Şimdi Ara

x (5. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
93
Cevap
4
Favori
4.875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Guest-ADB55919E

.
    Anladım hocam sizi daha fazla zorlamayayım sosyal bilimler konusunda :DD

Bir de son olarak

değişim programları var mı Erasmus veya başka programlar ve daha da önemlisi aktif mi yani öğrencileri gönderiyor mu

Sosyallik anladığım kadarıyla biraz zayıf galiba ama 0 mı yani hiç etkinlik vs. olmuyor mu kampüs yaşamı kötü mü kampüs kültürü yok mu

Bir de biraz alakasız olacak ama yollar düzlük mü yokuş çok var mı bunu şey için soruyorum yani ulaşım pahalıymış bisikletle ulaşım sağlanabilir mi mesela
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:52:44 >
  • gerçekten kampüsün ismini KKK diye mi kısaltmışlar?
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:52:38 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:52:8 >
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-ADB55919E -- 1 Ağustos 2020; 18:52:1 >
  • Maaş durumu nedir orada iş bulursak ne kadar maaş alırız?
    Ve işsizlik var mı? UP

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yazmayın sakın diyeyim şuan hazırlık bölümündeyim kafayı yemek üzereyim bildiğiniz köy allah çarpsın köy yukardaki arkadaşın dediklerinin hepsi doğru ama eğitim konusuyla dedikleri gibi ankarayla aynı yani yazmayın abi sakın diyim ben pişmanım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.