stok yok dostum,ön siparişli ürün logosu koymuşlar.
Geçen hafta sipariş veriyordum ki son anda o mini minnacık logoyu görüp vazgeçtim. Resmen kandırmaca
Diğer mağazalarda olduğu gibi ön sparişle satıyor, niye kandırmaca olsun ki? kargo süresinin belirtilmemesi bile durumu ortaya koyuyor...
Diğer birçok mağaza "Ön sipariş ver" butonu koymuşlar. Ama TVT "Şimdi Satın Al" butonu üzerine minnacık ön sipariş ürünüdür diye ikon koymuş. Pazarcıların çürükleri alt tarafa saklayıp müşteriye vermesinden farksız.
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: yslmturan
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
quote:
Orijinalden alıntı: coupe96
stok yok dostum,ön siparişli ürün logosu koymuşlar.
Geçen hafta sipariş veriyordum ki son anda o mini minnacık logoyu görüp vazgeçtim. Resmen kandırmaca
Diğer mağazalarda olduğu gibi ön sparişle satıyor, niye kandırmaca olsun ki? kargo süresinin belirtilmemesi bile durumu ortaya koyuyor...
Diğer birçok mağaza "Ön sipariş ver" butonu koymuşlar. Ama TVT "Şimdi Satın Al" butonu üzerine minnacık ön sipariş ürünüdür diye ikon koymuş. Pazarcıların çürükleri alt tarafa saklayıp müşteriye vermesinden farksız.
Kötü niyetli olduklarını sanmıyorum, ama öyle algılanabileceğini de düşünmelilerdi. Neyse o değilde ben siyah mı beyaz mı hala karar veremedim 6+ için? Sizlerin seçimi belli mi?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
yslmturanY
kullanıcısına yanıt
Bende iphone 6 plus alıcam, ama yınede gorup karar verıcem. sıyah renk önerırım, o buyuklukte beyaz tablet gıbı gozukur.
yslmturanY
kullanıcısına yanıt
Gold Rulaz
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme