Şimdi Ara

www.makinamuhendisi.com (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
4.168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam beyler, teknik öğretmen adayıyım, ama istediğiniz cad/cam programında size yardımcı olabilirim.

bu arada yahoo da bulunan TURKCADCAM mail grubumuza üye olmanızı şiddetle tavsiye ederim..
  • SİZDEN Bİ CACIK OLMAZ

• quote:

Orijinalinden alıntı: Carew

SİZDEN Bİ CACIK OLMAZ
    doğru olmaz ama senden cacık olur

• quote:

Orijinalinden alıntı: Carew

SİZDEN Bİ CACIK OLMAZ

carew senin problemi ne her topic e girp olumsuz eleştiriler yağdırıyorsun sağa sola,
    ezikliğini bu şekilde üzerinden atmaya mı çalışıyorsun??

• projelerin ne acaba
  • arkadaşlar okul nasıl gidiyor?
  • Sanki bir ara burada makiina mühendisi adaylarıyla ilgili bir topik vardı. Okuyup yazı yazmıştım. Sonra buradan kaldırılınca konu dışında takip edemedim.
    Neyse ben ar-ge de çalışmak ve CAD konusunda uzmanlaşmak istiyorum. Aranızda pro-enngineer ya da catia bilenler var mı? Bunları okurken öğrenmek faydalı olur mu? Az çok biliyorum fakat elimde bir belge olması için kursa mı gitmeliyim ? Çünkü belge olmadan bir geçerliliği olmaz diye düşünüyorum. Tanıdıklarım da diyor ki: "boşver okul bitince ne de olsa öğrenirsin sen not ortalamanı yüksek tut". Yok sevmedim bu fikri önümüzdeki yıl (üçüncü sınıfta olacağım) catia konusunda uzmanlaşıp part time çalışmayı düşünüyorum.
    Bir de hangi çizim programı daha yaygın kullanıma sahip bilen var mı? Kararsızım bu konuda da.

Hepinize kolay gelsin arkadaşlar... Teşekkürler...
  • makine mühendisi olmak istemiyorum
  • belge laftır,takma böle şeyleri, o programı en iyi şekilde öğrenmeye çelış,benden sölemesi
  • quote:

Orjinalden alıntı: vese

makine mühendisi olmak istemiyorum

Makine mühendisliğinde okuyorum deme sakın bana....
  • quote:

Orjinalden alıntı: neverlate

quote:

Orjinalden alıntı: vese

makine mühendisi olmak istemiyorum

Makine mühendisliğinde okuyorum deme sakın bana....

dedim bile...
  • Merak ettim valla kusura bakma

Ne olmak istiyorsun? Değiştirsene bölümünü. Sonra pişman olma yani...
  • bakalım, iyi bir ortalama tutturursam geçecem, 1. sınıfım, şimdilik iyi gidiyor...

aslında bilg. istiyorum ama ee ye geçerim sanırım fırsatım olursa...

makine de iyi aslında iş olanakları açısından ama bana hitap etmiyor, e niye geldin diyorsan , biraz mallık ettim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 15 Aralık 2005, 18:31:54 >
  • Çok ilginç bir durum ama ben de makine mühendisi olmak istiyorum...
    İyi bir ortalama tutturmadım ve geçemedim.
    Yok yok yine de memnunum bölümümden (Havacılık ve uzay müh)... Mekatronik yan dalını yapabilirsem şu okulu bitirmeden başka birşey istemem....Ona uğraşıyorum şimdi ...
    Aslında ikinci sınıfı okuyunca sevebilrsin bölümünü yine de sen bilirsin....Başarılar..
  • ben mekatronik e sadece makine ve elektrikleri alıyorlar diye biliyordum. (herhalde yanlış biliyorum)

senin ders yükün baya artar mechatronik alırsan ama insan sevdiği şeye severek çalışır

ben de mekatronik istiyorum, hem daha üst bir yaklaşım... hem de özelleşmiş oluyorsun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vese -- 15 Aralık 2005, 18:41:52 >
  • Biz alabiliyoruz mekatroniği....7 adet ekstra dersi var mekatroniğin benim derslere ek olarak. Eğer makinayla çift anadal yaparsam 11 ders ek oluyor ve çok da işime yaramayacak...
    Ortalamam fena değil acelem de yok yavaş yavaş alırım 7 dersi
    Danışmanın ısrarına rağmen işte cesaret edemedik dönem başında...Pişmanım şimdi....
    Değişik birşey olsun diye istiyorum hemen işe girince kullanamayacak olsam da benim ilgi duyduğum bir alan olduğu için seve seve çalışırım...
  • quote:

neverlate
    Hocam herhalde ayni bolumdeyiz.Merak ediyorum da bizim bolum ikinci ve ucuncu sinifta nasil ders mufredati olarak(zor,kolay işin gercegi odtu de kolay muhendislik yokta)Ozel degilse bolumu degistirme nedenini soyliyebilirmisin?Bende su aralar vese arkadas gibi bolum degistirmeyi dusunuyorum da ondan.(iyi bir ortlama yaparsak elektrik istiyorum ama kararsizim)
  • quote:

Orjinalden alıntı: neverlate

Biz alabiliyoruz mekatroniği....7 adet ekstra dersi var mekatroniğin benim derslere ek olarak. Eğer makinayla çift anadal yaparsam 11 ders ek oluyor ve çok da işime yaramayacak...
    Ortalamam fena değil acelem de yok yavaş yavaş alırım 7 dersi
    Danışmanın ısrarına rağmen işte cesaret edemedik dönem başında...Pişmanım şimdi....
    Değişik birşey olsun diye istiyorum hemen işe girince kullanamayacak olsam da benim ilgi duyduğum bir alan olduğu için seve seve çalışırım...

hımm
    bence de makine çift anadal yapmak yerine mekatronik daha mantıklı olur, zaten sizin bölüm de mekatronik gibi bilgisayar+elektronik+makine içiçe, iyi gider, belli olmaz belki bereber yaparı mekatronik

• quote:

Orjinalden alıntı: komodo

quote:

neverlate
    Hocam herhalde ayni bolumdeyiz.Merak ediyorum da bizim bolum ikinci ve ucuncu sinifta nasil ders mufredati olarak(zor,kolay işin gercegi odtu de kolay muhendislik yokta)Ozel degilse bolumu degistirme nedenini soyliyebilirmisin?Bende su aralar vese arkadas gibi bolum degistirmeyi dusunuyorum da ondan.(iyi bir ortlama yaparsak elektrik istiyorum ama kararsizim)

Ya ikinci sınıf bana göre kolay çünkü perfo ve calculus gibi baş belası dersler yok.
    Notlarım da derslere düzenli girmediğim halde baya iyi (geçen seneye göre)
    Şimdilik çok kasmadan rahatlıkla okuyorum. Üçüncü sınıf zor diyorlar en az senin kadar bilgisizim.
    Bölüm değiştirmek istememin nedeni özel sayılır. Küçüklüğümden beri makine istemem, ailemde ve tanıdıklarımın makine mühendisi olmaları daha rahat işe girecek olmam...
    Yoksa bölümümü seviyorum, az kişi olması ,özel bir bölüm olması, arkadaşlık, hocalar, notlar vs... hepsinden memnunum.
    Bence yine de istemediğiniz bölümü okumak çok sıkıcı olur, pişman olmamak için değiştirin derim ben..

• quote:

hımm
    bence de makine çift anadal yapmak yerine mekatronik daha mantıklı olur, zaten sizin bölüm de mekatronik gibi bilgisayar+elektronik+makine içiçe, iyi gider, belli olmaz belki bereber yaparı mekatronik

Bi ara yeniden öss ye girme gibi birşeyler söylediğini hatırladım da ondan merak ettim. Hani çok da kolay girilebilecek bölüm değil yani istediğin bölüm
    Tabi ki yatay geçişe kasmak daha mantıklı...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.