Şimdi Ara

www.pokemongoturkiye.com En çok Aranan Domainlerden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
235
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Domaini 11 ay önce aldım. Oyun ile ilgili haberler ve facebook/discord sunucumuzun tanıtımı ile aktif tuttum. Bu süreçte Google aramalarında hep ilk sayfadaydı ve bazı aramalarda doğrudan ilk sıradaydı ancak geçen haftalarda sitede Pokemon GO indirme linki bulunduğu ve "site resmi site gibi göründüğü" için Nintendo'dan uyarı geldi (Şirket ile iletişime geçtik, şu an hiçbir sıkıntı yok) ve zamanım olmadığı için tasarımla uğraşamadım bu nedenle domaini facebook sayfamıza yönlendirerek domaini aktif tuttuk. (Pokemon GO Türkiye diye aratınca ilk sırada çıkan Facebook sayfası)

    Oyun şu sıralar teknik sorunlar yaşasa da ilerleyen zamanlarda gelişecek(oyunun %10'luk bir kısmı tamamlandı ve daha eklenecek olan 6 jenerasyon Pokemon var.) ve hakiki oyuncu kitleleri oluşacak. pokemongoturkiye.com domaini ise bence ileride eğer iş modeli olarak ya da reklam/forum sitesi getirileri düşünülürse büyük kazançlar elde etmek mümkün.

    Aslında domaini pek satmak istemiyorum. 11 ay önce bu işe girişirken hiçbir zaman kar amacı gütmeden bir hobi olarak gördüm ama satılırsa satılır, satılmazsa satılmaz diyerek ilanı açıyorum.

    Domain:www.pokemongoturkiye.com

    Fiyat: 3000 TL

    Domainin bulunduğu firma: 1&1







  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.