Şimdi Ara

X-Fire Call of Duty 2 / 4 / WaW / MW2 Gamers !..(X-Fire Kullananlar) (60. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.927
Cevap
1
Favori
123.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar şu an bi Cod4 sunucusu yokmu XFire için.
  • quote:

Orjinalden alıntı: memet_1907

quote:

Orjinalden alıntı: 1915-Turk

Önerilen sistemde 6600 ve 9800pro ve yukarısı var , en düşük seviyede ise bunun altında kalan sistemlere geçer not verebiliyor aşağıdaki site.

http://www.systemrequirementslab.com/referrer/srtest

Bende 5500 var oyuna girse sistem özelliklerini kısacam ama oyunada giremiyorum ki.Video Card hatası veriyor.

kardeşim umudunu kes... 5500 te oynamazsın.bizim ekran kartı tam sınırda 6600 gt extreme....düer sistem özellikleri tutuyorsa git bir ekran kartı al kurtul..

• Bende öyle yapıcam Aralık'ın başında parama uygun ATİ HD2600 Pro almaya karar verdim.Hem AGP olan hemde bütçeme bir bu uyuyor ama çok çelişkilide konuşuyorlar bu kart için.
  • Benimde birkac kisiden duydugum kadarıyla 6600 kartlardan aşağı olan kartlarda CoD4 çalıştırabilenler varmış.Ama minimum sistem de 6600 ve yukarısı yazıyor.Nasıl iş anlamadım
  • Arkadaşlar bende Radeon 9550 var acaba çalıştırır mı?(çözünürlük bakımından iyi yada kötü,Yada hiç çalıştırmaz)Sizce çalıştırır mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: snake_10

Arkadaşlar bende Radeon 9550 var acaba çalıştırır mı?(çözünürlük bakımından iyi yada kötü,Yada hiç çalıştırmaz)Sizce çalıştırır mı?

çalıştırır.

1gb ram pentium celeron 2.4 ghz 9550 ekran kartım var. 640x480 de 15 40 arası fps alıyorum genelde 24 26 dar yerlerde 15 e kadar inio kartı yormayan yerde 52 bile oldu. tabi hemen düşüo o ayrı konu..

800x600 e alamıyorsun ya sorun benim driverda yada kartta. directx hata veriyor

• Heee.Şimdi gelelim COD4 partısı olayına.Bakalım kaç kişi çıkacak buradan.Ben Ex.kasıyorum valla.Bu arada yeniden selam beyler.Komi sıkı tutunun hepinizi vurucam..
  • quote:

Orjinalden alıntı: SEAL4EVER

Heee.Şimdi gelelim COD4 partısı olayına.Bakalım kaç kişi çıkacak buradan.Ben Ex.kasıyorum valla.Bu arada yeniden selam beyler.Komi sıkı tutunun hepinizi vurucam..

ben hariç dimi usta beni seviyosun sen vurmassın beni

• Gördüğüm kadarıyla bayaa CoD4 oynayan var.Grupta zaten oylama açıcam CoD4 mü olsun CoD2 mi olsun parti diye de, bir bulabilsem nereden anket açılıyor
  • Cod4 ü daha öğrenemedik ya ben pek zevk alamıyorum maplari bilmediğim için.
  • quote:

Arkadaşlar bende Radeon 9550 var acaba çalıştırır mı?(çözünürlük bakımından iyi yada kötü,Yada hiç çalıştırmaz)Sizce çalıştırır mı?

çalışıyor. 800X600 Ultra Low da 40-50Fps (Multiplayerda)
  • arkadaşlar xfire'ın 1.83 sürümünü kurdum cod 2 de server bilgileri gözükürdü eskiden kaç oyuncu içerde boş yer var mı falan filan.

şimdi cod 4 oynuyorum sadece serverların ip numaraları gözküyor bide bayraklar var.

bu cod 4 den mi kaynaklanıyo yoksa xfire dan mı?
  • X-Fire halen CoD4 istatistiklerini içine alan bir yama çıkarmadı diye biliyorum.Ama merak etme çıkması yakındır.
    X-Fire kullanıcıları WoW dan sonra en fazla sayi ile CoD oyuncularıdır ve X-Fire ın bu kullanıcıları göz ardı edeceğini sanmam.
  • Evet bence de yakında bu problemi düzelteceklerdir.Bende diyordum acaba bende CoD4 yüklü değilde ondan mı gözükmüyor serverde oynayan oyuncular
  • benide eklememişim komikaze Ben Déaron Cod 2 den eski nickim Ares di hani ekle Dearon diye COD 4 oynuyorum
  • önceden xfire binlerce cod2 server ı bulurdu dünyanın heryerinden şimdi 1 tane bile cod4 server ı yok bunun ayarı felan mı var yoksa normalde böyle mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: *eMre

quote:

çalıştırır.

1gb ram pentium celeron 2.4 ghz 9550 ekran kartım var. 640x480 de 15 40 arası fps alıyorum genelde 24 26 dar yerlerde 15 e kadar inio kartı yormayan yerde 52 bile oldu. tabi hemen düşüo o ayrı konu..

800x600 e alamıyorsun ya sorun benim driverda yada kartta. directx hata veriyor

Pc lerimiz nerdeyse aynı benedede 1 gb ram ama işlemci bir karış daha yüksek

• quote:

Orjinalden alıntı: talaria

quote:

çalışıyor. 800X600 Ultra Low da 40-50Fps (Multiplayerda)

Oh be...Gerçekten içime su serpildi desem doğru olur cod 4 oynayamam die çok korkmuştumCd arayışlarına başlayayım o zaman yavaştan

• quote:

Orjinalden alıntı: Déaron

benide eklememişim komikaze Ben Déaron Cod 2 den eski nickim Ares di hani ekle Dearon diye COD 4 oynuyorum

OOOooo nasılsın hocam ?
    Hatırladınmı SD den ?
  • beni de ekleyin ismim acream
  • 
Sayfa: önceki 5859606162
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.