerek yok. Defansa adam almazsak Abdülkerim de baskıyı kaldıramayıp daha fazla hata yapar. 1-2 hafta dinlendirmek belki daha iyi olur.

• Bu arada Gomis'i 3 sene önce gönderen de imparratorre idi ondan sonra harcattığı para 30 milyon euroyu geçmiştir.

Okan giderse terim gelsin diyen var

• Birkaç maç sonra, Okan gönderilip klasik olarak Fatih T. getirilir. Yıllardır hep aynı.

• Dün maçımızı ilk ve ikinci yarı bambaşka şekilde oynadık..

İlk yarıda 2 oyuncumuz sahadaydı ama akılları bambaşka yerlerde geziyordu.

İlki Nelson. Gidecek mi kalacak mı? Sorusu kafasına takılmış gibiydi. Konsantrasyonu ciddi sorunluydu ve böyle oynamaya devam ederse 10 M bonservis öneren bile kalmaz.

İkincisi Emre Akbaba. Aklında sürekli oynayacak mıyım, gönderilecek miyim? Sorusu var gibiydi. Böyle düşündüğü için de yapabileceklerinin bile altında bir performans gösterdi.

İkinci yarı ise Mertens'in girmesi sadece eksik Emre'nin yerini doldurmaya değil, takımın zeka seviyesinin de yükselmesine yol açtı.

Bir akıllı futbolcu bütün takımı nasıl etkiler bunu net olarak gördük.

Geçmişle kıyaslamak gerekirse, Fatih Hoca döneminde tercih takım olmaya çalışmak değildi. Yetenekler ile sonuç almak üstüne kurulu bir oyun anlayışı ile oynanıyordu.

Okan Buruk dönemi ise geldiğinden beri bir TAKIM yaratma arayışı içinde sürüyor. Bu emek isteyen, sürekli çalışma isteyen bir süreçtir. Zordur, başarılırsa, kalıcılaşırsa her yeni oyuncu kolaylıkla sisteme adapte olur ve hızla verim alınır. Ancak dediğim gibi zor ve meşakkatli bir sürece ihtiyaç duyulur.

Okan Buruk oyuncu topluluğundan bir takım çıkartma gayretinde. Sıkıntılı işler kendisini bekliyor. Doğal olarak zor bir dönem olacak.

Çevresinde de kafalarındaki tilkilerin kuyruklarını birbirlerine değdirmeden kuyu kazanlar var.

Burada da yorumların pek çoğunda bu kuyu kazıcıları görmek mümkün.

• 3 hafta oldu beyler 3 hafta. Bakıyorum millet niye sistem yok Liverpool, City gibi organize olamıyoruz gibi davranıyor. Bu adamlar kaç sene sonunda böyle oldular. 2 haftadır Abdülkerimin hatalı pasi ve dün son dk pozisyonu dışında tek pozisyon vermedik nerdeyse. Geçen sene marcao gibi stoper varken yol geçen hanı gibiydi takım. Hersey bir anda olur mu? 3 maçın 2 tanesini kazanmissin yepyeni bir hoca yepyeni oyuncu kümesiyle. Daha 2-3 oyuncu daha girecek sisteme.
    Biraz zaman diyeceğim ama kim anlayacak ki. Herkes City topu oynamamızi bekliyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • -OdATA- kullanıcısına yanıt
    Açıklamasında gomis giderse yerine iki forvet alınma sözü verildiği için göndermiş, o gün yönetim üç kuruş fazla para verip oyuncuyu tutamadığı için gitti.
    Gomisin biraz paracı olduğunu herkes biliyor zaten..

• Torrent'in elinde 2 tane sağlam stoper, forvette Mohamed gibi biri vardı. Hadi orta sahada Berkan hariç oynayabilecek bir isim yoktu diyelim ama aynı kadroyla Fatih Terim, Avrupa Ligi'nin CL ayarında grubundan çıkarttı farkındaysanız ayrıca Fatih Terim gitmeden önce puan tablosunda lidere çok daha yakındık. Ben Fatih Hoca geri gelsin demiyorum ama Torrent'i de övmeyin ya tek artısı Guardiola'nın yanında stajyer olarak çalışması. Gerisi fasa füso zaten.

Okan Hoca konusunda ise 6-7 hafta daha bakılır, işler yolunda gitmezse gönderilir. Son 2 maçta skor olarak iyiydik ama oyun olarak istenileni veremedik maalesef Sefer yerine net bir forvet gelirse net forvet + Gomis idare eder bizi en azından 20+ gol atacak iki adam olursa şampiyonluğa bile gidebiliriz.

• -OdATA- kullanıcısına yanıt

Ne Fatih Terim'i ya direk Abdürrahim Albayrak'a yazar. Kendisi bile ben gönderdim diyor daha önceki açıklamalarında sen halen Fatih Terim diyorsun. Yazık gerçekten çok yazık.

• mabovski kullanıcısına yanıt

futbol yorumcularının çoğu beğenmemiş, paşalarım. Ben anlamadım, çok beğendim sergioyu. Pas opsiyonlarının neredeyse tamamını doğru kullanıyor. Gevelemeden atıyor topu. Torreria-Olivera ikilisi anadolu maçlarının tamamında yeterli gibi geliyor bana. Tamam ağır hantal bir oyuncu ama çalımı beyni ile atıyor zaten.

• mcake± kullanıcısına yanıt

Valla yalan yok Mertensi izlerken Sneijder gözümün önüne geldi, ortada dolanıyor gibi gözüküyor ama her topu alıp yönetmeye çalıştı gibime geldi. Umarım bozulmadan devam eder. 10 numarada rahatlıkla oynar Mertens. Belki ağır maçlarda zorlanır ama diğer maçlarda rahat götürür bu yaşına rağmen. Girdikten sonra tazı gibi heryere yetişmeye çalışıyordu.

Ancak takımın bi aptallığına değineceğim. Mertens, Torreria, Emre Kılıç, Yunus oyundayken biz neden sürekli yüksek top atıyoruz ya ? Bakıyorum alan yükseltiyor topu. Şaka yok bi ara Torreria ile Mertensin boyları yetmedi. Adamlar basıyorda arkadaş takım boyunu kısalttın yüksekten oynamak niye. Kerim alıyor topu baam yukarı, PVA kafayla baaam yukarı, Nelson atıyor yukarı. Tam bizim ortasaha bölgesine yolluyorlar topu üstelik torreria, mertens, kılıç topu almaya çalışıyorlar, öküz gibi adamlardan alamıyorlar tabi. Bu salaklığı anlamadım çözmeleri lazım.

• Ordan Geçenbay kullanıcısına yanıt

+1 gözden kaçan bi kısım, 3 maçta rakiplerin toplasan 3 poziyonu var. Dün 1 tane vardı son anda kerim ayağıyla çıkardı, geçen hafta poziyonları yoktu. İlk hafta antalyada 1-2 poziyon yedik o da ilk hafta azizliği. Dikkatimi çeken diğer nokta pozisyonları büyük çoğunlukla bizim sol kanattan yiyoruz. PVA-Kerem kapatamıyor orayı.

Anadolu takımları bize karşı hızlı kanat çıkışları denediği için, Boeyde hızlı olduğu için sağdan gelemiyorlar. Ama soldan cayır cayır geliyorlar genelde. Şu pva 1 maç iyi oynayacak diye sabrediyoruz tüm sene. Şimdi solbek haberleri çıktı, Kazımcan 19 yaşında diye mi oynatılmıyor, illa 30a mı gelmesi lazım anlamadım.

Mesela AKerim gerçekten çok kötü işler yapıyor bazen, ama solbek yüzünden mi onu da görmek lazım belki de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi J.McNulty -- 20 Ağustos 2022; 12:29:14 >
  • De Marke Sportstwitter
    “Galatasaray, Karabağ forması giyen 21 yaşındaki sol bek oyuncusu Toral Bayramov'un menajeriyle temasa geçti. (DHA)”
    https://twitter.com/demarkesports/status/1560918336283844610?s=21&t=XKBYQW2pO47fpI-WYuDZxA

soyadı zehirli ustam 

edit:türk statüsüne de giriyomuş galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maestro725 -- 20 Ağustos 2022; 12:52:48 >
  • pva gönderilip bayram-kazım olacaksa kabul. Öteki türlü Kazım varken neden gerek var anlamış değilim.

• Takım daha yeni oturmaya başlıyor. Bizim süper teknik direktörler milleti asmış kesmiş, hocayı göndermiş vs vs. Torreira ya kalitesiz diyen var arkadaş.
    Ya bi durun, takım bi otursun bi alışsın topçular birbirlerine. Bu ne acele. 3 maçta 6 puan ve takımın hırsı çok iyi. City gibi top mu oynayacağız ilk haftadan

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 21 yaş altı solbek istiyorlarsa Kopenhag'da oynayan Victor Kristiansen de çok iyi olur, Trabzon maçında da izledim gayet iyi..

• hoksi kullanıcısına yanıt
    Koşu mesafeside : 11,54km.
    Beyin nakli yapılmış Berkan gibi bir şey

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 757758759760761
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.